среда, 2. јул 2014.

Nedeljni horoskop (30.Jun - 7..Jul)

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 30.Juna do 7.Jula
Ove nedelje Merkur (misli, reči, razum...) kreće napred, kreće i protok informacija, manje zabuna bolja komunikacija... Međutim Sunce (volja) u opoziciji sa Plutonom moglo bi da vam donese višak energije i samim tim nervozu i nemir. Probajte da mirom i suzdržavanjem sprečite negativne efekte ovog kratkog ali jakog aspekta...


  OVAN


LJUBAV: Sa kretanjem Merkura napred krenuće vam i generalna komunikacija na bolje. Međutim ovonedeljna opozicija Sunca i Plutona mogla bi da unese nervozu pre svega u vašem domu ali indirektno i u vaš emotivni život, probajte da se suzdržite i ne reagujete na prvu lotpu i ako je moguće ne donosite važnije emotivne odluke bar ne ove nedelje.



POSAO: Zahvaljjući Merkurovom kretanju napred trebalo bi da krenu i vaši poslovi. Vreme je za nove poslove, pregovore, ugovore, mnogo boju poslovnu komunikaciju. Međutim sa Plutonom u kući karijere i Suncem preko puta u domu - porodica možda neka dilema, važno je ne birati strane. Kod nekih od vas možda je potrebna neka promena posla ili nečeg u vezi karijere.



ZDRAVLJE: Zdravlje dobro zahvaljujući Merkurovom kretanju napred. Nove ideje i stavovi u vezi zdravlja i zdravog načina života.
 



 

BIK

LJUBAV: Kretanjem Merkura napred možete očekivati bolje vesti kada su emocije u pitanju, ali i mnogo bolju emotivnu komunikaciju. Međutim Sunce u vašoj zoni komnikacija generalno komunikaciju može učiniti napetijom jer će se naći suprotno od Plutona. Mogući su neki napetiji momenti u komunikaciji sa nekim ljudima koji bi mogli da pokušaju da nametnu svoje stavove, svoj pogled na život, filozofiju, moral. Probajte da se suzdržite posebno u odnosu sa nametnutim autoritetima.

POSAO: I ove nedelje slično kao i predhodne, samo što bi sada već mogli da osetite neka pobojšanja, ne brzo ali u svakom slučaju nešto će se pokrenuti, na bolje naravno. Zahvaljujući Merkurovom kretanju napred možete očekivati i bolju finasijsku situaciju i neki pomak kada su lične finasije u pitanju.


ZDRAVLJE: Budite još neko vreme oprezni kada je zdravlje u pitanju, međutim uskoro ulazite u mnogo bolji period, samim tim i vaše zdravlje će biti mnogo bolje.





BLIZANCI


LJUBAV: Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku koji kreće napred polako ali sigurno krenuće i vama u mnogim aspektima vašeg života. Krenuće mnogo bolja komunikacija i generalno ali i u vašem emotivnom životu koji je u neko vreme unazad bio nešto napetiji i pod uticajem nekih dugotrajnijih aspekata. Vreme je da otvoreno razgovarate i sa emotivnim partnerima ali i sa članovima porodice. Venera u vašem znaku vam donosi pozitivnu energiju iskoristite je i u emotivnom pogledu ali i u nekim ličnim pitanjima.




POSAO: Ove nedelje su mogući finasijski problemi a sve zbog Sunca u toj oblasti koje će biti nasuprot Plutonu iz oblasti tuđeg novca i podrške. Moguća je nervoza i napetost u vezi materijalnih stvari i kada su vaša lična primanja u pitanju ali i kada su u pitanju finasije drugih onih vama bliskim. Problemi i sa autoritetima vezanim za neki novac, vaš, tuđ (partner, banka, pozajmice, krediti...i sl.).



ZDRAVLJE: Pripazite još neko vreme ovde, uskoro kada Saturn krene napred krenuće i ovde na bolje, naravno ako ste naučili neke lekcije.





