уторак, 9. септембар 2014.

Nedeljni horoskop (8.Septembar - 15.Septembar)


Prilično burna nedelja pred nama.... Najvažniji događaj je svakako Pun Mesec u Ribama.  
Venera u Devici i Merkur u Vagi takođe vrlo aktivni. Naše misli i komunikacija (Merkur) i emocije, novac (Venera) ove nedelje mogu biti u padu ili u usponu.... izbor je uglavnom naš. Mars ulaskom u Strelca će mnoge od nas da pokrene i prodrma. Sunce u Devici dobro aspektovano doneće potrebu snagu i izdržljivost...
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2014/09/sta-rade-zvezde-u-periodu-od-8septembra.html
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2014/09/zvezde-u-septembru.html



_____________________________________
OVAN:


LJUBAV: Pun Mesec u Ribama u zoni tajni, podsvesti, svoj na svome reklo bi se ali i pojačan uticaj u odnosu na druge znakove u zodijaku. Sve što ste potisnuli, ignorisali sada bi moglo da vas sustigne. Ljubav zahvaljujući Jupiteru i emocije su pune optimizma. Venera je u Devici i baš u svom okruženju, radno i paradno. Ljubav na poslu ili ljubav preko posla. Ili se ljubav ostavlja po strani na neko vreme zbog posla. Merkur u Vagi opet u svom okruženju, duže veze i brakovi pod njegovim uticajem, malo nervoze, malo optimizma, izbor je vaš. Mars prelazi u Strelca i vas će zasvrbeti tabani, pa neko će na put a neko će u neku bilo koju avanturu.
POSAO: Sa Venerom u Devici u ovoj zoni vašeg života možete očekivati i vrlo ugodne i neke neprijatne trenutke. Međutim tu je i Sunce u Devici lepo aspektovano pa izdržljivosti i snage neće faliti.
ZDRAVLJE: Vitalnost zahvaljujući energiji Sunca i dobrog aspekta sa Saturnom.
_____________________________________

BIK:

LJUBAV: Pun Mesec u Ribama u vašoj zoni društvenosti ali i iznenadnih dešavanja. Energija koja će vam pokazati gde ste u nekoj grupi, timu, prijateljstvu. I javnost će biti ovde na iskušenju, javnost i odnosi sa javnošću. Neka vrsta kulminacije. Venera u Devici emocijama će doneti potrebnu praktičnost, aspekti takvi da će biti ili čuda i čarolije ili nekog razočarenja. Ne budite žrtva ljubavi. Sunce u Devici dobro aspektovano ovde će sigurno pomoći da izdržite i daće vam potrebnu volju i snagu. Na kraju nedelje prilika da se strast obnovi, da se emotivno i ljubavno trasformišete i regenerišete. Mars u Strelcu je tu da razbukta strasti još i više.
POSAO: Merkur u Vagi u sektoru rutinskih dešavanja, posla, poslovnih odnosa svojim aspektima će ovu nedelju učiniti vrlo zanimljivom. Očekuju vas razjašnjenja sa kolegama, ali i sva druga razjašnjenja u vezi posla kojim se bavite. Aspekti takvi da će biti i nervoze i nemira ali i optimističkih rešenja.
ZDRAVLJE: Zdravlje pod uticajem Merkura, pa možda neki manji stres ili samo nervoza, ali i moguća praktična rešenja.
_____________________________________
BLIZANCI:


LJUBAV: Merkur vaš vladar u Vagi ove nedelje će poprilično uticati na vaše odnose, pre svega one emotivne ali i na sve druge. On tako aspektovan da će biti nervoze, nemira i mogućih pogrešnih odluka. Međutim dobar aspekt sa Jupiterom bi mogao da vas dovede do istine i ispravnog rešenja. Potrebno je da verujete u pozitivan ishod. Venera u Devici u zoni doma porodice ove nedelje bi mogla da vam donese ili neko čudo ili neko razočarenje, na kraju nedelje energija regeneracije i ljubavne transformacije. Sunce u Devici u zoni doma i porodice dobro aspektovano doneće vam potrebnu snagu i izdržljivost. Podrška starije osobe. Mars u Strelcu će doneti potrebnu energiju u duže veze i brakove, obnavljanje strasti. Ili to ili neku novu avanturu. Nekima sleduje i neki put. Strela će biti odapeta pa kuda vas odvede i u stvarnom i u prenosnom smislu. Pun Mesec u Ribama doneće neku vrstu kulminacije, nešto u vezi vašeg statusa. To je negde bolan proces ali neophodan da bi krenuli dalje.
POSAO: Pun Mesec u Ribama u zoni profesije i karijere doneće neku kulminaciju, negde završetak nečega, negde početak. Promene u karijeri, statusu, imidžu načinu na koji vas drugi vide. Da bi krenuli dalje prosto su neophodne neke promene.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posebno od kada Mars bude ušao u Strelca. Više energije, mogućnost regeneracije.
_____________________________________
RAK:


LJUBAV: Sa Mesecom u Ribama u zoni daljina, životne filozofije i vidika imaćete priliku da dođete do neke istine. Možda će to biti bolan proces ali potreban da bi krenuli dalje. Sve u vezi inostranstva, obrazovanja, pravnih pitanja, životnih stavova ućiće u neku vrstu kulminacije. Kraj i neki novi početak. Venera u Devici u zoni komunikacija doneće ili neko čudo i čaroliju ili razočarenje. Komunikacija obojena Neptunom pa možda neke nejasnoće. Sunce u Devici dobro aspektovano ovde će pomoći da istrajete i donesete ispravne emotivne odluke. Venera u Devici na kraju nedelje će doneti energiju ljubavne regeneracije i transformacije kroz neku komunikaciju. Merkur u Vagi u zoni doma i porodice doneće nervozu, nemir, ali i jednu novu energiju optimizma i mogućih pozitivnih rešenja.
POSAO: Ulaskom Marsa u Strelca zona posla i poslovnih energija doneće jednu novu pokretačku radnu energiju. Negde su to novi poslovi, negde je to nova energija za stare poslove. Nešto bolja finasijska situacija takođe.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Ulaskom Marsa u Strelca dobićete jednu snažnu energiju. Međutim vi ste vodeni znak, Strelac je vatreni negde bi ove energije mogle da dođu u sukob. Kanališite energiju i sve će biti dobro.
_____________________________________
LAV:

LJUBAV: Pun Mesec u Ribama u zoni strasti, regeneracije, transformacije i promena doneće od svega ovog pomalo. Možda za neke od vas to bude bolniji proces, ali svakako potreban da bi krenuli dalje obnovljeni i snažniji. Kraj nečega i početak nečeg novog. Merkur u Vagi u zoni komunikacija mogao bi da vam donese neku nervozu, nemir u komunikaciji u svim odnosima pa i u emotivnim. Budite oprezi ne izgovarajte nešto što bi kasnije voleli da niste rekli. Međutim dobar odnos sa Jupiterom doneće i preko potreban optimizam i kada su misli u pitanju ali i komunikacija. Jupiter u vašem znaku ove nedelje bi mogao da pokrene neka pozitivna dešavanja kada su vaše emocije u pitanju ili ljubavni život generalno. Venera u Devici je u zoni vrednosti i vi bi mogli da budete u iskušenju šta je za vas vredno a šta više nije. Na kraju nedelje imaćete jasniju sliku. Ipak najvažniji događaj je ulazak Marsa u Strelca, jer će vaš ljubavni život dobiti sasvim novu vatrenu energiju a vama vatra prija.
POSAO: Venera u Devici u zoni ličnih finasija doneće promenljivu situaciju. Zbog Neptuna neku nejasnoću i nesporazume, ali na kraju nedelje energija regeneracije uticaće i na energiju novca. Sunce u Devici dobro aspektovano takođe će doneti neke nove dobre momente kada su finasije u pitanju. Pun Mesec indirektno vrši uticaj i na neki tkz. tuđi novac. Neka vrsta kulminacije kada su u pitanju zajedničke finasije, krediti, pozajmice i sl.
ZDRAVLJE: Zdravlje bez većih promena. Mada budite oprezni zbog nekih ranijih uticaja.
_____________________________________
DEVICA:


