среда, 3. август 2011.

Mars u Raku (Tranzitni)

Od jutros u 11:22am Mars ulazi u znak Raka, a tu ce boraviti do 19.Septembra. 
Mars se u Raku ne oseca najbolje...Mars ovde ima ceste promene raspolozenja i trenutke kolebanja...Pod ovim uticajem mi smo vise defanzivni nego agresivni. Mnogo toga sto radimo zavisi od raspolozenja...Mars u Raku nema potrebnu snagu, sve zavisi od raspolozenja...On donosi nemir u domu, porodici...(Rak). Mozda donese i neke probleme sa zivotnim prostorom, mozda se u kuci nesto pokvari...U ovom periodu ce se alkohol konzumirati vise nego obicno. 

Zbog potisnutog besa i ljutnje mogu se pojaviti problemi sa stomakom, moguci cir, gastitis...mada ovo vise ako takav problem vec postoji. Ipak ako se u ovom periodu budete ljutili radije negde "potrosite" bes nego da ga zadrzavate u sebi, tada je stomak u opasnosti. Neko moze imati i problema sa ocima....mada opet vise ako takav problem vec postoji...ili su se na neki nacin slozile kockice (polozaj planeta i aspekti cine svoje). 
Ipak pre svega ovog upozorila bih vas na moguci NEMIR u kuci, domu, porodici!!! Ovde Mars preuzima energiju Raka i postaje prilicno oslabljen, promenljivog raspolozenja i nekako slab. Mars ovde trosi svoju energiju na emocije. Muskarci u vezama dok traje ovaj tranzit mogu da se osete slabo i lose.
Na Marsa u Raku posebno su osetljivi ljudi sa natalnim Marsom u Jarcu, jer tada tranzitni Mars je u opoziciji sa znakom Jarca. 

Kako cete najlakse razumeti kako se Mars  ponasa u Raku? To vam je kao konjukcija Marsa i Meseca. Zasto konjukcija? Mesec je vladar Raka pa boravak Marsa u u Raku je nesto kao konjukcija ove dve planete, a ta konjukcija nije bas najbolja. Ovde dolazi do pada energije. Ne snalazi se Mars ovde...guse ga emocije Raka...guse ga, dave pa se ovde oseca kao davljenik. Mars je ovde prinudjen da se bavi emocijama, porodicom i porodicnim odnosima...a njegova priroda ga tera na borbu, tenzije, nadmetanje, agresivnost...Mars je vatrena planeta a Rak vodeni znak...ovde voda gasi vatru...
Mars je planeta energije, akcije, rada....u Raku sve se to prenosi na dom na zivotni prostor...pa ce mnogi od nas nesto "raditi" po kuci. Ako aspekti budu takvi mozda ce doci do kvarova, ili cete jednostavno pozeleti da nesto promenite u kuci, mozda cete zeleti da osvezite zidove, ili nesto slicno vec sta je potrebno. Oni koji drze oruzje (Mars) u kuci (Rak) neka pripaze, nadam se da ga drzite daleko od dece. 
Mars u Raku moze dovesti do nezadovoljstva naroda (Rak)...moguci su strajkovi, demonstracije...

Djordje Balasevic - Ne lomite mi bagrenje  

 

 



Нема коментара:

Постави коментар