субота, 13. април 2013.

Danas Mesec u Blizancima...

***Mesec još malo u Biku, tačno u 4:12pm CET prećiće u BLIZANCE!!!
NEMIR U VAZDUHU!!!

Sa promenom znaka menja se i ENERGIJA... imaćemo želju da KOMUNICIRAMO, da se povežemo sa ljudima, osetićemo I pojačanu RADOZNALOST... Ovo je ENERGIJA koja unosi neki nemir, želju za PROMENAMA... nesigurnost, neodlučnost, nestrpljenje....otuda i PROMENA RASPOLOŽENJA! Ova energija ne voli MONOTONIJU...Ali voli detinjasto ponašanje..
***Dan za druženje...Dan za komunikaciju, čitanje, učenje, pisanje, dopisivanje, za kraće izlete....
***Duhoviti ljudi biće još duhovitiji... mnogi će započeti više od jednog posla, ili će u isto vreme gledati TV, koristiti internet, slušati muziku...
U jednom trenutku bićete vrlo raspoloženi i u nekom sledćem neraspoloženi... To što je "radoznalost ubila mačku" ovde ne važi...:-)))
***Bilo bi dobro DA RAZMISLITE pre nego što nešto kažete...mada sa ovom energijom Meseca to je teže reći nego učiniti... Da bi nešto zadržalo vašu pažnju biće potrebno da budete baš stimulisani za tako nešto...
***Družite se sa decom, razgovarajte sa majkom, sestrom, prijateljicom, rođacima, odgovorite na sva pisma koja čekaju odgovor, prošetajte po komšiluku, otiđite do neke knjižare, biblioteke ili pretražite internet...pogledajte šta rade prijatelji i rođaci na društvenim mrežama.... Ili budite u pokretu.
Kako su Blizanci dvostruki znak mnoge stvari će doći u paru...dva posla, dva poziva za druženje, dva različita interesovanja...:-))

***Danas će Mesec biti u SEKSTILU sa Merkurom...što donosi intelektualni podsticaj...,novosti, druženja....Duša (Mesec) i glava (Merkur) danas će "raditi" zajedno. Vreme za razgovor sa onima koje volite...
***Kasnije večeras Mesec će praviti KVADRAT sa Neptunom...sanjaćete budni :-), klonite se tužne muzike i D-mola, alkohola, cigareta....osetljivost pojačana. Teško ćete moći da napravite razliku šta je istina a šta nije... Bolje pogledajte neki film...Ako vozite nemojte da pijete, ILI AKO PIJETE NEMOJTE DA VOZITE!!! Ovaj aspekt će biti najjači posle ponoći... Moguća nesanica!!!



Bird on a Wire 

 

1 коментар: