субота, 2. новембар 2013.

Mlad Mesec u Škorpiji i Pomračenje Sunca... 3.Novembar 2013.

Mesec će biti MLAD 3. Novembra tačno u 1:49pm CET... 
Mlad Mesec ali i Pomračenje Sunca ili Solarna eklipsa....




11 stepen....


Otvorena vrata...
***Sunce u Škorpiji na 11* SEKSTIL Mars u Devici na 11* -  Otvorena vrata - za jaku energiju, VITALNOST, hrabrost, volju...Energija za nove priče, za nove poslove, AMBICIJE, kreativnu snagu, borbu za vlast, šanse za USPEH... Lako do cilja... pomoć u onome što ste naumili ili kuda ste krenuli. Izbori koje napravite biće dobri za vas!!! Fizička aktivnost tamo gde je neophodna...u smislu da vas malo prodrma ali i ojača...
***Zašto uopšte spominjem ovaj aspekt koji će kratko trajati? Jer u svom ovom ludilu uvek treba znati šta je tu da pomogne, svaki ovakav aspekt i tranzit treba shvatiti kao BONUS!!! 
Ova energija je tu da podrži novo poglavlje koje započinje Mladim Mesecom...


Energija novog početka...
***Mlad Mesec u Škorpiji - Pomračenje Sunca!!! U 1:49pm CET...
Sunce i Mesec u KONJUKCIJI - Mlad Mesec i POMRAČENJE SUNCA. Sve se dešava na 11* 16' Škorpije. Efekte ovog pomračenja možemo osetiti u narednih šest meseci. Energija Škorpije uneće u priču: INTIMNOST, KONTROLU, MOĆ, NOVAC... Niko neće biti zadovoljan statusom quo... kopaće se po tajnama duboko.  
Konjukcija Sunca i Meseca nudi ENERGIJU NOVOG POČETKA - energija Škorpije će nas pokrenuti da vidimo šta nedostaje u našim životima, zatim ima li nešto od čega smo zavisni, ima li dugovanja, i ima li emotivnih opterećenja... Ovo je period u kome se možemo OSLOBODITI svakog "đubreta" koje se taložilo vremenom, period u kome se možemo osloboditi svega onog što ne valja, što nas pritiska, guši...i na materijalnom i na duhovnom nivou... Sa energijom Mladog Meseca možemo uraditi značajne PROMENE u našim životima. Pomračenje Sunca je takođe prilika za NOVE POČETKE!!!
***Pomračenje Sunca donosi jednu posebnu energiju i naboj. Jaka i skoncentrisana energija Škorpije na delu. Dva pomračenja u paru....jedno Pomračenje Meseca koje je bilo 19.Oktobra i sada jedno Pomračenje Sunca. Jedno novo poglavlje u našim životima je pred vratima... Otvara se put novim energijama. Poslednje Pomračenje u Škorpiji dogodilo se 3.Novembra 1994. Da li ga pamtite?

Očekujte malo (ili više kako kome) drame u životima... Ne dozvolite strastima da vas ponesu i da donosite ishitrene odluke... Ovaj Mlad Mesec i Pomračenje zatvaraju jedan ciklus...a počinje novi. Oslobodite se dugogodišnjih loših energija i navika.... pustite novu energiju u vaš život.

***Ono što ste otkrili 1.Novembra, trebalo bi da vas dovede do novog početka od 3.Novembra i Mladog Meseca i Pomračenja Sunca....


U sredini....
Mlad Mesec i Pomračenje Sunca su se našli u SREDINI između retrogradnog Merkura i Saturna!!!  Merkur je sa svojim retrogradnim hodom tu da sve što može da krene naopako da tako i krene :-))), ali i da nas vrati u neku prošlost...zapravo sa energijom Škorpije to je DUBOKO KOPANJE PO PROŠLOSTI...
ALI... RMerkur je dobro aspektovan (sekstili) sa Plutonom u Jarcu i Marsom u Devici. Ako ovu energiju okrenemo u svoju korist a ne protiv nas možda je možemo doživeti kao nešto dobro a ne kao smetnju i iritiranje.. Saturn je tu da nas pokrene da krenemo napred ili da nas blokira... U svakom slučaju tu je da bi svako od nas preuzeo odgovornost...Dobro je aspektovan (trigon) sa Marsom u Devici... I Pluton i Mars su još uvek u trigonu!!!

***Ova faza Meseca i pomračenje nešto više utiče na: Škorpije, Bikove, Lavove i Vodolije, ali i na sve ostale već prema položaju ovih znakova i planeta u njima!!!

9 stepen... 

Kvadrat Urana i Plutona i JOD od 1.Novembra
Retrogradni Uran u Ovnu na 9* kvadrat Pluton u Jarcu na 9*. Ne brinite neću vas više gnjaviti sa ovim tranzitom, sve što ima da se kaže rečeno je, samo da rezimiramo. Shvatite ovaj kvadrat kao lični podsetnik da nešto mora da se menja. Da treba ukloniti, udaljiti, sve ono što ne valja u vašim životima... 
RUran  najveća zvezda programa i nosilac promena, već nekoliko dana pravi inkonjukcije sa Suncem i Marsom, praviće i sa Mladim Mesecom i Pomračenjem, zapravo sa Mesecom i Suncem - (JOD)... Inkonjukcije su blokade...zastoj. Tenzija ide od RUrana! Inkonjukcije blokiraju energije Sunca, Meseca i Marsa. Međutim Mars u Devici ima dovoljno energije da vas pokrene....Tako sam i počela ovu priču...Sunce sekstil Mars!!!


  Θεός αν είναι 

 



Karta zvezdanog neba 3.Novembra:

Нема коментара:

Постави коментар