 

RAK

LJUBAV: Merkur kreće napred u vašoj zoni tajni skrivenog, podsvesti. Krenuće i vaše misli, biće vam mnogo lakše kada je komunikacija u pitanju ali i kada je donošenje nekih odluka u pitanju. Međutim Sunce u vašem znaku suprotno od Plutona iz zone veza, odnosa, brakova, javnosti uneće nervozu i neke moguće probleme pa pokušajte da se suzdržite neko vreme. Ova pozicija Sunca i Plutona bi od vas mogla da traži neke promene i u emotivnom i u ličnom životu. Vi ipak ako možete sačekajte sa donošenjem bitnih odluka.

POSAO: I ovde će uskoro doći do nekih većih promena. Kada Jupiter napusti vaš znak i uđe u Lava, moguće su neke bitnije promene u vašem poslovnom svetu i odnosu prema poslu generalno. Ove nedelje ćete ipak više pažnje morati da posvetite finasijskoj situaciji jer će Sunce i Pluton u opoziciji indirektno vršiti svoj uticaj na pitanja vezana za vaša lična primanja i prihode. Ulaskom Jupitera u Lava moćićete da očekujete neku novu pozitivnu energiju vezanu za novac.


ZDRAVLJE: Zdravlje je bilo promenljivo neko vreme unazad, ali ipak generalno pod zaštitom Jupitera u vašem znaku. Promena znaka doneće i neke promene ovde.




 

LAV

LJUBAV: Mnogi od vas već možda osećaju Jupiterov pozitivan uticaj. Jupiter je sve bliže ulasku u vaš znak što je jako lepa energija. Vaš emotivni život će sigurno doživeti preporod. Dotle budite oprezni jer će ove nedelje Sunce koje boravi i vašoj zoni tajni, skrivenog i podsvesti biti uznemireno opozicijom sa Plutonom. Sa njim i vi jer je Sunce vaš vladar. Nešto što ste skrivali, neke tajne biće "ugroženi". Pripazite jer ovo je kratkotrajni aspekt ali vrlo snažan. Merkur koji polako kreće napred u zoni društvenosti i prijateljstva doneće neke lepe momente u toj oblasti.


POSAO: Pluton u ovoj zoni vašeg života u opoziciji sa vašim vladarem Suncem uneće poprilično nervoze u ovu oblast. To će kratko trajati ali ipak pripazite posebno u poslovnim odnosima, sa kolegama, klijentima (ko ih ima), autoritetima, šefovima i sl. Ima nešto dobro a to je uticaj Merkura koji ide napred i koji će vašu zonu finasija pokrenuti na bolje...




ZDRAVLJE: Pluton u ovoj zoni vašeg života zajedno sa vašim vladarem Suncem može doneti neke manje probleme, neki stres ili slično što se može odraziti na vaše zdravlje. Pripazite, uskoro će Sunce ući u vaš znak i doćiće bolja vremena za vaše zdravlje i vitalnost.





DEVICA

LJUBAV: Ovo bi mogla da bude stresna nedelja kada su emocije u pitanju. Jer Pluton u ovoj zoni vašeg života biće u opoziciji sa Suncem što bi moglo da unese popriličnu nervozu. Moguće su i neke promene koje ne moraju obavezno i da vam se svide. Ne donosite ishitrene odluke, probajte da se suzdržite i vežbajte mir i suzdržavanje jer to može pomoći. I imajte na umu da ovaj aspekt traje kratko, ne dozvolite mu da napravi nešto što vam nije potrebno.



POSAO: Merkur vaš vladar je u vašoj zoni karijere i profesinoalnog života. Njegovim kretanjem napred kreću i neke nove priče iz ove oblasti. Bolja komunikacija, nove poslovne prilike i ideje. Vreme je za nove projekte. 

ZDRAVLJE: Budite oprezni ovde ste već neko vreme pod uticajem dugotrajnih aspekata možda u situaciji da brinete o svom zdravlju.





