понедељак, 5. мај 2014.

Nedeljni horoskop (5.Maj - 12.Maj)

Ovo isto možete pročitati i na Tracara.com
 
  OVAN
 
LJUBAV: Kod vas Ovnova veselo. Venera je u vašem znaku i krajem nedelje u ne baš prijateljskom odnosu sa Marsom. Pripazite malo, biće na momente prilično napeto kada su emocije u pitanju, posebno ako ste u dužim vezama ili brakovima. Možda energija Sunca i Jupitera popravi stvari pa malo ublaži napetost. Možda ta ista energija donese neku novu emotivnu priču onima koji su sami, ali u isto vreme Sunce će biti suprotno od retrogradnog Saturna pa donese i neka ograničenja i neki pesimizam i onima u vezama i onima koji su sami. Merkur ulaskom u Blizance će popraviti komunikaciju generalno ali i kada su emocije u pitanju, ipak u sve će se umešati Neptun na kraju nedelje i doneti neku maglu i možda neke nesporazume, obmane i iluzije. Nešto napetiji emotivni život ove nedelje.

POSAO:Ulaskom Merkura u Blizance priča o poslu dobija jednu novu energiju, bržu i dinamičniju. Međutim kvadrat sa Neptunom može doneti i neke nesporazume u protoku informacija. Budite oprezni u razmeni informacija i generalno i poslovno. Finansijsaka situacija pod uticajem Sunca u Biku bolja, posebno kada Sunce bude u dobrom odnosu sa Jupiterom. Mada u isto vreme Sunce i Saturn mogu doneti neki zastoj, neke kočnice pa i pesimizam kada je finasijska situacija u pitanju. Dve jake energije jedna dobra druga ne toliko, pa treba da budete oprezni.

ZDRAVLJE:Zdravlje dobro, mada u nekom trenutku krajem nedelje zbog kvadrata Merkura i Neptuna možete imati pogrešnu sliku o tome kako se zaista osećate.




BIK
 

LJUBAV: Ulaskom Merkura u Blizance u oblasti emocija i ljubavi nova i sveža energija, sa kojom bi vi mogli da budete spremni i podstaknuti za razgovor sa partnerom. Ipak pripazite jer će Merkur krajem nedelje biti u kvadratu sa Neptunom a to će vašoj emotivnoj komunikaciji doneti neku vstu magle, obmane i iluzija. Vi koji ste sami mogli bi da odlutate u neki samo vaš svet mašte i iluzija. Venera u Ovnu u vašoj zoni podsvesti i tajni sa Marsom preko puta mogli bi da otežaju neki odnos posebno ako je on prekriven velom tajni. Kao da tajne neće hteti da budu tajne. Sunce u vašem znaku dobro aspektovano sa Jupiterom uneće ipak u vaš život optimizam i veru u bolje sutra. Međutim Sunce je u isto vreme i naspram retrogradnog Saturna pa neke veze mogu dobiti na težini, zbog neke prošlosti. Ili bi vi mogli da imate utisak da je vaš partner težak. Tu je i neka doza pesimizma. Šta će "pobediti" optimizam ili pesimizam to samo vi znate,

POSAO: Situacija na poslu možda nešto napetija jer će Venera biti nasuprot Marsu koji boravi u zoni posla. Merkur će ulaskom u Blizance ući i u vaš sektor finasija. U svakom slučaju brža energija, više informacija, bolji protok informacija kada je novac u pitanju. Međutim krajem nedelje Merkur u kvadratu sa Neptunom bi mogao da unese neke nejasnoće u tokove novca. Venera u sektoru tajni može ukazati na neki skriveni finansijski potencijal. Razmislite ima tu nečega.
 
ZDRAVLJE:Ako dobro iskontrolišete neke aspekte koji donose nervozu oko posla ili zbog posla moglo bi sve da bude u redu. Sunce u vašem znaku ipak je na vašoj strani, posebno ako pratite i dobro koristite tu energiju.



BLIZANCI
 
 
LJUBAV: Ulaskom Venere u Ovna zona emocija, ljubavi i dece dobila je probleme u najavi. Višak energije u najmanju ruku, posebno kada znamo da je retrogradni Mars nasuprot Venere, a ona u zoni iznenadnih dešavanja. Hoćete li voditi rat ili ljubav zavisiće od mnogo toga. Kako je retrogradni Mars već duže vreme u zoni ljubavi sve je ovde moguće. Ulaskom Merkura u vaš znak osetićete neko olakšanje bar kada je komunikacija u pitanju i ohrabriće vas za neki razgovor za koji se možda spremate već neko vreme. Krajem nedelje zbog kvadrata sa Neptunom mogući su nesporazumi, negde razočarenja, obmane i iluzije. Neki od vas će pokušati da izbegnu neke obaveze prema partneru ili je to obrnuto.

