понедељак, 8. октобар 2012.

Mars u Strelcu, kvadrat sa Neptunom...God Morning Beautiful :-)

Good Morning Beautiful :-))).
Posle noćašnje oluje i kiše .... od jutros sunce kao podsetnik da "posle kiše sunce sija" :-))). Za buđenje obično ne koristim alarm, sem kada moram kao što je to jutros bilo...kako od detinjstva mrzim budilnik hvala onom ko je izmislio mobilni i mogućnost da se budim uz pesmu .... a pesma za buđenje je...Good Morning Beautiful :-))). Ne smejte se već pomislite kako je lepo kada vas neko tako probudi pa makar to bio telefon :-))).  Zašto alarm?  Danas meni posla preko glave, ima li to veze sa zvezdama na nebu ima, i planete su aktivne, kako onda neću ja....šalu na stranu da vidimo:
Šta je novo na nebu... Mars je prešao u Strelca i pravi kvadrat sa Neptunom. Mesec je u Raku i on pravi kvadrat ali sa Suncem u Vagi...Ovaj kvadrat Sunca i Meseca je zapravo poslednja četvrt...završetak jednog ciklusa pred Mlad Mesec koji će se dogoditi 15.Oktobra.


Mars u Strelcu od 7.10. do 17.11.2012.

Mars je napustio strastvenu i intezivnu Škorpiju i ušao u optimističnog Strelca, spreman da odapne luk na streli, da uzjaše nekog konja i da krene u avanturu... e sada da li u borbu sa vetrenjačama ili neku drugačiju avanturu zavisiće malo i od ostatka horoskopa... Bilo kako bilo ovaj Mars je vrlo aktivan, kako i ne bi sa energijom vatrenog Strelca, doneće pride i puno uzbuđenja u naše živote u narednom periodu. To će trajati do 17.Novembra. Sa ovakvim Marsom neko će u krenuti filozofsku borbu, neko u religioznu i duhovnu, neko će u pravne bitke i zavrzlame, drugi oni srećniji će na neki put, neko će se aktivirati fizički i baviti se sportom, probudiće se takmičarski duh... Optimizam će porasti, drugi će brinuti o moralu, moguća brza vožnja autoputevima, puna igrališta, želja za istraživanjem povećanja, avanture svake vrste biće više nego primamljive, daleki putevi otvoreni, poslovi sa inostranstvom, biće aktuelni neki ministri, lovci kreću u lov, neko će krenuti u duge šetnje... Ima ovde puno energije, tako da ona može biti i pogrešno korišćena i usmerena...i eto buntovnika, imuplsivnih reakcija, gde se lako plane ali plamen i brzo prođe :-), takav je Strelac. Mnogi će pomisliti da je sreća negde "tamo daleko" pa će opet želeti da odu odavde...da promene sredinu. Mnogi će postati hiperaktivni...Akcije će nam biti motivisane našim idealima...želećemo da zaštitimo slabije... Hoće li policija i vojska biti nešto aktivniji, hoće li nam stizati kazne, ili nešto sasvim drugo možda ćete krenuti u avanturu zvana dokumenta, pasoš možda... Hrabrosti neće faliti....Neko će se probuditi sa išijasom, nekog će mučiti kukovi, nekog noge butine posebno, čuvajte kičmu.... Dok traje ovaj tranzit ne sukobljavajte se sa zakonom, ne vozite brzo posebno ne na autoputu (Strelac)... Devojke, žene eto vama muškarca iz inostranstva (nekima naravno), neke druge će možda ispratiti svoje jače polovine na put..., druge će upoznati nekog sportistu ili nekog "zaluđenog" za sport, one koje vole avanturiste eto njih... Svima i ženama i muškarcima pojačane strasti, želje za avanturama, i promenama, promiskuitetan je ovaj Mars :-))). Hoće li biti problema..... moguće jer je prste umešao Neptun....

A kada Mars pravi kvadrat sa RNeptunom iz Riba...moguće je ogrešno korišćeje energije, moguća su razočarenja, tajne radnje i tajni neprijatelji, problemi sa tajnama i kako ih sačuvati, nemiran ili nikakav san (Neptun), povređenost...Cigarete poskupele a vas baš nešto tera da pušite još više, ali neće samo potreba za cigaretama biti veća, već i za nekim lekovima, budite oprezni kada su lekovi u pitanju ali i alkohol, opojna sredstva, sedativi u vreme ovog tranzita, želje jake (Mars) ali ništa se ne preduzima (Neptun) da se one i ostvare ..

