четвртак, 22. новембар 2012.

Na krilima Neptuna....

Na krilima Neptuna

"Ali pazite dobro: ako u vama postoji jedno veliko pitanje koje nestrpljivo zuri, 
pitanje veće od brda, i jedna treperava duša što veruje u čuda, i ako se u vama neke lepote talasaju i neke svetlosti radjaju, onda je sasvim svejedno dali žmurite ili ne žmurite jer čuda se već dogadjaju..."
(Mika Antić )
Od jutros zemlja vas zove, a vi bi radije ostali na nekom oblaku sna, mašte, iluzije...Od kako je Neptun krenuo napred kao da nam je uručio pozivnicu da oživimo svoje snove... Gde je sada u vašoj karti Neptun tu si i snovi... Sunce je noćas ušlo u sazvežđe Strelca, a naša volja (Sunce) imaće potrebu za nekim širenjem, ekspanzijom... želećemo da budemo deo neke šire priče. Ista ta volja, energija od jutros u sukobu (kvadrat) sa energijom Neptuna iz Riba... "magla, magla svuda oko nas"... Koliko sinoć nagovestila sam ovaj tranzit... samo da podsetim, neće on trajati dugo, danas je najjači-egzaktan, proćiće za dan dva, dakle brzo...kako je brzo došao tako će brzo  i proći... Dotle, lako je moguće da ćete "zajahati" nekog krilatog (Neptun) konja, ili neki čarobni ćilim i pliviti po svetu mašte, iluzija i obmana... Volja (Sunce) oslabljena... Pomaže energija Strelca jer on širi pozitivne zrake... ali odmaže Neptun svojom maglom.... i sve nekako izgleda drugačije... pa i vi. Mnogi će se pretvarati da su nešto sasvim drugo. Koliko će danas biti glume i glumaca oko nas :-), a ni jednog dana akademije. Kome je akademija potrebna kada imamo Neptuna. 
Da sve ne bude sasvim konfuzno, pobrinula se Venera. I ona je promenila znak. prešla je u Škorpiju, kao da želi da još malo zadrži energiju koju je do juče imalo i Sunce. Od jutros udružile su se (trigon) energija Škorpije i energija Riba... Romantika u vazduhu...lep aspekt koji će vam snove približiti na drugačiji način...omogućiti mnogim dušama važan susret...


Slika Ane Petrović

Susret duša...
Sreća je ovde zarazna, ljubav uzvišena, lepota svuda oko nas i mašta i umetnost i romantika, i zavođenje, i ljubav kao vizija, harizma i hemija... Ljubav kao miris, .čula izoštrena, darežljivost, snovi, snovi ostvarljivi, predkazujući, saosećajnost, nežnost, nesebičnost.. Postojeće veze lepše, bolje, posebno posle burnog početka u ovom mesecu. Vreme za molitvu, meditaciju, inspiraciju. Vreme za idealne susrete...vreme za plutanje po oblacima...

Potražite ono najbolje u ljudima i sigurna sam naćićete to svuda oko vas...u potragu krenite...na čarobnom ćilimu, letećem konju, sa nogama na zemlji, kako god ali ako se potrudite pronaćićete... Ako postoji ŽELJA, postoji i NAČIN :-))).

Mesec je danas ceo dan u Ribama....i eto opet uticaja Neptuna....ni preko Meseca nismo spremni da se danas suočavamo sa realnošću... Kako, kada Mesec plovi romantičnim, sanjalačkim vodama Riba. Ne plašite se zaplivajte, zaronite ako zatreba.... istražujte svet mašte, snova, vizija....jer koliko sutra sa Mesecom u Ovnu moćićete i u akciju..

Kao mornar dobro more
sanjao sam te
al' je Neptun slao talase 



Нема коментара:

Постави коментар