POSAO: Kada se Sunce nađe naspram Saturna moguć je neki zastoj, neke prepreke možda čak i pesimizam u vezi posla ili poslovnih odnosa. Možda će lep odnos Sunca i Jupitera prevagnuti svojom energijom optimizma i šanse za nekim uspehom, ostaje vam da vidite koja je energija jača. Finansijska situacija još uvek pod uticajem nekh dugoročnih aspekata pa tu niste sasvim zadovoljni. Tu su i neki mogući iznenadni troškovi, nešto povezano sa emocijama, zabavom, decom.

ZDRAVLJE: Na zdravlje ove nedelje veliki uticaj imaće Sunce koje je u isto vreme i dobro i manje dobro aspektovano. Šta će više delovati zavisi od toga kako ste se prema zdravlju odnosili u neko vreme unazad.




RAK
 
 
LJUBAV: Kada se Sunce nađe naspram retrogradnog Saturna koji je već neko vreme u zoni emocija i ljubavi možda osetite neku težinu u odnosima, neku prepreku i kočnice. Sunce u isto vreme će nuditi i pozitivnu energiju kroz neko lepo iznenađenje. Venera u Ovnu nasuprot retrogradnom Marsu bi mogla da zakomplikuje neke porodične odnose. Merkur u Blizancima u zoni skrivenog i tajni mogao bi da vas uvede u neka razmišljanja koja ćete samo vi znati. Kvadrat sa Neptunom bi mogao da vas odvede još dalje, i da vas čak i zbuni. Možda vas ova energija natera na beg od stvarnosti. Nije vreme za neke odluke, ozbiljne razgovore, ostavite to za neko drugo vreme za vreme kada se magla Neptuna digne.

 
 POSAO: Sa Venerom u Ovnu u zoni profesije i karijere u vreme kada će biti nasuprot retrogradnog Marsa ova zona bi mogla da bude pod tenzijom, nervozom, i nekom vrstom sukoba. Poslovni i profesionalni odnosi će biti u nekoj vrsti izazova i tenzije. Probajte da se suzdržite neko vreme. Finansijska situacija pod uticajem Sunca u Biku u isto vreme imaće i pozitivnu energiju i manje pozitivnu. Dobar odnos Sunca sa Jupiterom doneće nove prilike i šanse za bolji novčani priliv, ali u isto vreme aspekt sa Saturnom bi sve mogao da prikoči, da donese neki zastoj i pesimizam kada su finasije u pitanju.
 

ZDRAVLJE:Zdravlje mnogo bolje nego neko vreme unazad.




LAV
 
LJUBAV: Kada Sunce i Jupiter naprave lep aspekt vi bi to mogli da osetite kao nalet optimizma i sreće. Oni koji su sami možda upoznaju nekog vrlo interesantnog. Venera u Ovnu u zoni višeg uma, razmišljanja, životne filozofije, morala, vidika, inostranstva suprotno sa retrogradnim Marsom u zoni komunikacija možda vas uvede u neku vrstu izazova, komplikovane komunikacije.Ako je neko daleko bilo fizički ili emotivno ovo nije period u kome bi trebalo da "rešavate" stvari. Suzdržite se od bilo koje komunikacije koja vas može odvesti u ratno stanje. Merkur u zoni iznenadih dešavanja i prijateljstva bi mogao da donese neka rešenja. U vidu razgovora sa prijateljima, bolje sa njima u ovom trenutku nego sa partnerom. Kvadrat sa Neptunom vas može odvesti u neki samo vaš svet, u beg od stvarnosti gde bi se "sakrili" na neko vreme i punili baterije.

  POSAO: Ova oblast neko vreme unazad prosto vapi za promenama. Sunce naspram retrogradnog Saturna će u nekom trenutku da vas možda uvede u neki pesimizam. Neki od vas će možda biti u situaciji da biraju strane dom, porodica ili karijera. Na finansijskom planu neka iznenađenja zahvaljujući Merkuru u Blizancima, ali krajem nedelje kvadrat sa Neptunom bi mogao da tu donese neku vrstu magle, obmana i iluzija. Nije vreme za neke važnije odluke kada su u pitanju finasije, sačekajte da se magla podigne i da onda možete jasnije da sagledate gde ste kada je novac u pitanju.

ZDRAVLJE: Ako priznate sebi ovde već neko vreme nije baš onako kako bi želeli da bude. Ove nedelje Sunce naspram retrogradnog Saturna bi moglo da vas uvede u neki pesimizam u pogledu zdravlja. Možda je vreme da menjate neke navike.



