среда, 8. јун 2011.

Venera u Blizancima (Tranzitna)

Sutra 9.Juna u 4:23pm Venera ce uci u Blizance ...i prvo sto mi pada na pamet je "u svakoj corbi mirodjija" :-)) Radoznalost ce nas motivisati i na romanticnom i na drustvenom nivou. Zivot ce nam biti "zacinjen" raznolikoscu i raznovrsnoscu...Bicemo drustveniji, komunikativniji, zainteresovaniji za svet oko nas...Komunikacija vrlo otvorena, ali ipak povrsna... Emotivno pomalo udaljeni i povrsni...Mnogi ce pozeleti da udahnu "svez vazduh" ili trava ce negde izgledati zelenija :-)))
Sta zeli nasa Venera kada udje u radoznali i pricljivi znak Blizanaca, naravno zeli da se druzi, da izadje iz kuce, upozna nove ljude i stekne nova iskustva...Ako ste u vezi i ako je ona pomalo zapala u rutinu, eto prilike da se tu nesto popravi, razdrma, uveseli...Ako ste sami eto prilike za upoznavanje novih zanimljivih ljudi...samo ne zaboravite da se ponekad spustite na zemlju (Blizanci su vazdusni znak), pa ako vam se desi da upoznate svoju srodnu dusu, zamolite prijatelje da se malo raspitaju :-)) povratna informacija je dobro dosla kao i provera stvarnosti....:-)

Venera ce u Blizancima boraviti do 4.Jula...Dok bude prolazila kroz znak Blizanaca nosice energiju tog znaka...sta donosi ovaj znak: prilagodljivost, pricljivost, dovitljivost, veselost, radoznalost, logicnost, VISESTRANOST :-)) naravno u pozitivnim aspektima, u negativnim: povrsnost, dvolicnost, nepouzdanost, mlaka osecanja, prevrtljivost :-))...Aspekti koje Venera u tranzitu pravi ne traju dugo 2 do 3 dana...Neko ih oseti neko i ne bas...
Venera ce ovde biti komunikativna, drustvena, u ljubavnim odnosima povrsna i nestabilna. Bice ovde i flerta :-)) Ako ima izbor, treba da se odluci izmedju dva (bilo cega) lako ce se odluciti za oba :-)) Bice nam nasa Venera vrlo aktivna, spremna na pokret i putovanja (kraca)...Kako cemo samo biti vesti na recima u vreme ovog tranzita, jer za Blizance reci su igracke :-))
Da vas podsetim jos samo na to da Venera pokazuje koliko vredimo, i pokazuje ljubav koju pruzamo, i pokazuje nasu potrebu ka ljubavlju. Zapravo Venera pokazuje potrebu za primanjem i moc pruzanja ljubavi. Ona je planeta estetike, lepote, umetnosti, kreativnosti...za razliku od Jupitera koji je velika sreca, Venera je mala sreca u nasim horoskopima. Venera je zaduzena i za materijalni aspekt naseg zivota. Dakle zbog prolaska kroz Blizance sve ovo navedeno ima energiju tog znaka...Tako da ce ovde Venera vise pricati o ljubavi nego sto ce ljubav zaista i osecati, ovde ljubav ide "iz glave"...Ovaj polozaj je povoljan za umetnost i umetnike, za kreativnost, za druzenja posebno sa mladim ljudima, sto se finansija tice i novca tu mozete ocekivati neku nestabilnost, kao i trosenje radi uzivanja, sklonost ka trosenju novca...

Ipak kao i do sada vrlo je bitno kroz koju kucu ce Venera prolaziti i koje ce aspekte praviti sa vasim natalnim planetama da bi tacno znali sta ce ovaj tranzit znaciti bas za vas....  




Love Is In The Air

        ili Venera u Blizancima 

   


Cim udje u Blizance Venera ce praviti kvadrat sa Neptunom iz Riba...hm, sta reci...gde god se nadje Neptun donosi neku maglu, zabunu, obmane...ne vidite jasno ni ono sto vam je pred nosom sto se kaze...cuvajte se ljubomore, nejasnih situacija, nesigurnosti, cuvajte se iluzija, razocarenja... postoji mogucnost od preterivanja u alkoholu, pazite koje lekove pijete...Ipak kako je Venera ovde u igri a ona je u Blizancima, cuvajte se iskusenja...ovde ona prica o zelenijoj travi, i svezem vazduhu moze da bude nezgodna...jer vas Neptun moze samo zavarati i obmanuti da je neko ili nesto bolje od onog sto vec imate :-)))


Ipak da malo pomogne tu je lep aspekt koji prave Jupiter i Neptun, o kome sam vam vec pisala...Sa njim cete nadam se ipak ljude videti onakvim kakvi oni jesu...zapravo videcete ono najbolje u ljudima :-)
Zelim vam sve najbolje u ovom tranzitu Venere kroz Blizance, zelim vam da se zabavite, da budete veseli, radoznali, drustveni, visestrani, logicni...Zelim vam da pametno (Blizanci) razmisljate o finansijama (Venera), da ako trosite da to bude zbog zabave i da sebi udovoljite...:-))) 
Pripazite na kvadrat sa Neptunom...mozda pomogne ako "skinete ruzicaste naocare" i svet vidite onakvim kakav on jeste, a nadam se da ce vam u tome pomoci onaj sekstil Jupitera i Neptuna...UZIVAJTE :-))

Нема коментара:

Постави коментар