среда, 12. децембар 2012.

Izvor sreće postoji, on je u nama... Mlad Mesec u Strelcu 13.Decembar

"Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama: 
plemenitom karakteru, poduzetnom duhu, 
sretnom temperamentu, vedrom umu i zdravom telu."
(Šopenhauer)



Sutra u 9:41am Mesec je Mlad...Savšeno vreme za nove početke!!! Mlad Mesec (konjukcija Meseca i Sunca), nosi energiju Strelca...Zastanite jedan trenutak i promislite šta je to novo ili šta bi to novo trebali da započnete? Ili samo oslušnite u kom pravcu vas "vuče" želja za promenama, avanturom...gde osetite blagi nemir ....to je to!!! Zaboravite na trenutak prošlost, šta je bilo, pogledajte u pravcu Meseca u mislima naravno i slušajte... možda odgovor ne stigne odmah, ali ima vremena u narednim danima do Punog Meseca kada će doći do kulminacije....Energije će biti i to vatrene... a gde je vatra i gde je Strelac tu je: OPTIMIZAM, ISKRENOST, ISTINA, AVANTURA, OTVORENOST...Gde vas može ova energija usmeriti? Na viši um, duhovnost, veru, vizije, ideale, životnu filozofiju, snove, moral, visoko obrazovanje, inostranstvo, putovanja... na širenje vidika, bez detalja sve široko... ponekad i visoko :-).  Ako u glavi imate veliku sliku (Strelac), onda će vam biti lakše... Simbol Strelca je Kentaur pola čovek, pola konj, Zevs ga je uzeo na nebo kao dobrog strelca i lovca.... Zmislite da ste lovac ili strelac, odapnite luk u pravcu CILJA.... naravno pod uslovom da znate ŠTA GAĐATE :-). 

Ako ste već krenuli da sastavljate spisak Novogodišnjih Odluka... možda vam sve ovo bude lakše. Energija je tu, odapnite strelu... i u Novu Godinu sigurno ulazite bar sa jednom odlukom manje... Prvi rezultati bi mogli da stignu već 28.Decembra na Pun Mesec u Raku.... O energiji Strelca sam već pisala u nekoliko tekstova, ali evo ukratko: ona nosi interesovanje za nove kulture, strane jezike, sve što ide od "tamo negde", ili vas vuče da idete "tamo negde", proširuje horizonte, željna je znanja, utiče na životnu filozofiju... Strelac je druželjubiv znak tako da nećete sve ovo morati da radite sami :-)). Ako ste željni avanture, put pod noge..., ako to nije izvodljivo, onda čitajte, gledajte, učite... Ako morate da ostanete tu gde ste, onda bar iskoristite energiju Strelca i bavite se nekm sportom, ne mašite glavom.... rekreativno sam mislila ;-))).  Strelcem vlada Jupiter planeta velike sreće... okrenite se ona je tu negde... U ovoj godini ovo je poslednji Mlad Mesec. I on će se dogoditi pre čuvenog datuma - 21.Decembar 2012. Da li treba da vam kažem da smaka sveta neće biti :-). Usmerite svoju pažnju na ovu energiju Strelca i ostavite crne misli za one koji vole da mrače :-)). U ono u šta verujete to će se i dogoditi... a Strelac vam nudi veru, nadu, vizije, optimizam, lepšu budućnost...Krenite u avanturu bilo duhovnu, bilo fizičku...tek krenite!!!
Ovaj Mlad Mesec nešto više će delovati na Strelčeve, Blizance, Device i Ribe, ali i na sve nas zavisno gde se Strelac nalazi u našim horoskopima...Strelac u mom horoskopu je na vrhu 3. kuće i ja sam kao što vidite već ušla u dobro raspoloženje....sve pršti od optimizma :-)). Ne brinite nisam od onih neobaveštenih :-))).


I Uran kreće NAPRED!!!

Nekoliko sati posle Mladog Meseca, Uran kreće napred!!! Još jedna pokretačka energija. Uran je u Ovnu i ovde imamo još jednu vatrenu energiju!!! Kao da će nebeski režiser reći: "AKCIJA". Naravno nećete je osetiti odmah, ali da uskoro hoćete to sam sigurna. Onog trenutka kada osetite tu energiju, biće i vreme za vašu akciju!!! Neke prve impulse možete osetiti 14.Decembra kada će Merkur u Strelcu praviti egzaktan trigon sa Uranom iz Ovna. 

***Ok tih dana će priča o inkonjukcijama Jupitera sa Plutonom i Saturnom biti aktuelna, ali i sami znate niko nije savršen pa ni ova naša nebeska priča...


  Deep Purple - Soldier of Fortune 

 

Нема коментара:

Постави коментар