уторак, 16. септембар 2014.

Nedeljni horoskop (15.Septembar - 22.Septembar)

Malo bola, malo stresa, nešto više stabilnosti... to je ono što će obeležiti ovu nedelju....A sve zbog Venere koja će tako biti i aspektovana... Ljubav i emocije u prvom planu, bilo da ste u vezi ili niste. Negde ljubav (Venera), negde novac (Venera), negde i jedno i drugo. Ono što je ovde dobro je da na kraju dolazi smirenje i razumna rešenja... Sve zbog Venere u Devici - razum sekstil Saturn - razum u Škorpiji... To je dobra vest... pred nedelju koja će usledeti...
Uz tekst: Šta rade zvezde od 15.Septembra do 22.Septembra...


_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Kada Venera u Devici sredinom nedelje bude u aspektu sa Uranom u vašem znaku mnogi od vas bi mogli da osete neku nervozu i potrebu za slobodom. Slobodom u vezi, ali negde i oslobađanje od veze. Samo dan ranije Venera u aspektu sa Kironom bi mogla da vas podeseti na neku bol, ranu ili neki stari ožiljak. Šta će biti jače saznaćete krajem nedelje kada se umeša Saturn i kada razum prevlada. Kraj nedelje će doneti smirenje i razumno rešenje za vaše emotivne probleme tamo gde ih ima. Inače Jupiter u Lavu u zoni ljubavi vas priprema za mnogo lepše dane kada su emocije u pitanju, uskoro će ljubavni život imati svoj jackpot. Jupiter će biti u dobrom odnosu sa Uranom u vašem znaku, istim onim koji vas već neko vreme pa i ove nedelje možda izluđuje svojom potrebom da budete svoji, slobodni ili oslobođeni. Još malo strpljenja, sve dođe i prođe.
POSAO: Ove nedelje Venera boravkom u ovoj zoni vašeg života ili će vas "odvući" od ljubavnih tema i u prvi plan staviti posao ili ćete zbog ljubavi "pobeći" u posao. Aktivnosti Venere nagoveštavaju burnu poslovnu nedelju u svakom slučaju. Tu su negde i materijalne prilike jer je Venera i novac ne samo ljubav. One su promenljive kao i aspekti. A aspekti idu od nekih bolnih sećanja, neke nervoze i stresa do na kraju smirenja i razumnog rešavanja problema i poslovnih i novčanih.
ZDRAVLJE: Zahvaljujući Veneri koja boravi u ovoj zoni zdravlje će biti pod uticajem emocija. Kakve emocije takvo i zdravlje.

_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Vaš vladar Venera ove nedelje će vrlo uticati na vaš ljubavni život. Venera u Devici boravi baš u ovoj zoni vašeg života i svojim aspektima vaš ljubavni život može učiniti bolnim ako postoji neka rana koja nije zarasla ili neki ožiljak, sve zbog Kirona nasuprot Veneri. Stara sećanja, neka možda povezana sa nekm prijateljstvom jer  Kiron boravi u toj zoni. Možda je rešenje u nekim grupnim aktivnostima, lečenje u grupi ili kroz grupu ako ste sami. Nove veze bi mogle da nastanu tu negde u nekoj grupi koja se bavi nekim lečenjem, izlečenjem, zacelivanjem rana. Vaš ljubavni život može biti i stresan ako mislite da slobode nema u vašoj vezi, ili da prosto poželite da se oslobodite neke veze. Na kraju nedelje dolazi smirenje i razumno rešenje. Bilo da ste u vezi ili sami ovo je nedelja u kojoj vaš ljubavni život može da bude glavna tema.
POSAO: I posao indirektno preko Venere vladara zone posla bi mogao da bude ruku pod ruku sa emotivnim stanjem, što ima smisla. Jer ako smo emotivno dobro i ispunjeni i sve drugo ide kako treba (uglavnom). Dakle od stanja emocija negde će zavisiti i vaš poslovni život. Ili će emocije previše uticati na vaš posao ili ćete pobeći od emocija u posao. Ako vaš posao ima veze sa lečenjem ili sa nekom kreativnošću onda je tu i izlaz i rešenje, svi ostali budite nešto oprezniji dok je Venera ovako aspektovana.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro onoliko koliko je dobra emotivna energija. Ne dozvolite da emocije previše deluju na vaše zdravlje. Emotivni problemi dođu i prođu, bitno je da zdravlje ne trpi.

_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Ove nedelje Venera u Devici boravi u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa. Venera inače vlada vašom zonom emocija i ljubavnog života. I te dve priče dom, porodica i emotivni život bi mogli da budu ispreplitani. Venera u aspektima koji slede nekima od vas može doneti neku bol, ranu ili ožiljak iz prošlosti, moguć je i neki nemir i neka potreba za slobodom i oslobađanjem, ali srećom na kraju dolazi smirenje i mogućnost da razum preovlada. Na vas Blizance nešto više nego na ostale bi mogla da deluje opozicija Venere i Kirona. Prošlost, nerešena prošlost bi mogla da zakuca na vaša vrata. Uran u aspektu sa Venerom bi mogao da donese neprijatna iznenađenja, srećom na kraju je tu Saturn da sve to urazumi. Ipak budite i dalje oprezni jer Merkur vaš vladar koji boravi u vašoj zoni ljubavi ulazi u tkz. sivu fazu pred njegovo kretanje unazad koje će se dogoditi na početku sledećeg meseca. Neki od vas bi taj uticaj već mogli da osete, kroz nesporazume, obmane, prevare. Međutim Jupiter (sreća i ekspanzija) u Lavu uskoro jako lepo aspektovan (jackpot) biće tu za sve one koji su u dužim vezama ili brakovima.
POSAO: Ove nedelje ovde Saturn dobro aspektovan sa Venerom bi mogao da unese nek mir i neko razumno rešenje, dobro je i za novac i materijalne prilike. Međutim pre toga Kiron u zoni karijere u opoziciji sa Venerom bogao bi da pokrene neke bolne tačke iz prošlosti vezano za profesiju, karijeru ali za vaš status. Još ako sve to ima veze i sa nekom emotivnom pričom moglo bi da ima određenu težinu. Ne donosite odluke bar ne do kraja nedelje.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zahvaljujući Saturnu i njegovom lepom aspektu sa Venerom.

_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Venera u Devici će ove nedelje boraviti u vašoj zoni misli, razmišljanja, komunikacije. Dakle najviše će uticati na vaše emocije preko misli ali i kroz komunikaciju. Aspekti takvi da će tu biti svega, od tuge i bola ako ima neka rana ili ožiljak iz prošlosti, do nemira i stresa ako imate utisak da nemate ljubavnu slobodu do na kraju mira i smirenja, ali i nekog razumnog rešenja. U vašoj zoni emocija, ljubavi i generalno ljubavnog života boravi Saturn a on će krajem nedelje biti lepo aspektovan sa Venerom u Devici, duplo razum i kroz Devicu i kroz Saturna. Emocije i ljubav imaju šansu da se ustabile, da dobiju energiju odgovornosti, dugotrajnosti. Ako nešto treba popraviti posebno ako ljubavna komunikacija neko vreme nije bila idealna eto prilike krajem nedelje. Venera opozicija Kiron najviše će uticati pre svega na vaše misli, možda doneti neka bolna emotivna sećanja, nešto povezano sa nekim daljinama. Venera i Uran će tražiti neko oslobađanje i doneti nemir i stres. Sačekajte kraj nedelje i pozitivan uticaj Saturna na Veneru.
POSAO: Mars u Strelcu će neko vreme boraviti u vašoj zoni svakodnevnog života ali i posla. Više fizičke energije, više poslovne energije. Energija koja vas može pokrenuti da radite nešto novo, ali isto tako da vas odvuče od nekih starih nedovršenih poslova. Sledeće nedelje biće aktuelan kvadrat Marsa sa Neptunom i neke nejasnoće i nesporazumi u vezi posla su mogući, zato se pripremite na vreme.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro zahvaljujući Marsu u Strelcu koji će boraviti neko vreme u ovoj zoni. Međutim već sledeće nedelje će on biti pod uticajem Neptuna pa neke nejasnoće oko zdravlja na vidiku. Bez panike, samo ćete više proveravati sve u vezi zdravlja i sve će biti u redu.

_____________________________________
LAV:


LJUBAV: Jupiter u vašem znaku koji je inače i vladar vaše zone emocija, ljubavi priprema vas za neke jako lepe događaje i generalno ali i posebno kada je vaš ljubavni život u pitanju. Za sada obratite pažnju na Marsa u Strelcu koji boravi u ovoj zoni. On vam donosi više energije, jače i strastvenije emocije, mogućnost novih veza, putovanje zbog ljubavi, ljubav iz inostranstva. Međutim on donosi i neke avanuture bilo da su ljubavne ili životne. Vaš ljubavni život je dobio vatru, a vi vatru volite, pazite samo da se ne opečete. I ako mislite da vi znate da rukujete sa vatrom ipak budite oprezni, posebno jer je u najavi za sledeću nedelju Marsov kvadrat sa Neptunom. Vi koji ste u dužim vezama ili brakovima zbog Venere i aspekta sa Uranom mogli bi da doživite neki nemir ako je pitanje slobode ili osećanje ne slobode bitno u vašem emotivnom životu. Venera će inače i dalje boraviti u zoni vrednosti, aspekt sa Kironom bi mogao da oživi neke rane ili ožiljke iz prošlosti, ali će na kraju nedelje pomoći dobar aspekt sa Saturnom i doneti stabilnost i razumno rešenje kada su životne (pa i ljubav) vrednosti u pitanju.
POSAO: Venera vladar vaše zone profesije, karijere, statusa ove nedelje u zoni vrednosti, materijalnog i ličnih finasija. I sve će se na neki način vrteti oko novca. Čak i emocije. Aspekti takvi da će nekima finanasijska i emotivna situacija biti bolna priča. Mogu se otvoriti neke stare rane ili ožiljci. Moguća je i nervoza zbog osećanja da nema slobode, ili neko iznenađenje koje neće biti najprijatnije. Međutim na kraju nedelje dobar aspekt sa Saturnom će doneti i razumno rešenje i kada su vrednosti u pitanju ali i kada je vaš odnos prema emocijama u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali ne opuštajte se zbog nečega što je bilo u prošlosti i što bi moglo ponovo da bude aktuelno, jer Pluton u ovoj zoni se sprema za kretanje napred.

_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Venera od kako je u vašem znaku prilično vas je stavila na iskušenja. Ove nedelje iskušenja se nastavljaju. Sa Kironom u opoziciji moguć je neki bol i neka rana ili ožiljak iz prošlosti, sa Uranom nemir i stres ako imate ustisak da slobode nema, ni lične ni emotivne, ali na kraju nedelje ono što vi najviše volite a to je razum i to dupli razum. I kroz energiju Venere u Devici i kroz Saturna. Venera i Saturn će se naći u sekatilu i u vaš emotivni život uneti stabilnost, odgovornost, dugotrajnost. Ipak oni koji su u dužim vezama ili brakovima trebalo bi da obrate pažnju zbog opozicije Venere i Kirona. Na vas Device inače će ova opozicija delovati nešto više nego na ostale, posebno ako imate tu neku planetu osim Sunca. Moguće su i neke emotivne krize ako nema slobode u vezi. Mada će neki od vas želeti i da se oslobode neke veze. Možda da ipak sačekate kraj nedelje i tek onda donosite emotivne odluke.
POSAO: Uran vladar ove oblasti vašeg života boraveći u zoni kriza i tuđih finasija i u nešto lošijem aspektu sa Venerom u vašem znaku mogao bi ove nedelje da vas uvede u neki stres koji je povezan sa poslom ili poslovnim odnosima, ali i sa finasijama posebno onim tkz. tuđim (pozajmice, krediti, kartice...).  Nervoza i sa kolegama. Još ako su i emocije umešane onda sve još i više.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajm Urana i inkonjukcije sa Venerom moglo bi da bude na neki način narušeno. Možda zbog stresa, ali možda i zbog emotivne nervoze.Uran je ovde okidač.