Poslednja četvt
Kvadrati, kvadrati....ili i akcija, akcija od jutros Mesec u svojoj poslednjoj fazi....a sve jer Sunce i Mesec u 9:33am prave kvadrat. Sunce u Vagi, Mesec u Raku....dve energije sasvim drugačije, različite, u sukobu su volja - Sunce i duša - Mesec... ko će "pobediti"? Ovaj kvadrat ili poslednja četvrt donose neku vrstu krize svesti, nije strašno kako zvuči.....samo došlo je vreme pripreme za dolazeći Mlad Mesec u Vagi 15.Oktobra. Vreme kada je potrebno nešto završavati jer će doći vreme za neke nove početke. Ima smisla zar ne.... da bi nešto novo počeli, potrebno je staro dovršiti, završiti ... pa hajde u akciju (kvadrat)!!! Ako se sećate poslednjeg Mladog Meseca i šta ste tada započeli onda ćete znati i šta treba da završite :-)).

A na nebu aktivno:.... Saturn ušao u Škorpiju, Mars u Strelca, zamagljen Neptunom, Saturn od kako je ušao u Škorpiju prijateljski nastrojen u vidu trigona sa Neptunom iz Riba, što je ovde svojevrsna "pomoć prijatelja", jer omogućava suočenje i sa najtežim problemima, nekome će ovaj trigon doneti neobična duhovna iskustva, nekome interesovanje za onostrano i sl., drugima čežnju za daleka mesta, a najsrećnijima i putovanje....I Merkur je skoro promenio znak i sada je u Škorpiji, pravi konjukciju sa Saturnom, i trigon sa Neptunom, uskoro i egzaktan sekstil sa Plutonom....energija misli ogromna. Venera u Devici još uvek u tragovima u kvadratu sa Marsom, ali sve bliže trigonu sa Plutonom....uh uh jake emocije, još jača privlačnost...Jupiter u Blizancima koliko sutra u trigonu sa Suncem, taman kada treba, jer doneće dobro zdravlje, radost, uspeh, zadovoljstvo... Ne možete se buniti, naprotiv....vreme je da krenete u akciju...Ja postavljam ovaj tekst a onda ....pa redom, a već čujem u glavi glasić koji kaže AKCIJA!!!


Good morning beautiful
How was your night
Mine was wonderful
With you by my side
And when I open my eyes
And see your sweet face
It's a good morning beautiful day

 Steve Holy-Good Morning Beautiful 

 


2 коментара:

  1. POSTOVANA
    MOLILA BIH ZA MALU POMOC,AKO MOZE,NARAVNO.
    TREBALA BIH NA PUT OD 24 DO 28 OKT. MARS MI JE U 9. KUCI I PRAVI KVADRATE SA URANOM (U PRVOJ JE KUCI ) I PLUTONOM (U 10 JE KUCI) U TO VREME. DA LI DA IDEM NA TAJ PUT ILI DA GA ODLOZIM?
    HVALA!
    NEMA ZAMERKI NI AKO NE DOBIJEM ODGOVOR:-)
    KISSS

    ОдговориИзбриши
  2. Dragi moji,

    nije meni problem da odgovaram na vaša pitanja...ali...uvek ima neko ali...

    Prvo i najbitnije nemam puno vremena, i kada imam odgovorim samo na pitanja koja svima mogu da nešto znače ili koriste..., cilj ovog Bloga je da pomogne, i da se nešto nauči...
    Poneka pitanja traže dublju analizu, i tu je opet i faktor vremena.
    Druga pitanja su izvučena iz konteksta i ako hoću a hoću da odgovor bude precizan i profesionalan ja na takva pitanja ne mogu ovde da odgovaram.

    Ovako postavljeno pitanje može dobiti odgovor...ali jako uopšten, jer bez ostalih podataka odgovor ne može da bude precizan...
    O ovim kvadratima sam pisala na Blogu, sigurno i o ovim, jer redovno pišem o tranzitima.
    Bilo bi neodgovorno da vam kažem i putujte i ne putujte. Jedino što mogu da vam kažem je da pratite Blog i da tu negde SAMI pronađete odgovor.

    Nadam se da me razumete.
    Želim vam sve najbolje

    ОдговориИзбриши