понедељак, 22. септембар 2014.

Nedeljni horoskop (22.Septembar - 29.Septembar)

Da li ste spremni za promene? 
Ako jeste zvezde ove nedelje imaju baš dobre vesti za vas... I sve su lepe... 
Prva u nizu je....Plutonovo kretanje napred i mogućnost promena i transformacija. Istog dana Sunce ulazi u Vagu, dolazi nam Jesen, menja se godišnje doba ali i energija... Dan posle toga imaćemo Mlad Mesec u Vagi i priliku za novi početak... Mlad Mesec u kombinaciji sa Plutonom nagoveštavaju zaista istinske i duboke promene sa novim početkom....
A onda fanfari....za Jupiter trigon Uran, jedan dugotrajan i lep aspekt na zvezdanom nebu... Ovaj tranzit će energiji novog početka dodati vetar u leđa ili krila kako kome....
I na kraju Merkur menja znak prelazi iz Vage u Škorpiju....i eto detektiva u najavi, eto mogućnost dubokog istraživanja i direktnijeg pristupa...taman da se reše neke stvari pre njegovog kretanja unazad....
Ovo su bile zaista lepe vesti....jedna nije baš tako lepa a to je kvadrat Marsa i Neptuna sa kojom počinje ova nedelja....ali šta je jedna manje dobra vest u odnosu na ostale baš dobre...:-))).

***Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 22.Septembra do 29.Septembra

_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Ovo je nedelja u kojoj ćete imati vrlo zanimljive emotivne trenutke. Sunce ulazi u Vagu i u vašu zonu partnerstva, Jupiter je u zoni ljubavi, pa ili nove ljubavi ili lepši trenuci u postojećim ljubavima i partnerstvima. Jupiter zajedno sa Uranom vam priprema zaista lepa iznenađenja, negde novu ljubav, negde brak, negde u najavi decu... U svakom slučaju vi ste spremni za novi početak. Merkur u Škorpiji u zoni intime i suštinskih promena mnoge od vas će uvesti u neku priču istraživanja i nekog direktnog pristupa, direktnih pitanja. Obratite pažnju i na energiju Marsa koji je zbunjen Neptunom i koji bi mogao da vas uvede u neke iluzije i obmane posebno kada je u pitanju vaša životna filozofija, moral, duhovnost.
POSAO: Pluton ove nedelje kreće napred on se nalazi i u vašoj zoni profesije i karijere i sledi nešto novo kada je vaš status i položaj u pitanju. Posebno ako ste pripremili teren za tako nešto.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
BIK:


LJUBAV: Možda nešto mirnija nedelja kada je ljubav u pitanju. Merkur vladar ove oblasti vas može malo zbuniti jer se priprema za retrogradni hod (4.Oktobra). Prelaskom u Škorpiju mnogi od vas bi mogli da krenu u neko "detektivsko" istraživanje. Sledi mnogo direktniji pristup emocijama, direktna pitanja, dublje prikupljanje informacija i razgovor jedan na jedan. Pripremite se u tom procesu bi mogli svašta da otkrijete. Vi koji ste u dužim vezama ili brakovima imaćete mirniji period, mada sa Merkurom u Škorpiji i vi bi mogli da krenete u neka škakljiva emotivna istraživanja. Jupiter u zoni doma i porodice priprema vas za lepa iznenađenja. Pluton kreće napred u vašoj zoni životne filozofije i vi ste spremni za širenje vidika, obrazovanje, putovanje. Obratite pažnju na energiju Marsa u vašoj zoni intimnosti i suštinskih promena, on je ove nedelje pod uticajem Neptuna pa bi mogli da imate zamagljen pogled u odnosu na neke promene koje bi mogle da se dogode ove nedelje. Sačekajte da magla prođe pa onda donosite bitne odluke.
POSAO: Ova nedelja vam ipak najviše promena donosi ovde u zoni posla i poslovnih odnosa. Ulaskom Sunca u Vagu i u ovu oblast dolazi i neka promena, nekome posla, nekome u odnosima sa kolegama. Mlad Mesec u Vagi će vas još i više podstaknuti na nove početke u vašem poslovnom svetu. Neptun u vašoj zoni karijere pod uticajem Marsa bi mogao da vas zbuni i i uvede u neke sumnje. Energija drugih planeta, energija promena je jaka, Neptun donosi maglu i nejasnoće, vi ipak krenite u promene sa malim oprezom bar dokle magla Neptuna traje.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro ulaskom Sunca u ovu oblast, vitalnost i dobra energija. Mlad Mesec ovde donosi nove mogućnosti za one koji su imali ranije zdravstvenih problema.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Energija Marsa u zoni partnerstva, dužih veza ili brakova početak ove nedelje bi nekima od vas mogla da donese sumnje, obeshrabrenje, iskrivljenu sliku u ogledalu. Ako je partner ogledalo možda vidite nešto što vam se neće dopasti. Međutim dobre vesti su prelazak Sunca u Vagu i u vašu zonu emocija i ljubavi. Neka nova energija za one koji su u vezi, nove ljubavi za one koji su sami. Mlad Mesec ovde donosi i mogućnost novih početaka u starim vezama ali to je i mogućnost novih veza. Jupiter u zoni komunikacija donosi lepa iznenađenja, nekima možda i kraći put. Pluton kretanjem napred doneće mogućnost suštinskih promena.
POSAO: Merkur vaš vladar ulaskom u Škorpiju i u zonu posla i poslovnih odnosa doneće direktniji pristup ovoj priči. Nekima i neko istraživanje, ozbiljnije razgovore, prikupljanje nekih informacija bitnih za posao i poslovne odnose. Zbog Neptuna u zoni profesije i karijere pripazite malo jer je moguć manjak energije, neke obmane i nesporazumi, posebno ako se bavite poslovima koji se bave odnosima sa javnošću.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posebno kada Merkur uđe u Škorpiju i u ovu oblast. Više i dublje ćete biti zainteresovani za vaše zdravlje i odnos prema zdravlju će biti dublji.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Kada Pluton bude krenuo napred u vašoj zoni partnerstva krenuće i potreba da se nešto suštinski menja. Kod nekih će to biti mogućnost nekog kraja i novog početka. Merkur ulaskom u Škorpiju i u vašu zonu emocija i ljubavi doneće potrebu za istraživanjem, to je direktniji pristup i direktnija pitanja, razgovori jedan na jedan. Mnogi će se pretvoriti u detektive. Pa šta otkrijete. Sunce ulaskom u Vagu boraviće u vašoj zoni doma i porodice i doneće tu neku novu energiju. I Mlad Mesec ovde donosi mogućnost nekog novog početka.
POSAO: Ova poslovna nedelja počinje pod uticajem Marsa i njegovog aspekta sa Neptunom, i mogući su neki nesporazumi, neka obmana i sl., pa samo pripazite. Dobra vest je da će vam Jupiter u zoni ličnih primanja doneti neka lepa iznenađenja i neke iznenadne novčane prilive ili nove mogućnosti kada su finansije i materijalne prilike u pitanju. Moguće su i neke nove povoljne poslovne mogućnosti.
ZDRAVLJE: Ovde je moguć manjak energije ili pad energije, pa pripazite na zdravlje bar neko vreme ili bolje kanališite energiju.
 _____________________________________
LAV:


LJUBAV: Mars u ovoj zoni ove nedelje bi mogao da vam donese neke nesporazume, obmane, laži. Sve zbog njegovog odnosa sa Neptunom. Moguća su neka razočarenja od strane nekih vama bliskih muškaraca. Za one koji nisu u vezi mogućnost da vas privuku problematični muškarci, a muškarce da privuku žene koje na neki način manipulišu seksualnom energijom. Ipak nije sve tako crno, naprotiv. Sunce ulaskom u Vagu i u vašu zonu komunikacije doneće jednu sasvim novu energij, energiju mira i staloženosti. Tu je i Mlad Mesec u Vagi koji će u vašu emotivnu energiju doneti više ravnoteže, balansa, negde i kompromisa. Ipak najvažniji događaj za vas Lavove je Jupiterov lep aspekt sa Uranom, on je taj koji će u vaš život i generalno i posebno kada se radi o ljubavi i emocijama uneti više sreće i optimizma. Nekima i neku novu ljubav. Merkur će ulaskom u Škorpiju boraviti u vašoj zoni doma i porodice i tu ćete imati priliku za neko dublje istraživanje i dublji odnos sa nekim članovima porodice.
POSAO: Pluton će ove nedelje krenuti napred u vašoj zoni rutine, svakodnevice, posla i poslovnih odnosa i doneće priliku da nešto suštinski tu promenite. Nekima je to novi posao, nekima nešto novo u okviru dosadašnjih poslova.
ZDRAVLJE: Pluton u ovoj oblasti vašeg života će doneti nešto novo, neki novi pristup vašem zdravlju. Imaćete priliku da uradite nešto za sebe i svoje zdravlje, nešto suštinski drugačije.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Pluton će ove nedelje krenuti napred u ovoj oblasti vašeg života. Imaćete priliku i šansu da krenete u jedan sasvim nov emotivni život i priču. Negde je to neki kraj i neki novi početak, negde regeneracija i transformacija. U svakom slučaju imate priliku za neke suštinske promene kada su emocije u pitanju. Mars ove nedelje boravi u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa i zajedno sa Neptunom donosi mogućnost nesporazuma, obmana, razočarnja. Merkur vaš vladar je već neko vreme u tkz. sivoj zoni spreman za retrogradno kretanje pa i on unosi neke nejasnoće u oblasti komunikacija i generalno i posebno kada se radi o emocijama. Ulaskom Merkura u Škorpiju i u zonu komunikacija mnogi od vas će se pretvoriti u detektive, krenuće u neka istraživanja, u mnogo direktniji pristup sa direktnijim pitanjima. Pripazite svašta bi mogli da otkrijete. Jupiter u vašoj zoni skrivenog, tajni, podsvesti dobro aspektovan je tu da vas čuva i da vam donese neka lepa iznenađenja zajedno sa Uranom.
POSAO: Sunce u Vagi i Mlad Mesec u Vagi u vašoj zoni ličnih finansija doneće jednu sasvim novu energiju. Mogućnost nekog novog početka vezanog za finansije i materijalne prilike. Jupiter i Uran dobro aspektovani bi i ovde mogli da vas obraduju ili nekim novim poslom ili nekim iznenađenjem koji će pozitivno da se odrazi na vaše poslove.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro.
_____________________________________
VAGA:


LJUBAV: Prelaskom Sunca u vaš znak vi ćete zasijati. Narednih mesec dana imaćete energiju Sunca na vašoj strani. Mlad Mesec takođe u vašem znaku doneće i mogućnost nekog novog početka. Pre svega to se odnosi na vaša partnerstva, i ona emotivna i sva druga. Međutim Mars boravi u vašoj zoni komunikacije nije dobro aspektovan sa Neptunom pa bi mogao da iskomplikuje komunikaciju sa ljudima generalno ali i onu emotivnu. Ipak Jupiter dobro aspektovan sa Uranom mnogima od vas može doneti lepa emotivna iznenađenja i onima u dužim vezama i onima koji su sami. Nove veze koje imaju mogućnost da traju su na vidiku. Pluton će ove nedelje krenutu napred u vašoj zoni doma i porodice i tu vam doneti neke mogućnosti za neke nove početke i neke suštinske promene.
POSAO: Ova nedelja bi mogla da počne konfuzno kada je u pitanju vaš posao ili poslvni odnosi. Sve zbog uticaja Marsa i Neptuna. Kod nekih je to i mogućnost manjka poslovne energije, ali i nekih obmana, razočarenja. Merkur će prelaskom u Škorpiju boraviti u zoni ličnih finansija i tu ćete imati prilike da nešto dublje istražite ali i da obavite neke direktnije razgovore, nešto jedan na jedan.
ZDRAVLJE: Ove nedelje je moguć manjak energije ili nešto niži nivo energije. Moguće su i pogešne dijagnoze pa samo proverite više puta ako do nekih dijagnoza dođe.
_____________________________________
ŠKORPIJA:


LJUBAV: Ova nedelja bi mogla da krene sa nekim manjkom emotivne energije, možda negde i nekim razočarenjem ili obmanom nekom. Međutim ono što je jako dobro je da vaš vladar Pluton ove nedelje kreće napred, krenuće i mogućnost suštinskih promena kod mnogih od vas. Promene, regeneracija, transformacija to su sve mogućnosti koje vam vaš vladar nudi. Negde je to neki kraj i neki novi početak. U svakom slučaju misli i komunikacija dobijaju jednu novu energiju. Jupiter dobro aspektovan sa Uranom doneće nekima od vas i neka lepa emotivna iznenađenja, nekada sudbina ima više mašte od nas. Sunce će preći u Vagu i u vašu zonu skrivenog, tajni i podsvesti, tu će se dogoditi i Mlad Mesec. Energija novog početka sa nekom dozom tajne. Merkur kada pređe u vaš znak mnoge od vas će pretvoriti u detektive, što vi negde i jeste duboko u sebi. Krenućete u neka dubinska istraživanja, bićete direktniji sa direktnijim pitanjima u odnosima jedan na jedan.
POSAO: Početkom ove nedelje pripazite na lične finansije i na neke nepotrebne troškove. Međutim ove nedelje i nekoliko dobrih vesti za vas kada su vaši poslovi i karijera u pitanju. Zahvaljujući Jupiteru i Uranu koji će boraviti u ovim zonama vašeg života moguća su razna iznenađenja, negde novi položaj i status, negde novčani izenadni priliv, negde neki poslovni put, mogućnosti su razne.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, sa možda manjim padom energije na početku nedelje, ali na duže staze mnogo bolje.
_____________________________________
STRELAC:


LJUBAV: Mars u vašem znaku ove nedelje zahvaljjući nepovoljnom odnosu sa Neptunom bi mnogima od vas mogao da donese pad energije i nešto niži nivo fizičke i svake druge energije. Posebno pripazite u odnosu na vaš dom i porodicu i porodične odnose, tu možda neće sve biti najjasnije neko vreme. I emotivno bi neki od vas mogli da budu razočarani, međutim zahvaljuući jako dobroj energiji Jupitera i Urana mnogima od vas sleduju neka emotivna lepa iznenađenja. Neko će na neki put možda, nekome će neko sa puta doći, svakako neka lepa energija iz pravca daljina. Prelaskom Merkura u Škorpiju i u vašu zonu tajni, skrivenog, podsvesti neke od vas će pretvoriti u detektive. Mogli bi da krenete u neko dublje istraživanje, posebno kada su u pitanju vaši partnerski odnosi. Sunce prelaskom u Vagu boraviće u vašoj zoni društvenosti i prijateljstva, tu će se dogoditi i Mlad Mesec i mogućnost nekog novog početka. Za neke od vas bi to moglo da bude iznenađenje.
POSAO: Najvažnija promena ove nedelje će se dogoditi u zoni ličnih finansija i materijalnih mogućnosti. Pluton će ove nedelje krenuti napred u ovoj oblasti vašeg života i doneti mogućnosti novog početka kada su finansije u pitanju. Što se poslova tiče oni će biti pod energijom Merkura, on je već sada u tkz. sivoj fazi pa su mogući neki nesporazumi, međutim ulaskom u Škorpiju dobićete energiju istraživanja dubljeg i direktnijeg.
ZDRAVLJE: Zdravlje bez većih promena.
_____________________________________
JARAC:


LJUBAV: Pluton u vašem znaku ove nedelje kreće napred, kreću i nove mogućnosti za nove početke, regeneraciju, trasformaciju. Moćna je ovo energija ako se dobro koristi. Ona će negde doneti i neki kraj ali i neki sasvim novi početak. Sa ovom energijom imate mogućnost suštinskih promena. Mars u zoni tajni, skrvenog, podsvesti na početku ove nedelje može doneti manjak energije ali i neke obmane i razočarenja. Posebno u komunikaciji i generalnoj i u emotivnoj. Ulaskom Merkura u Škorpiju u vašu zonu društvenosti i prijateljstva možete dobiti energiju za neka dublja istraživanja, za neki direktniji pristup i direktnija pitanja. Jupiter dobro aspektovan sa Uranom doneće neka lepa iznenađenja i u zoni porodice i privatnog i u zoni promena. Lepa energija ako imate šta da menjate. Ova energija vas i štiti od nekih mogućih kriza.
POSAO: Sunce ulaskom u Vagu boraviće u vašoj zoni profesije i karijere, tu će se dogoditi i Mlad Mesec. Mnogima od vas neki novi početak, nove mogućnosti kada su u pitanju status i položaj. Merkur u Škorpiji će doneti energiju dubljeg poslovnog istraživanja. Lične finansije pod uticajem Jupitera i Urana pa možete očekivati neka povoljna finasijska iznenađenja.
ZDRAVLJE: Zdravlje od uticajem Merkura u Škorpiji, što će mnogima od vas pružiti priliku da dublje istraže svoje zdravstveno stanje.
_____________________________________
VODOLIJA:


LJUBAV: Jupiter u zoni partnerstva od ove nedelje vas uvodi u mogućnost lepih iznenađenja. Za neke od vas to su nove emotivne i ljubavne veze, za one u dužim vezama neka lepa iznenađenja. Posebno jer je vaš vladar Uran u lepom odnosu sa Jupiterom. I komunikacija je pod uticajem ove energije. Neko će na neki put, a neko će dobiti neku lepu vest. Ulaskom Merkura u Škorpiju mnogi od vas bi mogli da postanu detektivi sa željom da dublje istraže neka emotivna pitanja i dešavanja. Kako god sledi direktniji pristup posebno u odnosima jedan na jedan. Pluton kreće napred ove nedelje u vašoj zoni tajni, skrivenog i podsvesti. Imaćete priliku za neke nove početke, neko neke tajne početke, neko priliku za suštinsku promenu i mogućnost regeneracije. Mars nepovoljno aspektovan sa Neptunom bi mogao da donese neka razočarenja u društvenim i prijateljskim odnosima. Sunce prelazi u Vagu i u vašu zonu daljina, životne filozofije, vidika..., tu je i Mlad Mesec i energija nekog novog početka.
POSAO: Ove nedelje zbog energije Marsa i Neptuna pripazite na finansije, mogući su neki nesporazumi, neke obmane i neka razočarenja. Međutim zahvaljujući energiji Mladog Meseca imaćete energiju novog početka u nekim poslovima kojima se bavite. Merkur ulaskom u Škorpiju i u vašu zonu karijere doneće vam mogućnost dubljeg istraživanja, direktnijeg pristupa, a Plutonovo kretanje napred i mogućnost suštinskih promena kada je karijera u pitanju.
ZDRAVLJE: Zdravlje bolje, i ono je pod uticajem Mladog Meseca i imate mogućnost novog pristupa vašem odnosu prema zdravlju.
_____________________________________
RIBE:


LJUBAV: Ova nedelja za neke od vas kreće sa nekom maglom koju donosi Neptun. Pod uticajem Marsa moguć je i generalni pad energije koja može da utiče i na vaše emotivno stanje. Nekima od vas možda sleduje neko razočarenje, neka obmana ili prevara. Međutim ulaskom Sunca u Vagu i u vašu zonu intimnosti i promena zajedno sa Mladim Mesecom imaćete mogućnost nekog novog početka i nekih bitnijih promena. Tu je i Pluton koji kreće napred i koji vam takođe može doneti mogućnost suštinskih promena, koje bi za neke od vas mogle da budu iznenađenje. Merkur ulaskom u Škorpiju neke od vas će pretvoriti u detektive. Krenućete u neko dublje emotivno istraživanje sa direktnijim pristupom posebno u situacijama jedan na jedan.
POSAO: Jupiter ove nedelje ovde u ovoj zoni vašeg života mnogima od vas bi mogao da donese neka jako lepa iznenađenja. Iznenađenja su moguća i kod ličnih finansija u vidu nekog iznendnog priliva novca. Nekima ipak Mars ove nedelje u zoni karijere može doneti neke nesporazume i nejasnoće. Ipak energija Jupitera je tu da u ovu priču unese više optimizma, taman kada zatreba.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Jupitera dobro.



 U susret Mladom Mesecu.....
Sve ima svoje... Početak i kraj

  Ognjena \ Malecka 

 

Нема коментара:

Постави коментар