_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Venera vaš vladar ove nedelje u zoni tajni, skrivenog, podsvesti. Venera je tako aspektovana da bi mogla na površinu da isplivaju raza nerešena i potisnuta emotivna pitanja. Sve vezano za neku prošlost. Bol i rane ili ožiljci iz prošlosti mogu biti pokrenuti Venerinom opozicijom sa Kironom. Neke tajne mogu biti aktuelne. Vi koji ste u dužim vezama ili brakovima bi mogli da upadnete u neku krizu, nervozu i stres zbog nečijeg osećanja nedostatka slobode ili je to možda vaše osećanje. Negde je to želja da se oslobodite neke veze, sve zbog aspekta Venere i Urana. Krajem nedelje će stići smirenje i mogućnost razumnog rešenja, koje će doći od Saturnovog dobrog uticaja na Veneru. Možda ćete shvatiti kakvu i koliku vrednost imaju emocije i ljubav za vas. Generalno stresna nedelja kada su emocije u pitanju posebno zbog nečega što ste nekada u prošlosti potisnuli sakrili ili od sebe ili od drugih. Ako imate neke ljubavne tajne budite oprezni jer one mogu biti izvor neke boli.
POSAO: U ovoj oblasti vašeg života ima puno toga nejasnog ali od ranije. Ove nedelje to će možda stići na "naplatu". Možda ćete se zbog nečega osećati neprijatno, skoro pa bolesno. Ono što je dobro je da ćete krajem nedelje ući u bolji period kada su finasije u pitanju.
ZDRAVLJE: Ove nedelje obratite pažnju na svoje zdravlje. Kiron koji boravi u ovoj zoni vašeg života u opoziciji sa Venerom bi mogao da donese pre svega emotivne boli a onda kod nekih i neku fizičku bol.

_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Venera u Devici koja boravi u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva ali i iznenađenja ove nedelje će se naći nasuprot Kirona koji je u zoni emocija, ljubavi i dece. Možda se probudi neka bol vezana za prošlost, neke rane ili ožiljci. Moguć je i neki stres i nervoza ako u ljubavi nema slobode sve zbog aspekta Venere sa Uranom. Međutim krajem nedelje Saturn u vašem znaku dobro aspektovan sa Venerom u Devici doneće vam smirenje i razumno rešenje i emotivne i svake druge situacije. Ljubav i prijateljstvo se mogu pomešati pa pripazite malo. Mogući su i neki iznenadni događaji vezani za ljubav i emocije. Negde je to i nova ljubavna veza. Budite oprezni jer se sve dešava u vreme nekih manje dobrih aspekata Venere. Mada će sve to na kraju nedelje u red dovesti Venera i Saturn u dobrom aspektu.
POSAO: Uran u ovoj oblasti vašeg života već neko vreme unosi stres i nervozu. Ove nedelje će zbog izazovnog aspekta sa Venerom i dalje vaš posao biti pod energijom napetosti. U priču o poslu umešala se Venera što je negde emocija, negde novac, a negde i jedno i drugo. Međutim uskoro Jupiter u Lavu sa lepim aspektom Jackpot) doneće neke mnogo bolje dane u vaš poslovni i profesionalni život.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Urana ne baš najbolje, a sve zbog neke nervoze, napetosti i stresa, ako to ne kotrolišete.

