четвртак, 11. октобар 2012.

Mesec u Lavu.... "a srce drnda" :-)))

"Rade" zvezde svoj posao... Saturn u Škorpiji na svoj način. Ako se sećate ko je čitao tekst o Saturnu u Škorpiji, spomenula sam korupciju i finansijske manipulacije... i ovih dana bar ovde na ovoj strani sveta u ovoj maloj zemlji uzburkane su strasti... Sve uz "malu pomoć" Marsa u Strelcu (sukob sa zakonom) tu su i hapšenja, najave hapšenja..a sve zbog mita i korupcije!!! Na delu je i aspekt - kvadrat Marsa i Neptuna! Radi svoj "posao" i kvadrat Urana i Plutona, država je krenula u obračun...Ko zna možda i uspe. Ne brinite neću o politici nije mi ni na kraj pameti da se bavim tom temom, ovde sam htela da vam skrenem pažnju na to kako rade zvezde...
Ja se borim na svoj način, istina moram da budem obaveštena i ne mogu da zatvaram ni oči ni uši...vesti su takve kakve su i ja ih registrujem... i to je to, uglavnom. Ne želim da se bavim dublje tim stvarima. Sada vam je sigurno jasnije zašto radije pišem o nekim drugim temama... međ kojima je najčešća tema - Ljubav. Izbor je vrlo lak :-), bar što se mene tiče... 


 Mesec je i dalje u Lavu...od jutros bar nam ne nedostaje energija. I dalje privlačimo ili tražimo pažnju, ni drama nije nemoguća, romantika je na delu, kreativnost u usponu... i dete u nama ili se raduje ili se buni, sve zavisi od karaktera (natalni:-)...a srce DRNDA :-))), i kao da "kao da ima srce u očima", a "ljubav je teško pitanje"...., "slaže mi se uz mene",  "da ima zlatni zub" .-)))...ako ste kojim slučajem neraspoloženi, makar zbog ove kiše pogledajte ovo:








I tako će Mesec sve do 21:23pm....kada će preći u praktičnu Devicu! I tada će napraviti egzaktnu opoziciju sa Neptunom iz Riba... dve suprotne energije. Malo samozavaravanja je moguće, iluzije nas mogu posetiti, a nesanica izvesna bar tamo gde se inače javlja... Još ako dodam da će negde u to vreme krenuti ka kavadratu sa Marsom...eto razdražljivosti, svadljivosti, nesmotrenih postupaka...pa ako tako ne želite da legnete u krevet onda nešto i uradite da do toga i ne dođe... Sigurno će kao "prva pomoć" da se nađe sekstil Meseca i Saturna... jer on nudi samokontrolu, opreznost, rešavanje bitnih stvari... Kao što vidite uvek postoji "IZLAZ".... teba ga samo pronaći!!!

Mislite pozitivno...
Dakle dan možda kao i svi drugi, a možda i ne. Mesec u Lavu bar do večeras može da nam popravi raspoloženje, posebno ako pronađemo to dete u nama... ako pustimo srcu na volju, i ako dozvolimo Veneri da radi svoj posao...Mislite pozitivno, a to nije nemoguće....Od sutra sa Mesecom u Devici možemo se okrenuti i praktičnim stvarima.
Želim vam lep dan!

Нема коментара:

Постави коментар