DEVICA
 
LJUBAV: Ovde u ovoj oblasti života vi ste već neko vreme pod uticajem dugotrajnih aspekata koji na neki način od vas "traže" neke veće promene. U jednom trenutku ove nedelje vi bi mogli da se "smorite", a sve zahvaljujući Suncu koje će biti naspram retrogradnog Saturna. Neki zastoj, neke kočnice u vašim emotivnim odnosima su mogući. Emotivni odnosi bi mogli da dobiju i neku težinu. I Venera u Ovnu u zoni strasti i intimnosti nasuprot retrogradnom Marsu tražiće od vas neke bitnije promene. Samo tu je i izazov, tu je i moguća "ratna zona". Možda je bolje da izaberete ljubav ne rat, ili bar neko veme da se suzdržite. Merkur kvadrat Neptun vam takođe neće pomoći, posebno jer je Neptun u zoni partnerstva, pa su neke iluzije i obmane ili razočarenja mogući. Ne upuštajte se u neku ozbiljniju komunikaciju neko vreme, bar dokle se magla Neptuna nepodigne.

POSAO: I ovde u ovoj oblasti života već neko vreme ste pod uticajem promena i to će da traje još neko vreme. Ulaskom Merkura vašeg vladara u Blizance zona profesije i karijere dobija jednu novu i svežu energiju. Energiju koja bi mogla da vas pokrene. Međutim ipak pripazite jer će Merkur neko vreme biti u kvadratu sa Neptunom iz zone javnosti i klijenata pa neko vreme pripazite na protok informacija. Neke informacije i neka komunikacija bi mogli da vas zbune i uvedu u nesporazume možda i u neka razočarenja. Bez panike, samo sačekajte da se magla Neptuna podigne.

ZDRAVLJE:Neko vreme ste pod stresom, a to možda utiče i na vaše zdravlje. Rešenje je u punjenju baterija, na način koji je vama blizak i koji volite.



VAGA
 
LJUBAV: Već neko vreme ovde duvaju vetrovi promena. Ulaskom Venere u Ovna i u vašu zonu partnerstva nešto se pokrenulo. Međutim Venera će biti suprotno od retrogradnog Marsa koji je već neko duže vreme u vašem znaku. To će biti period izazova. Ili ćete voditi ljubav ili rat ili jedno i drugo. Možda je najbolje da se neko vreme suzdržite ili povučete. Bar dokle se situacija nesmiri i ove dve planete ne izađu iz "ratne zone". Venera je vaš vladar i njen uticaj je jak kada ste vi u pitanju. Mars je već duže vreme u vašem znaku pa su možda i neke nevolje deo vaših emotivnih odnosa. Posebno ako ste u dužim vezama i brakovima. Ako imate neku tajnu sa Merkur kvadrat Neptun mogla bi da vas uvede u još komplikacija. Najbolje je da se neko vreme primirite, i da odluke donosite kasnije. Ne žurite nećete nešto popraviti preko noći jer se ništa nije ni dogodilo preko noći.
 
 POSAO: U ovoj zoni krajem nedelje mogu krenuti neke nejasnoće. Merkur u Blizancima će biti u kvadratu sa Neptunom koji već neko vreme boravi u zoni posla. Finansijka situacija će biti pod uticajem opozicije Sunca i retrogradnog Saturna, dakle moguć je neki kraći zastoj. Ipak u nekom trenutku ova oblast, oblast posla i svakodnevnog života biće pod vrlo pozitivnim uticajem Sunca i Jupitera. Doza optimizma i mogućnosti uspeha će vam pružiti veru u bolje sutra.

ZDRAVLJE: Ovde u ovoj zoni moguće neke nejasnoće. Podu uticajem kvadrata Merkura i Neptuna možda budete zbunjeni kada je vaše zdravlje u pitanju. Ne paničite samo više puta proverite o čemu se radi.



ŠKORPIJA
 
LJUBAV: Neptun u vašoj zoni emocija bi mogao malo da vas zbuni posebno krajem nedelje kada bude u kvadratu sa Merkurom u Blizancima iz zone strasti i intimnosti. Ovo je aspekt iluzija i obmana, ali i mašte i fantazije pa vi vidite šta je bolje. Kada su duže veze i brakovi u pitanju tu ste pod uticajem Sunca u Biku a ono će biti i dobro i manje dobro aspektovano. Imaćete mogućnost da birate ili optimizam koji donosi Jupiter ili pesimizam i težinu koju donosi retrogradni Saturn. Opredelite se za budućnost (Jupiter) pokušajte da izbegnete zamke prošlosti (retrogradni Saturn). Venera u Ovnu boraviće u vašoj zoni posla i svakodnevnog života i biće nasuprot retrogradnog Marsa iz zone tajni. I tu su mogući neki izazovi i nesporazumi. Probajte da se suzdržite i primirite neko vreme.
 
