субота, 10. август 2013.

Još o Merkuru u Lavu ....."Ide patka preko Save nosi pismo navrh glave"

Malo o Mesecu loli.....
***Mesec i dalje u Devici ali ne još dugo....u 3:07pm CET prećiće u druželjubivu VAGU...
*Posle energije red, rad i disciplina....energija druženja, saradnje, partnerskih odnosa, timski rad, lepote, estetike, diplomatije, kompromisa i mira.... dok ne dođemo do ODLUKA....tu je ova energija prilično neodlučna....
*Još uvek je na snazi KONJUKCIJA Meseca i Venere u Devici...prelaskom u Vagu krenuće i jedan lep aspekt SEKSTIL sa Merkurom u Lavu.... a to je kao da je Merkur uzeo MEGAFON u ruke....biće veselo :-)))... neke manje vesti, poznanstva, druženje, posebno lepo družeje sa ženama, pisma, poruke, manje transakcije... kraća putovanja!!! Posle ovog aspekta Mesec će ući u energiju nervoze KVADRATI.... jedan je sa Jupiterom u Raku, drugi je sa RPlutonom u Jarcu.... a ujedno baš te dve planete Jupiter/Pluton su u OPOZICIJI.... rekoh već....NAPETOST i nervoza.... Nemir i nervoza, nepotrebni troškovi Mesec/Jupiter i jako emotivno uzbuđenje Mesec/Pluton izazvano nečim iz prošlosti retrogradni Pluton....Onda mnogo kasnije biće tu i OPOZICIJA Meseca i RUrana u Ovnu...još NERVOZE, NAPETOSTI NEMIRA, NEKIH SENZACIJA, rasprava, preteranosti....
*Ovako gledano drugi deo dana i noći poprilično nervozni i napeti...

Malo o Merkuru.....Kad Merkur u Lavu uzme megafon....
***Ipak tu su i neke druge planete da nam ovaj vikend ne bude dosadan :-))). Merkur u Lavu pre svega.... Sada se setih .... "Ide patka preko Save nosi pismo navrh glave".... samo ovo pismo nije obično....ono je ljubavno, emotivno....veselo posebno danas kada je Merkur u SEKSTILU sa Mesecom u Vagi... tako da je "pismo" čitaj poruka, mail....ili sl. ili ljubavno (Vaga) ili prijateljsko (Vaga) ili poslovno (Vaga)... Da li će i koliko KVADRAT sa Saturnom u Škorpiji ubedačiti Merkura u Lavu to je pitanje za svakog od vas.... nedajte se!!!



Miruj, miruj srce moje.... :-)))
Ne radi se ovde o pukom prenošenju poruka, o običnom pismu, SMS, mailu, telefonskom razgovoru, pozivu na razgovor u četiri oka.....ovo je NEŠTO VIŠE..... ovde se radi o GOVORU IZ SRCA....Lav-srce!!!Jer ovde se radi o razigranom, veselom, velikodušnom, hrabrom, dostojanstvenom Merkuru...Jer Merkur u LAVU....se igra rečima, zabavlja se rečima, reči su iz srca, ima i romase, romantike, emocija....kreativnosti. Ali i ambicije, pokušaja kontrole, planiranja, organizacije.... što da ne ako će vam to ulepšati dan, nedelju.....jer kome smeta malo (ili više) radosti, humora, igre, ljubavi sve lepo organizovano i upakovano.... Vi samo budite PUBLIKA.... i tapšite :-))).  Opustite se... Merkur u Lavu će već znati kako da vas ubedi da sledite njegov put... Neko bi danas ili ovih dana mogao da dobije CVEĆE (ili je već dobio :-)))) sa lepom emotivnom porukom i pozivom na uživanje i zabavu ja nisam odbila :-)))).....LEPO ZAR NE?

Gde ste VI ovde...
***Niste uspeli da se prepoznate ovde.... ne brinite.... nešto od svega će doći do vas..energijom VATRE. Pogledajte u kojoj kući vam je Merkur u Lavu....ima tu nečega videćete.
Inače oni kojima je natalni Merkur u 5. kući u bilo kom znaku mogu prepoznati ovaj uticaj i ostiti ga više od drugih - jer 5. kuća je prirodna kuća Lava....mogu nešto više i oni koji imaju konjukciju ili triogon Merkura sa Suncem (koji je vladaoc Lava)....mi LAVOVI nešto jače i više od svih.... vidite i sami jer pisac ovih redova je Lav ili Lavica :-))).


 Ja plešem, i ja uživam.....

  Tarapana 

 

 




Нема коментара:

Постави коментар