петак, 5. април 2013.

Mesec i dalje u VODOLIJI ... DANAS bolje raspoložen :-).... Idi kuda te srce vodi

Mesec i dalje u VODOLIJI ... DANAS bolje raspoložen :-)
Feeling Good :-)
Idi kuda te srce vodi


***Od jutros TRIGON sa JUPITEROM iz Blizanaca... osećanje sreće, kako i ne PETAK je ;-), nada i optimizam od jutros kod mnogih....onih srećnijih :-), VELIKODUŠNOST prema sebi ali i drugima, podrška onima kojima je potrebna, ohrabrite one koji možda i nisu dobro...ili će neko možda ohrabriti vas..., vreme je da se OPUSTITE...makar na kratko! Ovaj kratki tranzit može da utiče na pozitivan odnos prema onome što vas okružuje ili da ga samo osetite kao jedan trenutak blesak sreće... Koga je briga šta je iskoristite ovaj trenutak i mislite POZITIVNO!!!

***ALI nije tu kraj....tek je početak :-), za koji sat Mesec će praviti tri lepa SEKSTILA sa planetama iz OVNA....sa Suncem, Venerom i Marsom!!! LEPO:-)
***MESEC SEKSTIL SUNCE....ravnoteža duše i volje, lepe i tople (Ovan) emocije, prednosti razne, priznanja, pokloni....Bolje razumevanje sa onima oko vas ali i sa onima koje VOLITE....Podrška i harmonija...Dobar dan za DRUŽENJE, razumevanje, poboljšanje odnosa (onih koji vam nešto znače)
***MESEC SEKSTIL VENERA....ovaj aspekt je "izmislio" Feeling Good osećanje :-), ljubavno osećanje, radost, veselo raspoloženje... Ovo je aspekt gde treba da SLUŠATE SVOJE SRCE I ŠTA ONO IMA DA VAM KAŽE.... Vreme za ulepšavanje, dekoraciju...vašeg tela ili kuće ko šta više voLi :-), vreme za razna zadovoljstva...na vama je samo da otkrijete koja su...da li je to ljubav, hrana, druženje... Danas se okružite ljudima koje VOLITE I KOJI VOLE VAS....:-). Danas je za one kojima to nešto znači i povoljan dan za finansije!!!
***MESEC SEKSTIL MARS...Osećanja, duša (Mesec) i akcija, aktivnost (Mars) u skladu!!! Ko mora da radi imaće energije, ko ne mora može da se bavi sportom, rekreacijom....idealno je vreme za tako nešto....Dobro vreme da se nešto započne, ali i da zadovoljite sebe na neki način....emocionalno zadovoljenje pre svega....emotivno reagovanje....Vreme u kome možete da stupite u kontakt sa svojim strastima...ili da samo skrenete pažnju na sebe....negde, nekome, nečemu....

***Danas ćemo da zaboravimo ostale aspekte, tu su ali i vi ste tu....na vama je odluka, da li ćete pustiti da ovako lepi aspekti današnjeg Meseca dopru do vas...
Venera je sve bliže Marsu!!! Uzbuđenje počinje...emotivno usijanje kreće....ljubavne želje i nagoni sve jači.....

Za danas:
I kada se pred tobom otvore mnogi putevi a ti ne budeš znala kojim da kreneš, nemoj poći bilo kojim, nego sedi i sačekaj. Diši duboko i s poverenjem u sebe, onako kako si disala onog dana kada si došla na svet; ne dozvoli da ti nešto odvuče pažnju; čekaj, i dalje čekaj. Budi mirna, ćuti i slušaj svoje srce. Kad čujes njegov glas, ustani i idi kuda te ono vodi.

Suzana Tamaro
Idi kuda te srce vodi






 Severina & Crvena Jabuka - Ti Si Srce Moje 

Mala daj se smiri...:-)

 

Нема коментара:

Постави коментар