_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Od kako je Mars ušao u vaš znak trebalo bi da sve pršti od energije. Da li ste već uzjahali nekog konja i odjezdili putem horizonta ili ste u nekoj samo vašoj avanturi i širenju vidika. Vežbajte gađanje strelom jer Neptun će sledeće nedelje doneti neku vrstu magle pa mi mogli da promašite metu (temu). Uran u vašoj zoni ljubavi i ljubavnog života ove nedelje će se naći u aspektu sa Venerom i nekima od vas doneti neka iznenađenja. Moguć je i nemir i nervoza ako imate osećanje da u ljubavi nema slobode. Venera ove nedelje boravi u vašoj zoni karijere i možda ćete ili pobeći u emociju zbog posla, ili obrnuto pobeći u posao zbog emocija. Posebno zbog opozicije Venere sa Kironom, i neke emotivne prošlosti i nekih rana ili ožiljaka zbog nje. Kraj nedelje će vam doneti smirenost i razum u vaš emotivni život, jer će saturn povoljno uticati na Veneru a to je dupli razum u najavi. Možda vam donese i neku tajnu ili emotivno povlačenje koje je u tom trenutku dobro za vas.
POSAO: Venera će ove nedelje boraviti u vašoj zoni profesije, karijere, statusa. Da li će se emocije umešati u vašu karijeru, ili ćete vi zbog ljubavi pobeći u posao brzo ćete saznati. Venera je tako aspektovana da je moguća neka emotivna bol nešto od ranije iz prošlosti. Međutim Venera u aspektu sa Uranom kod nekih od vas može doneti neku vrstu pobune i želju za više slobode. Krajem nedelje smirene i razumna rešenja. Drugim rečima ne donosite bitne odluke do kraja nedelje.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Poseno ako uspete da se izborite sa emocijama.

_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Venera vladar vaše zone emocija i ljubavi ove nedelje boravi u zoni daljina, inostranstva, životne filozofije i višeg uma. Nasuprot Kirona ove nedelje bi mogla da vam donese neku emotivnu prošlost na vrata ili samo u mislima. Prošlost koja vas je nekada bolela, zbog koje imate neku ranu ili ožiljak. Inkonjukcija sa Uranom bi mogla da unese nemir i nervozu posebno tamo gde ima osećanja da nema emotivne slobode. Negde će to biti želja da se oslobodite neke veze, da odete negde. Setite se nije rešenje osloboditi se neke veze već imati više slobode u nekoj vezi. Krajem nedelje dolazi do smirenja i razumnog rešenja, negde i do neke nove veze. Sve zahvaljujući pozitivnom uticaju Saturna na Veneru što će doneti razum, dupli razum i kroz energiju Device i kroz Saturna koji se nalazi u zoni društvenosti, prijateljstva ali i iznenadnih dešavanja. Venera u zoni daljina mnoge od vas bi mogla da odvede negde daleko mada su aspekti takvi da je možda bolje da sačekate bar do kraja nedelje. Možda vam ona donese nešto vezano za emocije iz daljina, a možda samo budete filozofski raspooženi.
POSAO: Nema većih promena kada je posao u pitanju. Venera će vršiti indirektan uticaj na vašu karijeru. Obratite pažnju na komunikaciju sa kolegama jer ona može da pokrene neka bolna sećanja. Obratite pažnju i na Merkura vladara vaše zone posla i poslovnih odnosa jer on ulazi u tkz. sivu fazu pred njegovo kretanje unazad koje će se dogoditi početkom sledećeg meseca, ali neki od vas njegov uticaj bi već mogli da osete.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali ono pod uticajem Merkura. Budite samo oprezni jer su mogući razni nesporazumi i neke nevolje sa zdravljem koje "idu iz glave".
 

