петак, 1. април 2011.

Ljubavna carolija :-))

Najlakse je uciti iz primera, a ovaj je i interesantan i lep....
Radi se o nekome koga odlicno poznajem, sto bi se reklo znam njen horoskop napamet....rodjake smo i bliske smo....A sve sto se dogodilo pred mojim ocima... 
Evo kako funkcionise konjukcija Venere i Neptuna prakticno:       

30.Marta u vecernjim casovima moje dve rodjake su se sastale u kaficu naseg prijatelja i rodjaka (jednoj prijatelj drugoj rodjak), Venera je tada bila u Ribama na 4* (stepen porodice).....dve rodjake su se nasle zbog nekog posla....Venera jedne (one zbog koje pisem ovaj post) je tada bila u 2. kuci....inace ona se bavi necim sto je bilo vazno za drugu rodjaku.....Venera u Ribama a vladaoc Neptun u kuci prijatelja u Strelcu, Jupiter drugi vladaoc u 1. kuci u Jarcu....Moja rodjaka je dosla kod prijatelja, zbog svog posla Jupiter u Jarcu, Saturn u kuci posla!!! Neptun je tada bio u Vodoliji na 29* (stepen zabave) "posao" su obavljale u kaficu, Uran vladaoc Vodolije u 9. kuci kuca inostranstva (njen posao), Saturn drugi vladaoc Vodolije u kuci posla....Dakle do sada se sve slaze.....Ali nije to poenta ove price.....Dok su pricale upoznale su jednog stranca kome se vrlo ocigledno dopala moja rodjaka :-)) Ubrzo je on preko naseg prijatelja uspeo da uspostavi kontakt sa drustvom koje se u medjuvremenu prosirilo....I konjukcija Venere i Neptuna je bila ocigledna ....bar meni :-))
Sve je i izgledalo kao carolija....zapravo on je bio ocaran mojom rodjakom, sto on naravno nije ni pokusao da sakrije....Njen Neptun je u Strelcu (stranac koji se poslovno bavi sportom)....a zasto Neptun.....jer je tranzitna Venera u Ribama a jedan od vladaoca je Neptun....., Neptun je u 11. kuci (prijatelji) upoznala ga je preko prijatelja. 
Venera je u njenom horoskopu vladaoc kuce zabave, upoznala ga je u kaficu, a Neptun je njen vladaoc kuce komunikacija...Inace on je u kafic i usao tako sto je nju ugledao dok je auto parkirala ispred kafica....ovde je prvi put proradila konjukcija Venere i Neptuna...ali  "radila" je konjukcija Venere i Neptuna te veceri jos....bilo je i romantike, i flertovanja i carolije....u postu http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2011/03/venera-konjukcija-neptun-tranzitni.html  napisala sam da je vrlo moguce da upoznate nekog ko ubrzo posle toga mora da ode negde daleko....I tako je i bilo.....ona je upoznala nekog ko je za dva dana morao da ode (da se vrati) bas daleko.....Iskreno vise je on bio ocaran njome...ali i njoj je prijala njegova paznja i ocigledna zainteresovanost....I internet je "umesao svoje prste" izmenjali su mail-adrese sa namerom da se dopisuju....Ako nista bar je na pomolu jedno lepo prijateljstvo :-))

Нема коментара:

Постави коментар