LJUBAV: Venera u vašem znaku tako aspektovana da bi vaš ljubavni život mogao da doživi ili neko čudo i čaroliju ili neko razočarenje. Krajem nedelje svakako neka vrsta ljubavne trasformacije i regeneracije. Sunce u vašem znaku dobro aspektovano vam daje i potrebnu snagu i izdržljivost generalno. Pun Mesec u Ribama u vašoj zoni dužih veza i brakova i svih odnosa posebno onih emotivnih doneće neku vrstu kulminacije. Za neke bi to mogao da bude bolan proces, ali neophodan da bi krenuli dalje. Partnerstvo je ono što će ovaj Pun Mesec osvetleti i pitanja vezana za tu oblast. Mars u Strelcu u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa uneće jednu novu pokretačku energiju, ako se ona dobro koristi. Negde možda i želju da se iz doma ode, na put, na školovanje ili u neku avanturu.
POSAO: Vaš vladar Merkur u Vagi boravi u vašoj zoni ličnih finasija, ali vrši uticaj i na vašu karijeru indirektno. Merkur je tako aspektovan da bi moglo da bude uzbudljivo i promenljivo. Nešto nervoze, nemira, pogrešnih reči, brzopletosti ali i mogućnost optimizma i dobrih vesti i rešenja. Šta će prevagnuti zavisi i od vas i želje i sposobnosti da prepoznate energije i njihove uticaje.
ZDRAVLJE: Zdravlje promenljivo. Vama je ta priča vrlo bitna, uskoro dolaze bolji dani.
_____________________________________
VAGA:

LJUBAV: Možda ćete ove nedelje biti okupirani nekim drugim stvarima u vašim životima. Merkur je u vašem znaku i tako aspektovan da će vam doneti vrlo promenljivo raspoloženje. Od nervoze, neraspoloženja do optimizma i lepih vesti. Venera u Devici će boraviti u vašoj zoni tajni i doneće vam ili neku tajnu ili neko povlačenje na kratko. Aspekti takvi da imate mogućnost ili da vas obuzme neko romantično, tajanstveno, čarobno osećanje ili neko razočarenje. Krajem nedelje ipak mogućnost emotivnog oporavka i transformacije opet daleko od očiju drugih. Sunce u Devici dobro aspektovano doneće vam preko potrebnu snagu i izdržljivost. Mars u Strelcu će boraviti u vašoj zoni misli, komunikacija i bar će vas tu na neki način prodrmati i možda motivisati na neke akcije, avanture... Više optimizma, više komunikacije, razmišljanja, kretanja, možda i neki kraći put.
POSAO: Pun Mesec u Ribama u ovu oblast vašeg života na neki način izdvaja i to su one neke druge stvari kojima bi mogli da budete okupirani. Neka kulminacija vezana za vaš posao, poslovne odnose ali i nešto što je skriveno, što je neka tajna ili je samo duboko u vašoj podsvesti. Negde bi to mogao da bude bolan proces, ali svakako neophodan da bi krenuli napred.
ZDRAVLJE: I ova oblast pod jakim uticajem Punog Meseca u Ribama. Negde je to samo psihološki uticaj, negde bi mogao da bude uticaj i na vizčko zdravlje. Potrebno vam je da ozbiljno pristupite ovoj temi i da vidite šta je to što je potrebno završiti i dovršiti da bi mogli da krenete napred. Posebno obratite pažnju na dijagnoze u ovom periodu.
_____________________________________
ŠKORPIJA:

