понедељак, 11. август 2014.

Nedeljni horoskop (11.Avgust - 18.Avgust)

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 11.Avgusta do 18.Avgusta...Zahvaljujući Veneri u Lavu ove nedelje glavna tema će biti ljubav. Merkur u Devici bi mogao da u celu priču o ljubavi unese i malo (ili više) razuma. Ono što je sigurno je da ćemo zahvaljujući sekstilu Marsa i Plutona imati jaku energiju i za emocije i za poslove.
_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ljubav se ovde piše velikim slovom. Ljubav u centru pažnje, vi u centru pažnje a sve zbog planeta u ovoj oblasti vašeg života. A njih nije malo. Suncu, Merkuru i Jupiteru pridružiće se Venera i narednih nekoliko nedelja vi ćete biti uglavnom u znaku ljubavi. Nove veze onima koji su sami, onima koji su u vezi više vatre i strasti, romantike, glamura. Mars u zoni intime potpomognut Plutonom doneće još starasti. Uživajte.
POSAO: Prelaskom Merkura u Devicu i u ovu zonu vašeg života, krenuće i neka praktična pitanja. Tek da vas malo prizemlji, ako je to moguće sa onakom ljubavnom pričom koju imate.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod uticajem Merkura koji je u Devici kod svoje kuće.
____________________________________
BIK:


