среда, 30. јул 2014.

Odgovori na pitanja.....

Dragi moji da se malo oglasim na ovaj način.... 
Već neko duže vreme ponovo dobijam pisma od vas u kojima mi  tražite analizu horoskopa. 
Na ta pisma nisam stigla da odgovorim, ali i na neka druga u kojima se interesujete za način mog rada i način na koji se možemo sresti. Prosto inbox (svaki) mi bude zatrpan pismima. Ja ih pročitam ali nekako nemam volje da odgovorim nešto što sam već više puta naglasila.

Evo generalnog odgovora za pitanja tehničke prirode: http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/p/blog-page_10.html  U vreme godišnjih odmora više radim Skype konsultacije, lični kontakt prema dogovoru.
Danas, posle nekoliko dana gužve u kojoj sam bila i poslovno i privatno (svi već znaju da mi je bio rođendan :-), krenula sam da odgovaram na sva pisma. Nadam se samo da nisam neko preskočila. 

Zašto ne odgovaram na pisma koja traže analizu horoskopa sam više puta napisala ali evo još jednom ću postaviti link do odgovora: http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/p/blog-page_7.html

Od jutros sam ipak "zaronila" najpre u inbox maila i odgovorila na nadam se sva vaša pitanja. Nisam stigla (kasnije ću) i da zavirim u FB inbox, pa SMS na telefonu.....gde su Viber i WhatsApp još :-))...
Ako sam nekog zaboravila a u pitanju su tehnički detalji molim vas da pišete ponovo....
Nadam se da ćete razumeti moje razloge i da više neću imati potrebu da pišem ovakve postove.
Pozdravljam vas sve :-))))



Нема коментара:

Постави коментар