LJUBAV: Ove nedelje na vaš ljubavni i emotivni život najviše će uticati Pun Mesec u Ribama. Energija Punog Meseca uticaće na sve vezano za ljubav, zabavu, uživanje, decu... Tu je potrebna neka vrsta kulminacije, nekog završetka. Ovo bi mogao da bude bolan proces ali neophodan da bi krenuli napred.Venera u Devici boraviće u zoni društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja. Tako aspektovana može vas odvesti u neke iznenadne čarobne trenutke ili u neko razočarenje. Ipak krajem nedelje mogućnost ljubavne i emotivne regeneracije i trasformacije kroz prijateljstvo. Merkur u Vagi u vašoj zoni tajni i skrivenog, tako aspektovan da bi mogao da vas unervozi i donese neki nemir, ali i jednu dozu novog optimizma, nešto povezano sa tajnama što bi moglo da vam pomogne posebno u emotivnim odnosima, ali i svim drugim.
POSAO: Izlazak Marsa iz vašeg znaka i ulazak u Strlca neće značiti da će prestati jak uticaj energije i fizičke i radne, naprotiv. Mars će boraviti u zoni vaših ličnih finasija i tu ćete dobiti neki podsticaj. Možda i neki novi poslovi vezani za materijalne dobitke. Poslovi vezani za inostranstvo direktno ili indirektno, ili za obrazovanje, putovanja... U svakom slučaju više energije za poslove i materijalne prilike.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, više energije zahvaljujući ulasku Marsa u Strelcu. Međutim to je takva energija da je potrebno da je dobro koristite i kanališete, jer radi se o vatri a vi kao vodeni znak bi mogli da imate problema sa sukobom energija.
_____________________________________
STRELAC:

LJUBAV: Najvažniji događaj za vas je ulazak Marsa u vaš znak. Dobićete jednu novu i pokretačku energiju. Ovo se posebno odnosi na emotivnu priču, na ljubavni život, uživanje, kreativnost, decu. Više energije, više motiva, više želja posebno za avanturama kojima ste vi na neki način skloni. Pun Mesec u Raku će boraviti u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa. Tu bi mogli da budete nešto više osetljivi nego obično. Tu je mogućnost neke kulminacije, nekog zavšetka. Negde bi to mogao da bude bolan proces, ali neophodan da bi mogli da krenete dalje. Merkur u Vagi će boraviti u vašoj zoni društvenosti i prijateljstva i mogli bi da obratite pažnju na tu oblast. Posebno jer će neki aspekti biti takvi da bi mogli da donesu nervozu i nemir. Mada tu je i energija optimizma i energija iznenadnih i dobrih vesti.
POSAO: Venera u Devici u vašoj zoni profesije i karijere doneće neke interesantne momente. Tako je aspektovana da bi mogla da vas zbuni ali krajem nedelje tu je i mogućnost regeneracije i trasformacije. Možda bi vaš emeotivni i poslovni život mogli da bude pomešani na neki način. Sunce u Devici dobro aspektovano doneće vam neke povoljne mogućnosti kada je vaša karijera u pitanju. Dobra energija i stvari od nekih starijih ljudi ili ljudi na položaju. Više snage i izdržljivosti u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Mada pod uticajem Venere u Devici možda osetite i potrebu da analizirate pitanje zdravlja. Možda budete malo i zbunjeni kada je ta priča u pitanju, ipak na kraju nedelje ulazite u energiju trasformacije i regeneracije.
_____________________________________
JARAC:

LJUBAV: Pun Mesec u Ribama boraviće u vašoj zoni misli, razmišljanja, komunikacije. Mogli bi da budete nešto osetljiviji nego inače. Neka vrsta kulminacije, završetka. Ovo bi mogao da bude bolan proces za neke od vas, ali prosto potreban da bi mogli da krenete dalje. Venera u Devici u vašoj zoni daljina, inostranstva, životne filozofije. Tako aspektovana da bi mogla da vas zbuni. Možda donese neke čarobne trenutke i neka čuda ali možda i neka razočarenja. Ipak krajem nedelje i mogućnost emotivne regeneracije i transformacije. Neko će možda na neki emotivni put, nekome ljubav iz inostrastva. Neko bi mogao da promeni životnu filozofiju i da se emotivno transformiše, sve je na energijama ali i na vama. Sunce u Devici dobro aspektovano daće vam potrebnu energiju i izdržljivost. Mars ulaskom u Strelca i u vašu zonu tajni možda će vas pokrenuti na neke avanture.
POSAO: Merkur u Vagi u vašoj zoni profesije i karijere tako aspektovan da bi mogao da vam donese nervozu i nemir, ali i jednu novu pozitivnu energiju i razmišljanje. Sve je u energijama, ali i do vas. Šta ćete izabrati to samo vi znate.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, mada pod uticajem Merkura vi bi mogli ili da budete jako nemirni i nervozni ili vrlo optimistički nastrojeni. Izbor je samo vaš.
_____________________________________
VODOLIJA:

LJUBAV: Ljubavni život pod uticajem Merkura u Vagi. Razmišljanje, komunikacija, odnosi pod uticajem ove nergije. Merkur tako aspektovan da bi mogao da vas uvede u neku nervozu i nemir. Mada i da vam donese neke iznenadne lepe vesti kao i da vam donese preko potreban optimizam. Lepi uticaji idu iz daljina, inostranstva, životne filzofije i proširivanje vidika. Venera u Devici će boraviti u vašoj zoni intime, strasti i promena. Ona je tako aspektovana da bi mogla da vam donese razna čuda i čarolije ili neku vrstu razočarenja. Ipak krajem nedelje dolazi do emotivne transformacije i regeneracijie. Sunce u Devici dobro aspektovano će pomoći da dobijete energiju izdržljivosti i upornosti da do promena dođe. Mars u Strelcu će boraviti u vašoj zoni razmišljanja, komunikacije i pokrenuće vas svojom energijom akcije.
POSAO: Ova oblast pod jakim uticajem Punog Meseca u Ribama. Zapravo to je indirektan uticaj, direktan je u zoni ličnih finasija i materijalnih prilika. Priča o novcu, materijalnom stanju biće pod uticajem energije kulminacije i završetka. Negde bi to mogao da bude bolan proces, ali on je neophodan da bi krenuli napred.
ZDRAVLJE: I zdravlje je pod indirektnim uticajem Punog Meseca. Mesec je vladar vaše zone zdravlja. Prosto je vreme za neke bitne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju, posebno način života koji indirektno utiče na vaše zdravlje.
_____________________________________
RIBE:

LJUBAV: Glavni i najvažniji događaj ove nedelje za vas je svakako Pun Mesec u vašem znaku. Odatle će ići najbitniji uticaji. Neka vrsta kulminacije generalno vam je potrebna. Možda će to biti nešto bolniji proces, ali on je neophodan ako želite napred. Venera u Devici boraviće u vašoj zoni dužih veza, brakova, odnosa sa ljudima. Ona je tako aspektovana da vam može doneti čuda i čaroliju u vaš ljubavni život ali i možda neko razočarenje. Krajem nedelje ipak mogućnost ljubavne i emotivne regeneracije i transformacije. Sunce u Devici dobro aspektovano ovde će pomoći jer će vam doneti energiju izdržljivosti i snage. Merkur u Vagi će boraviti u vašoj zoni intime, strasti, promena. Tako aspektovan da vam može doneti nemir i nervozu, ali i mogućnost optimističnih rešenja. Izbor je vaš.
POSAO: Ovde u ovoj oblasti dobra energija zahvaljujući boravku Jupitera u Lavu. Neki sadašnji aspekti (sa Merkurom) i neki budući aspekti doneće vam ovde neke nove bolje i situacije i prilike. Ako se emotivno sredite i ako ovaj Pun Mesec iskoristite kako treba, posao i karijera će u narednom periodu biti vaš jackpot.
ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, jer je pod uticajem Jupitera u Lavu.



Na godišnjicu rođenja Lava Nikolajevića Tolstoja
Iz Ane Karenjine:
"Vronski ju je posmatrao ne skidajući oka sa nje i osmehivao se ne znajući ni sam čemu."
"Kada bi se Ana osmehnula, njen osmeh je prelazio i na njega. Kada bi se ona zamislila, on bi se uozbiljio." 



ANNA KARENINA 

 

Нема коментара:

Постави коментар