LJUBAV: Venera vaš vladar ulaskom u Lava ljubav širi u vašem domu. Uređuje dom, ulepšava ga. Vi koji ste u vezi uživanje sa partnerom u samo vaša četiri zida. Vi koji ste sami uživanje u domu ili nova ljubav preko porodice. Za neke od vas život u dvoje, za neke od vas samo uživanje ušuškani u nečijoj ljubavi i zagrljaju koji pruža sigurnost. Mars u zoni dužih veza dobro aspektovan sa Plutonom doneće vam energiju promena, dobar aspekt dobre i promene. Kada krajem nedelje Merkur uđe u Devicu i u vaš sektor ljubavi i ljubavnog života, možda će kod nekih od vas razum i praktičnost progovoriti. Imaju li veze ljubav i razum. Mogli bi da imaju.
POSAO: Venera vaš vladar, ali i vladar zone posla i svakodnevnog života i rutine ulaskom u Lava učiniće ovu oblast sigurno ugodnijom i lepšom. Tu su i neke potencijane poslovne prilike koje bi mogle da donesu materijalnu satisfakciju.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Venere dobro. Baterije bi mogli da punite u svom domu.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Venera vladar ove oblasti vašeg života ulaskom u Lava podićiće ljubavnu temperaturu. Venera u zoni komunikacija doneće lepu emotivnu komunikaciju. Da li će ljubav ostati samo reč ili će vas Venera u Lavu ohrabriti da učinite i nešto više. Reči će svakako ići ko podmazane. I one izgovorene i one napisane u neku poruku, pismo. Tu je i flert vaš omiljeni sport, više zabave, druženja, možda i neki izlet ili kraći put. Tajne veze i skrivena osećanja, to više neće moći da budu ulaskom Venere u Lava. Merkur vaš vladar ulaskom u Devicu ućiće i u vašu zonu doma, porodice i porodičnih odnosa. Praktičniji pristup ovoj oblasti, ali i više analize, detalja.
POSAO: Sa Marsom u dobrom odnosu sa Plutonom više energije u svakom slučaju, ali ova energija uglavnom dobra za posao i poslovne odnose. Do cilja mnogo lakše, do nekih bitnih promena takođe. U radu je vaša trasformacija i regeneracija.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zbog Marsa i Plutona. Više energije u svakom slučaju. Mogućnost regeneracije.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Ove nedelje za vas Rakove glavni ljubavni događaj je povoljan aspekt Marsa iz zone ljubavi sa Plutonom iz zone dužih veza i brakova. Jaka energija je ovo, energija promena onih bitnih i suštinskih, energija transformacije. Obnovljena strast, tamo gde je neko vreme nije bilo. U nove veze ulazi se strašću pre svega. Ulaskom Merkura u Devicu u vašu zonu komunikacija razum bi mogao da preovladava. To što će Venera iz vašeg znaka preći u Lava krajem nedelje za vas znači da ćete u narednih nekoliko nedelja više se baviti vrednostima i onim životnim ali i onim ljubavnim, materijalnim koje opet negde život znače. Ljubav ili materija, ili i jedno i drugo, saznaćete u narednih nekoliko nedelja.
POSAO: Ulaskom Venere u znak Lava i u vašu zonu ličnih finasija evo vama bolji finasijski dani i period. Možda vam ova energija pomogne da vidite šta je vredno a šta nije u vašem životu.
ZDRAVLJE: Jupiter vladar ove oblasti vašeg života doneće vam dobro zdravlje. Jupiter voli da širi, pripazite samo na kilograme i razna preterivanja.
_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Prelaskom Venere u vaš znak izaćićete iz emotivne izolazice u koju vas je negde uvukla Venera boraveći u Raku. Sa nekoliko planeta u vašem znaku vama sigurno neće faliti energije. Ali sa Venerom u vašem znaku sve su prilike da ćete zasijati u punom sjaju. Sa Jupiterom vladarem vašeg ljubavnog života ljubavni život sigurno ulazi u novu fazu. Spremite se vaše vreme tek dolazi. Vreme je za krunu, aplauze, crveni tepih i reflektore. Lavovi koji su sami sve su šanse da to neće biti još dugo, oni u vezama bi svoju ljubav mogli da prošire. Mars u zoni doma porodice i porodičnih odnosa dobro aspektovan sa Plutonom doneće energiju promena, ali onih suštinskih. Tu je negde i vaša energija transforamcije i regeneracije, ona kreće iz doma ali sa njom možete postići razne ciljeve.
POSAO: Sa Plutonom u ovoj oblasti vašeg života u dobrom odnosu sa Marsom imaćete dovoljno energije da do nekih poslovnih ciljeva dođete. Mogli bi i da se uspenjete na neki vrh, nešto vezano za posao, ili generalno za vašu karijeru. Moćna je ovo energija. Posebno dobra za one koji se bave nekim privatnim poslom. Merkur ulaskom u Devicu ućiće u vašu zonu ličnih finasija i doneti vam bolju organizaciju i više povoljnih prilika koje ćete pre toga dobro izanalizirati.
ZDRAVLJE: Sa Plutonom u ovoj oblasti vašeg života zdravlje dobro, a vi snažniji i jači. Sve zbog njegovog dobrog odnosa sa Marsom. Baterije ćete puniti i kroz posao i kroz dom.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Pluton u zoni ljubavi i ljubavnog odnosa u dobrom aspektu sa Marsom iz zone komunikacija doneće vam jednu snažnu energiju. I ljubavnu i onu vezanu za intimu, strast. Ovo je energija promena onih suštinskih. Vreme je i za donošenje nekih odluka a ovaj aspekt će vam pomoći da u njima istrajete i dođete do svog cilja. Venera ulaskom u znak Lava ućiće u vašu zonu tajni, skrivenog i podsvesti. Kod nekih od vas to je emotivno povlačenje, kod nekih su to tajne veze. Venera ovde može doneti ružičasti pogled na svet i ljubav, više romantike i romanse ali one koja je daleko od očiju javnosti. Kako god, prijaće vam. Merkur ulaskom u vaš znak staviće ipak razum u prvi plan, ili ćete biti u prilici da birate razum ili osećanja.
POSAO: Ulaskom Merkura u vaš znak vi ćete generalno postati praktičniji. Kako je Merkur i vaš vladar ali i vladar zone profesije i karijere sve su šanse da on tu uvede više reda, analitičnosti, metodičnosti. To vam je bilo potrebno jer neko vreme unazad u oblastima posla i karijere donekle je vladao haos.
ZDRAVLJE: U ovoj zoni vašeg života do skoro je bilo nestabilno. Stresa je bilo i više nego što se može podneti, ulaskom Merkura u vaš znak, ali i dobrom odnosu Marsa i Plutona biće više reda u ovoj oblasti ali i više obnavljajuće energije.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Venera vaš vladar ulaskom u Lava i u vašu zonu društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja podićiće temperaturu u vašem ljubavnom životu. Iznenadne veze su moguće nekima od vas, nešto preko prijatelja i prijateljskih veza i odnosa. Neko vreme unazad zahvaljujući Uranu vladaru ljubavnih veza i odnosa nije bilo baš sve kako ste želeli. Sada je vreme da malo uživate, družite se a možda i zaljubite. Mars vladar vaše zone dužih veza i brakova dobro aspektovan sa Plutonom osnažiće ovakve veze. Uneti u veze i intimu strast, mogućnost promene i transformacija. I porodični život i odnosi će biti pod uticajem ovog jakog aspekta. Merkur će ulaskom u Devicu ući u vašu zonu tajni, skrivenog i podsvesti. Da li ćete izabrati srce (osećanja) ili razum saznaćete u narednom periodu. Ono što je izvesno je da će srce biti skoro pa na dlanu, ali i jak razum preko Merkura bi mogao da vas zaustavi prema potrebi. Slušajte intuiciju.
POSAO: Najbolja dešavanja a vezana indirektno za ovu zonu ove nedelje su u zoni ličnih finasija. Mars iz ove zone biće u dobrom aspektu sa Plutonom i energija za "privlačenje" novca nešto jača. Pod uticajem Neptuna u zoni posla i poslovnih odnosa moguće su i neke nejasnoće, zabune i sl.
ZDRAVLJE: Zdravlje pričuvajte, posebno se čuvajte preterivanja. Nejasne dijagnoze su moguće u ovom periodu, najbolje je ako do toga dođe zatražite bar još jedno mišljenje.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Najbolji događaj za vas Škorpije je Mars u vašem znaku koji će biti u dobrom odnosu sa Plutonom. Ono što je sigurno je da ćete imati energije negde i viška. Odlična energija ako imate potrebu da nešto menjate, suštinski da menjate. To je i energija regeneracije i transformacije. Venera u Lavu će boraviti u vašoj zoni karijere, tako da će se ili ljubav i posao mešati ili ćete ljubav pronaći negde u svetu profesije i karijere. Neki od vas bi mogli da zbog posla zapostave svog stalnog partnera. Kod nekih od vas moguće su tajne veze koje su povezane sa karijerom. Merkur će ulaskom u Devicu boraviti u zoni društvenosti i prijateljstva, što bi moglo da znači više druženja i više komuniciranja sa prijateljima.
POSAO: Mars vladar zone posla i poslovnih odnosa dobro aspektovan sa Plutonom doneće vam novu i jaku energiju sa kojim ćete lakše dolaziti do nekog cilja ili se popeti na stepenik više u poslvnom smislu. Venera u vašoj zoni karijere doneće neke ugodne trenutke, možda i neke nove prilike za poboljšanje materijalnog statusa.
ZDRAVLJE: Kako će Mars u vašem znaku koji je i vaš vladar biti u dobrom odnosu sa Plutonom takođe vašim vladarom, sve su šanse da vam zdravlje bude jača strana. Mogućnost regeneracije i punjenje "baterija".
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Mars vladar ove oblasti vašeg života biće u dobrom odnosu sa Plutonom što će u vaš emotivni ali i onaj intimni život doneti više energije i šansu za obnavljanje strasti tamo gde je i ako je utihnula. Moguće su i neke tajne veze preko Marsa više fizičke nego emotivne prirode. Ovo je dobar aspekt i za neke emotivne promene ako su one potrebne. Venera će ulaskom u Lava boraviti u vašoj zoni daljina, životne filozofije, širenje vidika. Moguć je ili neki put u inostranstvo u dvoje ili upoznavanje nekog na putu. Mada sa ovom pozicijom Venere moguće su i razne burne avanture.
POSAO: Venera vladar zone posla i poslovnih odnosa ulaskom u Lava i u zonu daljina, obrazovanja, usmeriće i vaše poslove tako. Merkur ulaskom u Devicu boraviće u vašoj zoni karijere, gde ćete biti analitičniji, detaljniji, metodičniji. Lične finasije pod jakim uticajem dobrog aspekta Plutona i Marsa, moguće je da će priliv novca biti izvesniji, a vi lakše sa takvom energijom do nekog cilja kada je novac u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, pod uticajem Venere u Lavu. Još bolje će biti ako imate priliku da se odmorite negde van vašeg mesta boravka.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Ulaskom Venere u Lava i u vašu zonu strasti, intime bićete kao magnet za suprotni pol. Više energije, više strasti, privlačnosti ali i neke tajanstvenosti doneće ovaj položaj Venere. Moguće su i neke ljubavne afere. Pluton u vašem znaku dobro aspektovan sa Marsom doneće vam jaku energiju, posebno za neke promene ali one suštinske. Merkur ulaskom u Devicu boraviće u vašoj zoni daljina, životne filozofije, obrazovanja pa ćete vi ili otputovati negde na kratko, ili ćete se baciti na učenje ili ćete samo neko vreme filozofirati, ali onako u detalje, analitično i metodično kakav je Merkur u Devici. Venera u Lavu će probuditi vaše strasti i emocije, Merkur u Devici će uključiti razum ali i neku dozu filzofiranja, šta će reovladati ostaje vam da saznate.
POSAO: Ovom zonom vašeg života vlada Merkur, on će boraviti u vašoj zoni daljina, obrazovanja, morala, zakona. Poslovi bi mogli da imaju neke veze sa tim, poslovi sa inostranstvom, učenje stranih jezika, neko istraživanje. Venera u Lavu vladar zone karijere u zoni promena bi mogla da vas uvede u neke promene koje bi mogle da vam prijaju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Pod uticajem Merkura u Devici možda i neki novi pristup po pitanju zdrvalja, koji će uključiti detaljnu analizu vašeg zdravstvenog stanja.