VAGA

LJUBAV: Vaše emocije su pod uticajem vašeg vladara Venere već neko vreme negde daleko ili stvarno ili u prenosnom smislu. Ono što je ove nedelje možda bitnije je vaš porodični život i porodični odnosi koji će biti pod sanžnim uticajem Plutona koji je u opoziciji sa Suncem. Moguća je neka nervoza u domu i između vas i čalnova vaše porodice pa pripazite. I Merkur kao i Venera vodi vas negde daleko, neko će stvarno i otići, neko samo u mislima. Ipak kretanje Merkura napred doneće vam generalno neko poboljšanje u zoni daljina, životne filozofije, morala, vidika, obrazovanja.

POSAO: Sunce u zoni vaše karijere i profesije u opoziciji sa Plutonom uneće ove nedelje popriličnu nervozu. Pripazite u poslovnim odnosima, u odnosima sa autoritetima svake vrste. Moguće su neke promene koje vam se neće svideti, pa ne reagujte na prvu loptu, probajte da situaciju umirite. Sačekajte sa donošenjem odluka na koje vi možete da utičete.  


ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro, mada Neptun ovde kretanjem unazad od skoro vas može uvesti u neke priče o zdravlju vezane za prošlost.





ŠKORPIJA

LJUBAV: Neptun od skoro retrogradan u ovoj oblasti vašeg života možda vam na mala vrata donosi neku emotivnu prošlost, kod nekih neke stvarne događaje vezane za prošlost, kod drugih nešto što liči na prošlost i nešto već viđeno. Ove nedelje ipak više pažnje bi trebalo da posvetite generalno komunikaciji. Jer će u toj oblasti vašeg života Pluton u opoziciji sa Suncem uneti popriličan nemir i nervozu. Suzdržite se neko vreme. I probajte da ne donosite bitne odluke bar ove nedelje. Merkur u zoni intime ali i promena i regeneracije ovde može pomoći svojim kretanjem napred.
 


POSAO: Već neko duže vreme ovde osećate nemir i nervozu, mnogi su i pod stresom. Uskoro ćete vi Škorpije dobiti pojačanje, jer će vaš vladar Mars preći u vaš znak i vaš poslovni život i odnosi dobiće jednu sasvim novu i svežu energiju. Za sada se primirite koliko god je to moguće i ostanite pribrani, jer ovonedeljni aspekti jesu kratkotrajni ali i vrlo su snažni.
 



ZDRAVLJENervoza i napetost su već neko vreme deo vašeg života pa i onog vezanog za zdravlje. Uskoro ulaskom Marsa u vaš znak mnogi od vas će odahnuti.





STRELAC

LJUBAV: Ono što je izvesno je da će vam izlaskom Marsa iz Vage sigurno biti lakše kada su veze u pitanju. Dotle će Venera i Merkur u Blizancima pomoći, posebno kretanje Merkura napred u zoni veza, brakova, odnosa. Sledi mnogo bolja i emotivna i svaka druga komunikacija. Možda je i vreme za razgovor vama koji ste u dužim vezama i brakovima. I skorašnji prelazak Jupitera vašeg vladara u znak Lava može za vas Strelčeve značiti jednu novu energiju u ljubavnom životu.



POSAO: U ovoj oblasti života nova energija i zahvaljujući Veneri u Blizancima ali i Merkuru u istom znaku. Kretanjem Merkura napred krenuće i bolja poslovna komunikacija, nove šanse i mogućnosti u karijeri i profesionalnom životu. Novi poslovi, novi projekti, regovori, ugovaranja.
 



ZDRAVLJE: Zahvaljujući Veneri zdravlje dobro, naravno ako ne preterujete u nekim segmentima života, jer je Venera povezana sa uživanjima i hedonizmom.