 POSAO: Ulaskom Venere u Ovna i u ovu vašu oblast stvari su se pokrenule to je izvesno. Međutim krajem nedelje će Venera biti nasuprot retrogradnom Marsu iz zone tajni pa bi mogao da krene i neki izazov u poslu i poslvnim odnosima. Pričuvajte neke tajne. Uticaj Sunca u Biku bi mogao da popravi stvari kada je vaša karijera u pitanju u vreme dobrog aspekta sa Jupiterom. Imaćete nove šanse i mogućnosti za uspeh. Međutim Sunce će biti i u opoziciji sa retrogradnim Saturnom pa je moguć i neki kraći zastoj, čuvajte se pesimizma ma koliko ovaj aspekt kratko traje.

ZDRAVLJE: Sa Venerom u Ovnu u ovoj zoni imate sigurno energije, međutim krajem nedelje možda to bude i višak energije koji donosi nervozu i nemir. Suzdržite se neko vreme.



STRELAC
 
LJUBAV: Boravak Venere u Ovnu i u ovoj zoni vi sigurno već osećate. Krajem nedelje Venera će biti suprotno od retrogradnog Marsa i mogli bi da uđete u neku vrstu izazova. Ili ćete voditi ljubav ili rat ili i jedno i drugo. Možda je bolje da se suzdržite neko vreme. I ako već birate da izaberete ljubav. Merkur u Blizancima će boraviti u vašoj zoni partnerstva, dužih veza i brakova. Ima ovde dobre i manje dobre vesti. Dobra je da ste otvoreni za komunikaciju svake vrste, ali manje dobra je da će krajem nedelje Merkur biti u kvadratu sa Neptunom što bi moglo da vas uvede u nesporazume, obmane, iluzije. Možda je bolje da neko vreme ne donosite važne odluke, već da sačekate da se magla Neptuna digne.
 
 POSAO: Ulaskom Sunca u Bika ova oblast je dobila pozitivnu energiju. Dobar aspekt Sunca sa Jupiterom tu energiju će još da se proširi kao i neke vaše poslovne mogućnosti. Međutim Sunce će biti i suprotno od retrogradnog Saturna, a to vam može doneti neki zastoj ili možda neku dozu pesimizma.

ZDRAVLJE: Sa Suncem u Biku u ovoj oblasti i dobro aspektovanim sa Jupiterom zdravlje dobro. Međutim zbog opozicije sa retrogradnim Saturnom moguće su i neke zdravstvene tegobe od ranije.




JARAC
 
LJUBAV: Ulaskom Sunca u Bika i u ovu oblast vašeg života emocije su dobile na važnosti. Ovde je jedna dobra vest i jedna manje dobra vest. Dobra je da će Sunce u lepom aspektu sa Jupiterom u vaš emotivni život uneti radost i optimizam, za one koji su sami i mogućnost nove veze. Manje dobra vest je da će Sunce biti i suprotno od retrogradnog Saturna što će nekim emotivnim vezama i odnosima doneti neki zastoj i težinu, negde i pesimizam. Venera u Ovnu boravi u zoni doma i porodice i biće krajem nedelje suprotno od retrogradnog Marsa što bi moglo da donese neke izazove i nemir. Primirite se neko vreme. Neko bi spas mogao da potraži u poslu, karijeri ali ni to nije najbolje rešenje, već pronaći ravnotežu.

POSAO: Ulaskom Merkura u Blizance samim tim i u vašu zonu posla i svakodnevnog života dobićete jednu novu i svežu energiju. Bržu razmenu informacija, više komunikacije, bržu komunikaciju, svestranu i raznoliku. Međutim krajem nedelje Merkur će biti u kvadratu sa Neptunom pa pripazite i generalno u komunikaciji i posebno u poslovnoj. Mogući su nesporazumi, idealizacija, obmane, prevare, pa malo pripazite bar dokle se ne digne magla Neptuna. Retrogradni Mars u zoni karijere nasuprot Venere u zoni doma porodice može nagovestiti neko biranje strana, u smislu neko će birati posao, neko dom, mada je najbolje ne birati već uravnotežiti strane.