_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Venera ulaskom u Lava boraviće neko vreme u vašoj zoni dužih veza, brakova i generalno svih veza sa ljudima. Poželećete da se pokažete, da budete viđeni, jer će Venera boraviti u vašoj zoni javnosti i javnog života. Dobar odnos i skoro kraljevski tretman za one koji su u dužim vezama, same Vodolije mogu se zaljubiti i poželeti da taj odnos bude dugotrajan, što bi on sa ovim položajem Venere mogao i da postane. Upoznavanje moguće na nekom javnom skupu, nekom koncertu, svuda gde ima crvenog tepiha, reflektora ili neke pozornice. Ulaskom Merkura u Devicu i u vašu zonu intime, strasti, promena, mogli bi da budete više okrenuti razumu.
POSAO: Mars u vašoj zoni karijere dobro aspektovan sa Plutonom iz zone tajni mogao bi da vas pokrene da konačno dođete do nekog cilja ili uspona na poslovnoj lestvici. Energije neće faliti, samo je potrebna doza tajanstvenosti ili nekog rada u tkz. pozadini. Pripazite na finasije jer će one biti pod uticajem Neptuna, tu su već moguće su neke nejasnoće.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali i promenljivo i više povezano sa vašim emotivnim dešavanjima i raspoloženjima.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Venera u Lavu boraviće neko veme u vašoj zoni posla i poslovnih odnosa. Tu ćete želeti da zasijate, tu ćete ili imati priliku da se zaljubite ako ste sami, ili ćete ako ste već u vezi raditi nešto sa partnerom. Čak i ako ste na odmoru možda vam srce bude negde na poslu. Važna vest za vaš emotivni život je ulazak Merkura u znak Device i u vašu zonu dužih veza ili brakova. Ako uključite razum u sve ovo biće to vrlo interesantna priča neko vreme. Ovaj položaj Merkura mogao bi da vam donese bolju komunikaciju sa stalnim partnerom, mada i više analize odnosa u kome ste. Razmenjivanje poruka, pisanje pisama, telefonski razgovori to vam sleduje u vreme boravka Merkura u vašoj zoni veza i emotivnih i svakih drugih. Ne analizirajte previše, bolje iskoristite Venerin boravak u zoni svakodnevnog života da ulepšate sebi svakodnevicu, kupite neki novi komad garderobe, upišite neki kurs plesa, vežbajte, ili držite dijetu u kojoj je cilj bolji izgled ali i bolje zdravlje.
POSAO: Venra u Lavu boraviće nekoliko nedelja u ovoj zoni vašeg života. Venera ovde može da vam ulepša i svakodnevni život i rutinu, ali i posao kojim se bavite. Nekome sledi i neka ljubav na poslu ili preko posla. A možda je samo vreme za odmor.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro zahvaljujući Veneri u Lavu koja će neko vreme ovde boraviti. Vreme je za dijetu, ili za bolju ishranu.


  Dancing Queen 



 

Нема коментара:

Постави коментар