JARAC

LJUBAV: Venera u Blizancima ovu oblast života svakako čini interesantnom i uzbudljivom. Međutim dodatno uzbuđenje ali pre svaga kao nervozu i nemir uneće Sunce u zoni dužih veza i brakova, odnosa sa ljudima jer će biti u opoziciji sa Plutonom u vašem znaku. Pripazite neko vreme jer ovo je kratkotrajni aspekt ali vrlo snažan. A on traži neku promenu. Primirite se i ne donosite važne odluke bar ne ove nedelje.



 POSAO: Merkur u ovoj zoni vašeg života svojim kretanjem napred doneće mnogo bolju poslovnu komunikaciju i poslovne odnose. Mogući su i novi poslovi, nove poslvne ideje, pregovori i ugovaranje. Mnogo lakše se diše sa ovom energijom.



ZDRAVLJE: Zahvaljujući Merkuru i Veneri u Blizancima zdravlje dobro. Pripazite samo na neku vrstu preterivanja jer gde je Venera tu su moguća i preterivanja u raznim uživanjima. Međutim Merkur je tu da vas pokrene na pozitivne promene.






VODOLIJA

LJUBAV: Merkur u vašoj zoni emocija i ljubavnog života uneće neku novu energiju i nove emotivne priče njegovim kretanjem napred. Merkur će neko vreme sporije da se kreće ali vrlo brzo ćete osetiti novu bolju komunikaciju u emotivnom životu, mogućnost novih veza ili nešto novo u okviru starih. Merkur u Blizancima bi mnoge od vas mogao da uvede u duple veze, ili bar u radoznalost takve vrste. Neki od vas bi mogli da dobiju neke vesti vezane za emotivan život, jer Merkur je glasnik. Možda je i vreme za neke emotivne razgovore.

POSAO: Ako emotivni život ide na bolje, ove nedelje poslovni život bi mogao da vam donese nemir i nervozu. Sve zbog Sunca u ovoj oblasi koje će biti u opoziciji sa Plutonom iz zone skrivenog, tajni, podsvesti. Budite oprezni posebno u nekim poslovima koji zahtevaju tajnost. Obratite pažnju i na odnos sa kolegama, podređenima ali i sa svima onima koji imaju neki autoritet. I ne donosite važnije poslovne odluke bar ne tokom ove nedelje. 




   ZDRAVLJE: Zdravlje bi moglo da bude vaš problem ako dozvolite da nervoza i stres utiču na vas. Budite oprezni i ako su neki aspekti kratkog trajanja ponekad mogu da naprave dugotrajniji problem. Pokušajte da mirom i suzdržavanjem uklonite moguću opasnost u vezi vašeg zdravstvenog stanja.








RIBE

LJUBAV: I ako ste ulaskom Sunca u Raka i vi zasijali i vaš emotivni život, ove nedelje će Sunce u opoziciji sa Plutonom ovde uneti neku dozu nemira i nervoze. Ovaj aspekt i ako je kratkotrajan mogao bi da donese veće probleme. Međutim njih možete predupreiti ili ih ublažiti mirom i suzdržavanjem. Probajte sigurno nije teško. I izbegavajte donošenje bitnijih odluka koje su emotivne prirode. Merkurovo kretanje napred u zoni porodice pokrenuće tu oblast i doneće bolju porodičnu komunikaciju i odnose.



POSAO: Opzicija Sunca i Plutona će i ovde indirektno uneti moguću nervozu i poslovne probleme. Posebno u poslovnim odnosima, pre svega sa kolegama ali i sa autoritetima. Još ako su emocije upletene u poslovni život obratite još više pažnje i gledajte da bar ove nedelje se udaljite iz takvih priča.
 





  ZDRAVLJE: Zdravlje pod indirektnim uticajem opozicije Sunca i Plutona, tako da nemir i stres mogu uticati na vašu priču o zdravlju. Primirite se neko vreme i suzdržite od negativnih reakcija, jer bi one mogle da naruše vaše zdravlje.
  
 
Misao za ovu nedelju: 


"Oni koji su nekad uspeli da vrate osmeh na lice na kom još ima tragova suza, 
znaju kako je to dobar osećaj".
Balašević
:-)))


Нема коментара:

Постави коментар