понедељак, 6. јун 2011.

Jupiter u Biku (Tranzitni)



Jupiter je 4.juna ušao u Bika, gde će boraviti do 11.juna 2012.
Pod ovim uticajem istaknuta su sva čulna zadovoljstva! Budite spremni i na ekstravaganciju. Jupiter planeta sreće ce narednih 12 meseci nositi energiju Bika, što će reći da ćemo više nego obično težiti zadovoljstvima, uživanjima, hedonizmu, bićemo okrenuti materijalnim stvarima, ali i senzualnim iskustvima. Pažljivije nego obično ćemo donositi odluke ali i držati se tih odluka. Jupiter će sigurno doneti u narednim mesecima dobre vesti vezane za naše finansije i materijalne stvari.

Jupiter je takva planeta koja vašu paznju usmerava ka novim filozofskim, socijalnim i ekonomskim temama. I svaki put kada ova ogromna planeta menja znak nudi vam novi objektiv kroz koji gledate svet oko sebe. Jupiter je napustio vatreni znak Ovna i ušao u razuman zemljani znak Bika koji je okrenut novcu i vrednostima materijalnim ali i životnim vrednostima uopšte. Obratite pažnju na oblasti života gde želite emotivnu i materijanu sigurnost i bezbednost, kako bi kasnije mogli da ubirate plodove...Jer žanje se kako se poseje :-). 
Ako znate kroz koju vašu kuću će ova planeta sreće i optimizma prolaziti, preduzmite korake da proširite sferu ovog uticaja u toj oblasti vašeg života!
Generalno tokom ovog ciklusa - tranzita Jupitera kroz znak Bika, nećemo biti spremni za rizike više za jasan pravac i jasne ciljeve i planove....i na sve ono što može doneti opopljive rezultate.

Sa Jupiterom u Biku možemo privući sreću, ali pod uslovom da smo velikodušni, milosrdni i strpljivi...Dok Jupiter bude boravio u Biku moći ćemo konačno da uživamo u ostvarivanju svojih ciljeva (za razliku dok je boravio u Ovnu i gde je sve bilo hitno i brzo), sada mozemo da lagano uživamo u onome što ostvarimo, u profitu ili imovini koja se polako ali sigurno akumulira...Dok Jupiter bude boravio u Biku bitno je da budete strpljivi i postojani...tu je negde uspeh. Što opet ne znači da treba da budete inertni i lenji...Ovaj tranzit donosi dobru sreću što se novca tiče, ali još nešto je potrebno da znate, to što steknete potrebno je i da naučite da delite sa drugima, da to što steknete bude na korist i drugima...samo tako ćete biti zaista srećni. 
Ovo je dobar period da ulažete u nekretnine i zemlju, i da bacite fokus na materijalne vrednosti i na njihovo uvećanje! Ovde je i velika mogućnost da budete skloni i ka preterivanjima, da se okrenete ka luksuzu i luksuznim stvarima, ka ekstravaganciji...Jupiter u Biku ima devizu da novac privlači novac...nađite samo meru, gledajte da i drugima bude na korist i sve ce biti u redu :-).
Sa Jupiterovim tranzitom možete postati mudriji i uspešniji ili pak da pokušavate da postignete previše i da u nečemu preterate...i jedno i drugo je moguće zavisi od aspekata...

Čim je Jupiter ušao u Bika pravi dobar aspekt sa Neptunom iz Riba...što je jako dobro za sve nas, jer će pojačati našu veru i duhovnost. Novac se ovde može zaraditi kroz inostranstvo, putovanja, naftu, vodu, tečnosti, kafiće, kroz hranu i restorane, kroz umetnost...Sa ovim aspektom mozemo biti emotivno ispunjeniji, velikodušniji, ovde nije reč samo o materijalnom bogastvu (Jupiter i Bik) već i emotivnom (Neptun i Ribe)...

I sa ovim novim ciklusom Jupitera prosperitet i bezbednost će biti centralne misli u vašim životima...Bikovi uživajte, ali i svi drugi...pogledajte gde vam se sada Jupiter nalazi, ta oblast života će narednih meseci biti vrlo bitna...i uživajte....Jupiter je planeta sreće, optimizma i ekspanzije...Srecno!


Нема коментара:

Постави коментар