субота, 9. фебруар 2013.

Mlad Mesec u Vodoliji - Budite originalni, budite drugačiji...

"Mesec je mlad,
a noć je vrela,
  padaju zvezde padalice..."


Mlad Mesec u Vodoliji 10.Februara u 8:20am CET...
Usudite se da budete drugačiji!!! U narednom ciklusu budite drugačiji i kao pojedinac ali i u grupi - nekoj vama bliskoj. Vodolija je znak humanosti, budite solidarni i humani u narednom periodu... jer vaše malo nekom zaista može da bude puno!!! Ako niste deo neke grupe ili tima, sada je odlično vreme za tako nešto... posebno ako imate želju i nameru da nešto promenite... sa ljudima istih ideja, namera, želja!!! Međutim i ako ste više individualac i ovo je veme u kome možete da sprovedete neke vaše ideje i želje...samo ako je to nešto DRUGAČIJE nego do sada!!! Ono što je do sada izgledalo nemoguće sada bi moglo da krene u realizaciju... na vama je samo da se odvažite i usudite..... Prodrmajte sve što je ustaljeno, svaku rutinu ... razmišljajte drugačije!!! Sve je moguće pod uticajem energije Vodolije i Urana (vladaoc). Novi  pronalasci, nove ideje, sveže misli, inspiracija... deo su ovog ciklusa. Moždane vijuge rade brže i bolje...Eh, Uran je to...
Mlad Mesec je energija za novi početak.... Konjukcija Meseca i Sunca u Vodoliji na 21* 10.Februara u 8:20am CET! - Započnite nešto što će imati svoj RAST sve do Punog Meseca u Devici 25.Februara! Probajte da iz sebe izvučete ono nešto jedinstveno, neki vaš poseban talenat, posebnu osobinu, ono što već imate u vašem karakteru a da je drugačije-posebno!!! Naročito svi vi koji se osećate u poslednje vreme sputano, ograničeno, ili da vas nešto guši sada je vreme oslobađanja! Budite originalni i bićete nagrađeni!!! Budite različiti, jedinstveni... Budite spremni da realizujete svoje nade i želje.... ovde se i poneki rizik isplati. 

Pogledajte u kojoj kući vam se nalazi ovaj Mlad Mesec (Vodolija) i kakve aspekte prave Mesec i Sunce sa ostalim planetama... Pogledajte još i šta "radi" Uran, kakva vam je 11. kuća - prirodna kuća Vodolije...i sve to će vam dati još podataka i uvid u moguća dešavanja!!!
Sa jedne strane prilično jaka energija Vodolije... Sunce, Mesec i Venera su u tom znaku društvenosti, prijateljstva, grupnih dešavanja i okupljanja, u znaku nečeg drugačijeg, neobičnijeg, iznenađujućeg... Sa druge strane imamo još i jaču energiju Riba... Neptun, Merkur i Mars su u znaku dubokih osećanja, osetljivosti, saosećajnosti....Sa jedne strane vazduh, sa druge strane voda... Vazduh pokreće vodu, diže joj talase... Jaka energija Riba nas tera da ronimo kroz naša osećanja....duboko. Vodolija nudi rešenja, nešto novo, drugačije.... šta će preovladati zavisi od vašeg karaktera - natalne karte!!! 
U vreme ovog Mladog Meseca trebalo bi da osetite potrebu za slobodom, da budte spremni za eksperimente i rizike, da budete inovativni i drugačiji....



Bajaga- Poljubi me 

 


Нема коментара:

Постави коментар