уторак, 21. јун 2011.

Danas na nebu 21.Jun 2011.

Danas je najpre Mars usao u Blizance u 4:50am, a onda ce Sunce uci u Raka u 7:17pm - a to je veliki pomak na energetskom nivou, jer i Mars i Sunce u istom danu menjaju znak!!!
Danas pocinje leto za stanovnike severne Zemljine polulopte...

Mars u Blizancima (Tranzitni)
Mars ce od sada biti znatno fleksibilniji i svestraniji nego inace, ali zato i manje fokusiran i manje odlucan nego do sada.Nasa interesovanja ce postati raznolikija i raznovrsnija.Komunikacija ce biti zanimljivija, zivlja, mnogo brza...ponekad malo agresivna. Uneti dozu strpljenja u zivot bice izazov za neke od nas...:-)) jer ovaj tranzit unosi tenziju, ali nudi i resenje. Mars ce u Blizancima boraviti do 3.Avgusta.

Mars je muski princip, princip borbe i energije, zelje...Znak u kome boravi nam govori sa koliko snage sve to ostvarujemo i kolika je ta energija...Mars je planeta akcije a znak ce nam reci koliko on preduzimljiv, dinamican i koliko mu je potrebno da se pokrene. I ako spada u "malefike" - lose planete, on je planeta koja nam donosi energiju, ogromnu energiju sa kojom moramo znati i kako rukovati i kako je kanalistai...Najopsanije je potiskivati tu energiju...Mars pokazuje vrstu posla kojom se bavimo, i nacin kako obavljamo neke poslove. On u horoskopu pokazuje nas odnos sa ocevima, bracom i muskarcima generalno. Pokazuje izazove i kako se mi nosimo sa tim izazovima. Vezuje se i za sex...Mars nije losa planeta, on je samo ispunjen jakom energijom koja se moze pretvoriti u nesto lose, u neko nasilje, agresiju ili sl. 
Mars u Blizancima (Tranzit) ce pomalo biti nervozan, brz, ishitren...U svakom slucaju sve sto predstavlja komunikaciju bice brze, energicnije, inpulsivnije...Dok ce neki od vas pod ovim uticajem (tranzitom) biti duhovitiji, druzeljubiviji...drugi ce biti mozda svadjalacki nastrojeni... Javice se potreba za putovanjima, uzbudjenjima...pokretom. Ipak gledajte da smanjite brzinu i bukvalno i u prenosnom smislu...Malo strpljenja i postojanosti nece skoditi :-)) Duple (emotivne) veze su moguce ..., mogucnost  i za dva posla..., cesci boravak van kuce je u ovom periodu vrlo moguc, vise cete imati potrebu za cistim vazduhom nego za boravkom u tkz. cetiri zida...
Savet: smanjite brzinu, ne zurite nigde i uzivajte u ovoj najpre mentalnoj energiji...budite radoznali i svestrani, ali pokusajte i da se fokusirate da se ta energija ne bi bespotrebno rasula...vasi interesi mogu biti raznovrsni, ipak gledajte da budu i efikasni...

Sunce u Raku (Tranzit)
Ulaskom Sunca u znak Raka emotivnost dolazi u prvi plan, a vasa energija, volja bice nesto vise usmerena na porodicu i dom, na vase "ognjiste"...i na sve ono gde se osecate "kao kod kuce", a gde je sigurno i bezbedno...Nasi najmiliji bice u prvom planu dok traje ovaj tranzit. Emocije ce biti duboke, osetljivost ce biti izrazena i to sa usponima i padovima...Sunce ce u znaku Raka boraviti do 23.Jula.

Sunce je muska vatrena planeta koja predstavlja nasu volju, energiju, snagu, zdravlje...nas ego, a simbol je i moci, uspeha, polozaja i ugleda, predstavlja i autoritete...Tranzit Sunca najvise ima uticaja na nasu vitalnost, zdravlje...a kuca kroz koju Sunce prolazi pokazuje oblast gde zelimo da zablistamo, gde zelimo da se izrazimo.

Sunce u Raku (Tranzit) - Sunce ce u narednom periodu nositi energiju Raka...i najpre ce se javiti potreba da nekog zastitimo ili da budemo zasticeni...bicemo emotivni, intuitivni, osetljivi...Okrenucemo se domu i porodici i porodicno-privatnim stvarima. Roditelji i deca mogu doci u prvi plan...ali i sve bliske osobe. Vracanje na neki nacin u proslost je takodje moguca za vreme ovog tranzita. Kuca kroz koju vam tranzitira Sunce ce pokazati GDE se sve ovo desava, a aspekti ce pokazati KAKO I ZASTO.

Uzivajte ovog leta:-)) uz:

"ludi letnji ples, crazy summer dance"



Нема коментара:

Постави коментар