ZDRAVLJE: Sa Merkurom u Blizancima u ovoj zoni imate mogućnost da razmislite gde ste kada je vaše zdravlje u pitanju. Krajem nedelje vas kvadrat sa Neptunom ovde može zbuniti, pa samo više puta proverite ako osetite neku tegobu, ne postavljajte sami dijagnoze.




VODOLIJA
 
LJUBAV: Ulaskom Merkura u Blizance i u vašu zonu emocija, ljubavi, zabave, uživanja tu će se nešto pokrenuti na sve strane (energija Blizanaca). Imate mogućnost da komunicirate na razne načine od razgovora do nekog SMS. Međutim krajem nedelje ipak budite oprezni kada je bilo koja komunikacija u pitanju, jer kvadrat Merkura sa Neptunom će doneti nesporazume, obmane, iluzije, maglu neku. Pa vi samo sačekajte da ta magla prođe. Inače je i Venera u Ovnu u vašoj zoni komunikacija a ona će biti suprotno od retrogradnog Marsa, što vašu generalnu komunikaciju ali i ovu emotivnu može uvesti u razne izazove. Probajte da se neko vreme primirite i suzdržite. Biće teško sa Merkurom u Blizancima u zoni emocija ali ipak pokušajte. Jer sa ovim aspektima mogli bi da uđete u "ratnu zonu" sa partnerom ili sa nekim ko bi mogao da bude potencijalni partner. Jer nekima od vas koji ste sami Sunce dobro aspektovano sa Jupiterom nagoveštava mogućnost novih veza. Sunce suprotno od retrogradnog Saturna za vas u dužim vezama i brakovima može značiti period zastoja i pesimizma.

POSAO: Ovde ste već neko vreme pod pritiskom nekih neophodnih promena. Ove nedelje će lep aspekt Jupitera i Sunca u vaš poslovni život uneti i dozu optimizma i povoljnih prilika i šansi. Ovo posebno važi za one koji se bave privatnim poslom ili rade kod privatnika. Mada ćete svi generalno imati dobru poslvnu energiju. Ipak zona karijere krajem nedelje zbog retrogradnog Saturna koji će biti nasuprot Suncu moguć i neki zastoj, pa i neki pesimizam. Pripazite i na finansijsku situaciju jer će ona biti pod energijom kvadrata Merkura i Neptuna. Mogući su nek nesporazumi obmane, iluzije, magla. Sačekajte da magla prođe i biće vam jasnija priča o novcu i zaradi.

ZDRAVLJE: U poslednje veme ste bili na iskušenjima da u nečemu preterujete što je moglo da se odrazi na vaše zdravlje. Lep aspekt Sunca i Jupitera bi mogao ovde da popravi stvari i da se vi osećate mnogo bolje nego do sada.




RIBE
 
LJUBAV: Aktivnosti Sunca i Merkura ove nedelje će mnogo uticati i na vaš emotivni i ljubavni život. Ulaskom Merkura u Blizance vaša zona partnerstva i dužih veza dobija jednu novu energiju i više mogućnosti za komunikaciju na razne načine. Međutim Merkur će krajem nedelje praviti kvadrat sa Neptunom u vašem znaku i uvesti vas u moguće nesporazume, iluzije, obmane i neku vrstu magle i iskrivljene slike vaših odnosa. Sunce iz zone komunikacija će imati lep aspekt sa Jupiterom iz vaše zone ljubavi i ipak ćete imati priliku da popravite komunikaciju, da budete bolje raspoloženi i veći optimista. Međutim u isto vreme Sunce je nasuprot retrogradnog Saturna pa neka komunikacija bi mogla da bude opterećena nekim teretom od ranije iz neke vaše prošlosti.
 
 POSAO: Ulaskom Sunca u Bika zona posla i svakodnevnog života je dobila pozitivnu energiju. Ove nedelje za vas jedna dobra i jedna manje dobra vest. Dobra je da će Sunce i Jupiter vam doneti više poslovnog optimizma i više šansi za poslovni uspeh, manje dobra vest je da će Sunce nasuprot retrogradnom Saturnu možda doneti i neki manji zastoj i kočnice, pa otuda i neki pesimizam. U zoni finasija je Venera u Ovnu ali u opoziciji sa retrogradnim Marsom, pa moguća tenzija oko novca i zarade.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro posebno zbog energije Sunca i Jupitera. Međutim Sunce suprotno od retrogradnog Saturna može doneti neke tegobe od ranije.





Misao za ovu nedelju:

”Neuspeh? Nikad ga nisam upoznao. 
Susreo sam se samo s privremenim zastojima.” (Bill Mariott)


 
 
Sinoć mi smo bili u perju i u svili...
...a sada si sakrila
za mene nemas vremena

Нема коментара:

Постави коментар