понедељак, 16. децембар 2013.

Šta zvezde kažu za period od 16. do 22. Decembra....



"Kada ustreba snage, znam, nada mnom
zvezde su i nebesa modra"...
Desanka Maksimović


Nedelja pred nama kreće sa Mesecom u Blizancima.... 

I kraj i početak.... Ili da li svaki kraj znači novi početak.....
17.Decembar:
***U utorak imaćemo i poslednji Pun Mesec u ovoj godini, kraj nečega i kulminacija nečega.....za mnoge izazov... jer su dve energije suprostavljene, energija Blizanaca i energija Strelca... vazdušno - vatrena "zapaljiva" kombinacija. Kažu da se suprotnosti privlače, možda ali pre ili kasnije slično se sličnom raduje. U vreme ove energije pronađite ipak one vama slične duše, bar dok ne prođe uticaj Punog Meseca....
Pun Mesec je  kulminacija onog što se događalo od Mladog Meseca. Ovaj Pun Mesec nešto više će uticati na Blizance, Strelčeve, Device i Ribe...., i na sve nas gde se ovi znaci nalaze u našim horoskopima....
Šta bi mogao da nam donese ovaj Pun Mesec u Blizancima..... informacije!!!
Dugo ste čekali na neki odgovor, na neku informaciju...sada bi mogli i da je dobijete, sa informacijom dolazi i neki preokret...Neka komunikacija koju ste odlagali više ne može da čeka i neće čekati.... Nešto što je bilo skriveno sada bi moglo da se otkrije... Možete dobiti i neke odgovore koje niste tražili, saopštenja koja niste čekali.... Kulminacija informacija!!! Da sve ovo bude interesantnije pobrinuće se i Uran...on bi mnogo toga mogao da otkrije....

***U utorak i Uran konačno kreće napred... da li ste spremni za novi početak, za raskid sa prošlošću...za jedan novi životni ciklus!!!
Uran je retrogradan od Jula ove godine.... da li ste naučili njegove lekcije, i da li ste shvatili šta je hteo od vas? U odgovorima na ova pitanja i je odgovor šta bi sada moglo da se dešava, sada kada je konačno krenuo napred.



***Sa jedne strane kraj nečega, sa druge strane podsticaj za nešto novo za nov i svež početak. Ima logike. Tek kada nešto stvarno završite energija za novo lakše će da pronađe put do vas..

Počinje zima duga i hladna.... ali i vreme preispitivanja....
21.Decembar:
***Vikend će biti obeležen ulaskom Sunca u znak Jarca... Nova energija pred nama...Dolazi i zima duga i hladna...  "Hajdemo u planine jer tamo nema zime" :-)))

***Istog dana u subotu dakle Venera kreće unazad.... Dok sa jedne strane Uran poziva na raskid sa prošlošću, Venera se neće baš složiti sa tim.... Ova zvezdana pojava nešto više će uticati na Jarčeve, Rakove, Vage i Ovnove....ali i na sve nas ostale (već prema položaju Venere)....

Nedelju završavamo sa Mesecom u Devici....



I još jedno podsećanje copy-paste:
***Zvezdanin dnevnik na tracara.com

P.S. Na tracara.com od skoro imate nedeljni horoskop koji ja pišem. Redovni čitaoci Bloga mogu da prepoznaju moj stil pisanja, ostalima je možda malo teže da se snađu (jer ponekad je potrebno i nešto malo više predznanja). Teško je pisati uopštene prognoze, ja sam ih godinama i izbegavala. Ono što je meni bitno je da nedeljni horoskop bude što tačniji. Zbog toga je možda manje zanimljiv i ponekome teže razumljiv. Ponekad se nekome može učiniti da su neki znaci slični, da imaju slična previđanja. Sve je u tehnici tumačenja. Za nedeljni horoskop (i dnevni i godišnji) koristi se PRIRODAN horoskop koji počinje od Ovna i završava se Ribama. 
Primer:
Ljubav za Ovna je kuća Lava ili - 5.kuća...posao Devica - 6.kuća, i zdravlje je Devica, za Vagu ljubav je kuća Vodolije - 5.kuća ali u prirodnom to je 11.kuća, posao su Ribe i zdravlje takođe.... i tako u krug. Zato vam se može učiniti da se nešto ponavlja. Nedeljni tranziti su svima isti i samo se vrte u krug....u krugu prirodnog horoskopa. Neko će sebe pronaći u znaku, neko možda više u podznaku i to ima svoje objašnjenje ali možda više o svemu ovome neki drugi put. 
Ovde imate sliku PRIRODNOG HOROSKOPA!!!


Hajdemo u planine 

 

Нема коментара:

Постави коментар