среда, 7. август 2013.

Mamma mia.....The Winner Takes it All ....

Dobro jutro :-))))
 

*** Mesec i dalje u LAVU :-)
*** Jupiter u Raku u OPOZICIJI sa RPlutonom u Jarcu i danas EGZAKTNO....:-(






Male i velike promene ....
***Mesec u Lavu do sutra u 5:56am CET kada će preći u praktičnu DEVICU...., i danas smo još pod uticajem KONJUKCIJE Meseca i Sunca u Lavu - Mlad Mesec... i dalje VAŽI .... vreme za NOVI POČETAK I NOVI CIKLUS.... Tek kasnije večeras konjukcije više neće biti ali energiju ćete osećati i dalje ak narednih dve nedelje.... I kako Mesec bude prilazio Dvici biće bliže i OPOZICIJI sa RNeptunom u Ribama... a to je ona priča o Idi, idi nesanice :-))))


***Tu je i tranzit Jupiter/Pluton je dugoročniji i još nam "raditi o glavi" :-))), i zbog "šetanja"Jupitera napred-nazad ovaj aspekt će biti AKTUELAN još dva puta u Januaru i Aprilu 2014. godine. Eto tek da znate da nema opuštanja ni na GLOBALNOM ni na LIČNOM NIVOU.... pratite njegov uticaj SADA i znaćete otprilike šta bi moglo da bude u 2014. Ono šti mogu zasigurno da vam kažem o ovom tranzitu je da nas on gura u ambiciju, akciju, da je čak vrlo MOĆAN ....ALI....čak i previše jak i moćan da se može retvoriti u suprotnost... Savet ako mu dozvolite da vas previše gura i "ljulja" mogli bi da osetite OTPOR.... i nervozu i probleme... Pa gledajte da vas laganije ljulja :-). Vi upravljajte intezitetom.... osluškujte ga... Ne treba vam PREVIŠE obaveza, akcija, interesovanja, aktivnosti, želja.... a sve pod uticajem ovog aspekta.... Pripazite i na osećaj VLASTI koji ćete imati i osećanje moći nad drugima.... ali i drugih nad vama!!! I sistem VERE I VEROVANJA bi moga biti uzdrman!!! Možda ćete biti u situaciji da tu nešto MENJATE... da se suočite sa USKOGRUDOŠĆU vašom ili nečijom.... Možda NEĆETE MOĆI više da verujete ni SEBI NI NEKIM BITNIM LJUDIMA!!! Ali ne paničite malo više pažnje kada je sve ovo u pitanju i "STVAR" se može rešiti... jer nikada ništa nije BEZ RAZLOGA....SVE SE DEŠAVA SA NEKIM RAZLOGOM....VERUJTE U DOBRO i dobro će biti....samo otvorite oči i uši .....NEKO VREME, to je mali napor ali mogu doći veliki rezultati....


Mali veliki glasnik od sutra sa Lavovskom energijom :-)))

***Razmišljanje, um, komunikacija će od SUTRA u 2:12pm CET biti obojeno LAVOVSKOM energijom - Merkur prelazi u znak LAVA....koja vam možda pomogne kada je u pitanju tranzit Jupiter/Neptun.... :-))).
Naslov je sasvim prigodan.... jer od kako se Merkur bliži Lavu.....bliži se i povratak Merkura na poziciju mog natalnog Merkura.... a to je LJUBAV....obožavam mog Merkura u Lavu.... da nije njega gde bih bila :-))))).
***Nekome se izgleda smeši ostrvo Skopelos....jedna crkva na brdu gde je snimljen film Mama mia....NOVI POČETAK....što da ne :-)))).


The Winner Takes it All 

 



Нема коментара:

Постави коментар