_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Venera u Devici ove nedelje u zoni intime, strasti, kriza i promena. Opozicija sa Kironom iz zone vrednosti doneće neku bol, ranu ili ožiljak iz prošlosti, posebno ako su emocije i finasije bile pomešane na neki način. Zajedničke finasije mogu biti predmet partnerskog nerazumevanja, ali nešto od ranije što niste rešili pa sada može i da zaboli. Ako ste sami, bolna sećanja na ljubav, na ljubav kao životnu vrednost. Ako započinjete vezu možda projektovanje starih dilema vezanih za novac, sigurnost i vaše viđenje životne vrednosti, ljubavi kao posebne vrednosti, zapravo neki stari problem na relaciji ljubav novac, materijalno. Inkonjukcija Venere sa Uranom bi mogla da donese osećanje da nemate dovoljno slobode u emotivnom smislu, negde je to želja za oslobađanjem od veze posebno ako je ona više fizičke prirode, ili oslobođenje od emocija sa željom da to bude samo fizička ljubav. Moguće su i nove ljubavi koje se javljaju isključivo kao fizička privlačnost sa željom da se ne vezujete do daljnjeg. Međutim krajem nedelje će stići smirenje i neka razumna rešenja od strane Saturna koji vam boravi u zoni karijere, profesije, statusa. Možda je tu negde rešenje, ne bežanje u posao, već posao u prvom planu a ljubav da još malo sačeka.
POSAO: Ovde je ove nedelje vrlo promenljivo. Vaše raspoloženje će puno zavisiti i od toga kako vam funkcioniše posao i poslovni odnosi, a sve to će zavisiti i od putovanja Meseca kroz zodijak. U zoni karijere stabilni Saturn koji će krajem nedelje doneti i neko razumno rešenje, posebno kada su finasije u pitanju, one tkz. tuđe. Pozajmice, krediti, stipendije, sponzorstvo, tuđa i finasijska i moralna podrška.
ZDRAVLJE: Zdravlje vrlo promenljivo od dana do dana. Moguće su i manje krize posebno ako preterujete. Pripazite i šta i koliko jedete. Dok je Venera u Devici i ovako kako je aspektovana tu su vam i razna iskušenja.

_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Venera će ove nedelje boraviti u vašoj zoni odnosa sa ljudima, dužih veza ili brakova. U opoziciji sa Kronom u vašem znaku moguća su neka bolna dešavanja vezana za neku prošlost. Vi ćete se zapitati čemu buka oko Kirona, jer on je u vašem znaku odavno i biće tu još dugo. Buka je zbog Venere zapravo koja je nasuprot Kironu. Tako zajedno donose neku prošlost, neki kamen spoticanja, nešto bolno i što nije rešeno. To su i neki stari strahovi od ranije. Ako ste u vezi neka bolna sećanja ako ste sami zašto ste sami sećanja, ako budete u prilici da budete u novoj vezi moguće je da isprojektujete prošlost na tu novu potencijalnu ljubav, a on ili ona ni krivi ni dužni. I svi ostali odnosi pod uticajem ove opozicije, prijateljski, porodični, poslovni. Vi Ribe ipak ovaj tranzitni aspekt zajedno sa Devicama najviše ćete osetiti. Nemir i stres su mogući zbog inkonjukcije Venere sa Uranom i to zbog nekog osećanja nemanja slobode. Još ako je sve to povezano i sa nekim vrednostima ili konkretno nekim novcem, sve može da bude još komplikovanije i zapetljanije. Mir, stabilnost, razum će doći krajem nedelje jer će Venera biti u sekstilu sa Saturnom. Mogućnost razumnog rešavanja emotivnih problema, tamo gde ih je bilo i gde ih ima.
POSAO: Sa Jupiterom u Lavu u ovoj zoni vašeg života može se reći da ste srećni (Jupiter), uskoro će on biti u jako lepom aspektu i posao će biti vaš jackpot. Dogodiće se i neke bitne promene, nekome sledi novi posao, nekome neki viši položaj. Ove nedelje finasije one lične su moguć predmet nervoze i stresa. Pripazite, ne ulazite u nepotrebne rizike.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, zahvaljujući boravku Jupitera u ovoj zoni. Ipak budite oprezni jer on donosi širenje i ekpanziju, negde i preterivanja. Budite umereni.



Ne znam ali ova pesma i ovaj film su mi "pali na pamet"...

With or Without You 

 

Нема коментара:

Постави коментар