субота, 10. децембар 2011.

Danas je Pun Mesec u Blizancima, a Uran krece napred....


Danas u 8:05am Uran posle pet meseci retrogradnog hoda KRECE NAPRED! Sve su sanse da se u nasim zivotima dogodi nesto NOVO I RADIKALNO DRUGACIJE! Posle visemesecnog kretanja unazad imali smo dovoljno vremena da otkrijemo sta je on hteo od nas, sasvim dovoljno vremena za razmisljanje kako i gde krenuti napred.... Mocna je ovo planeta, a njegov direktan hod i uticaj bi trebalo da osetite i generalno...ali i posebno u onim oblastima kojim vlada u vasem horoskopu i u kuci kojom prolazi (tranzitira)... Sigurna sam da vam nece nedostajati hrabrosti i motiva da svoj zivot PROMENITE.....poneko od nas zauvek.....Jer Uran u Ovnu trazi raskid sa prosloscu....i daje signal za novi pocetak - za novi zivotni ciklus. Donosi nam on jedinstvenost i originalnost, i izrazitu potrebu za slobodom i nezavisnoscu....usput razbijajuci stare kalupe...dajuci energiju da shvatite prioritete u vasim zivotima....Vrlo je izvesno da cete osetiti nagon da zapocnete nesto sveze i novo, da se oslobodite onog sto vas koci i da cak redizajnirate neke oblasti vasih zivota ili cak vase licnosti.....i da steknete neku vrstu slobode!


Na svakih sest meseci odprilike dogodi se jedno Mesecevo pomracenje....danas u 3:36pm je Pun Mesec u Blizancima.....ili astroloski Mesec u Blizancima pravi opoziciju sa Suncem iz Strelca......Na ovoj mentalnoj osi gde su sa jedne strane Blizanci i "nizi um" a sa druge strane Strelac i "visi um"....svako ce "vuci" na svoju stranu....Sa jedne strane Mesec u Blizancima (dusa) ce nas ohrabriti da logicki razmisljamo, a sa druge strane Sunce u Strelcu (volja) ce nas ubedivati da mislimo na daleko siri i rasprostranjeniji nacin.... Energiji Blizanca je sasvim udobno u svom neposrednom okruzenju, u komsiluku....., a energiji Strelca je potrebna potraga za sirim smislom, potreba da se razmislja daleko sire ......I obe strane ove ose (opozicije) su bitne, nije dobro zanemariti ni jednu njenu stranu, idealno bi bilo pronaci ravnotezu izmedju ove dve energije i to je uglavnom ono sto nam Pun Mesec porucuje i trazi od nas....a to i nije tako lako kako mozda zvuci...U naredne dve nedelje otkricemo sta to znaci za nas....
A Pun Mesec je vreme kulminacije i ispunjenja onog sto smo zapoceli na Mlad Mesec 25.Novembra....sa energijom Punog Meseca i njegovim sjajem dogodice se i simbolicno "osvetljenje" u nasim zivotima....Nije ovo bas lagani proces, velika se energija ovde oslobadja.....i razne su njene manifestacije....moguca je tako i nervoza, nesanica, prejaka osecanja.....i moguce je da se necete ponasati sasvim racionalno.....U kombinaciji sa Uranom planetom IZNENADNIH PROMENA....koji je danas krenuo napred......SVE JE MOGUCE!!!


Mesec na vratima


Dok te ljubim, mesec je na vratima
i lagano topi se pod prstima 
potrosili smo noc kao mrvice sa dna 



Total eclipse of the heart



Once upon a time I was falling in love 
But now I'm only falling apart 
There's nothing I can do 
A total eclipse of the heart 


Нема коментара:

Постави коментар