понедељак, 9. фебруар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 9.Februara do 15.Februara...

Nedelja pred nama je nešto mirnija kada su zvezde u pitanju. Počinje zagrljajem Venere i Kirona. Energija koja liči na onu "zagrli i poljubi da prođe" ili "Što se lečenja tiče, znam samo da ljubim da prođe". Svi imamo neke rane, neki ožiljak, nešto što boli manje ili više (Kiron), Venera bi mogla da ih ublaži, zaleči...Ista ta Venera samo dan posle u utorak zajedno sa retrogradnim Jupiterom u Lavu uvešće nas u razna preterivanja, da li u ljubavi, hrani piću ili sa novcem, tek čuvajte srca, stomake i novčanike :). Venera planeta ljubavi u nedelji u kojoj se slavi ljubav negde će nekog podsetiti na neke rane i zajedno sa Kironom tražiti ključ i lek, ali i zajedno sa Jupiterom doneti i energiju preterivanja. Ima smisla jer za mnoge ovaj praznik ljubavi je sam po sebi preterivanje...
U sredu je ipak najvažniji zvezdani događaj ove nedelje jer Merkur u Vodoliji konačno kreće napred. To je zeleno svetlo za bolji protok informacija, nove i sveže ideje, jasnije misli i bolju komunikaciju.



Ovan nedeljni horoskop
Venera je već neko vreme u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni. Sada sa Kironom i Marsom zajedno neke vaše tajne stavlja u prvi plan. Neke skrivene rane i ljubavne boli tražiće ključ i lek. Neko će otkriti neku iluziju ili san koji nije ostvariv, neko bi mogao da bude razočaran u ljubav. Venera zajedno sa Jupiterom iz zone ljubavi možda vas uvede u neko ljubavno preterivanje, neka tajna ljubav možda više neće da bude tajna, kraj nedelje za vas slavili ljubav ili ne ipak biće u ljubavnom fazonu, bilo da ljubav skrivate i dalje ili ste rešili da tajni ne bude više. Oni srećniji mogli bi da krenu na neko romantično putovanje. Merkur ove nedelje kreće napred u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja. Mogu vam pasti na pamet razne ideje, razgovori, sve ono što neko vreme nije išlo sada bi moglo da krene.

Bik nedeljni horoskop
Venera je u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja već neko vreme, početkom ove nedelje zajedno sa Kironom u prvi plan će staviti neke vaše odnose sa prijateljima, negde su tu i neke rane ali i ključ i lek. Ako su se ljubav i prijateljstvo na neki način pomešali vreme je da otkrijete šta zapravo osećate. Ili se ovde radi o odnosu davanja i primanja u vašem ljubavnom životu. Možda je samo nekom prijatelju potrebna vaša pomoć, zagrljaj, poljubac. Venera zajedno sa Jupiterom iz zone doma, porodice neke od vas bi mogla da uvede u neko preterivanje, možda je u pitanju neki trošak, ili neka privatna stvar ili posao. Praznik ljubavi možda proslavite u domaćoj atmosferi gledajući neki romantični film, mada i druženje sa prijateljima je jedna od opcija. Merkur će ove nedelje krenuti napred u vašoj zoni karijere, za neke od vas to će značiti neku promenu posebno ako već neko vreme tražite novi posao. Ili je to samo neka nova ideja od ranije koja sada ima zeleno svetlo.

Blizanci nedeljni horoskop
Venera u vašem sektoru karijere, položaja, društvenog statusa ove nedelje zajedno sa Kironom može otvoriti neke stare rane posebno ako su emocije i profesionalni život pomešani. Neko će razmišljati o svom statusu i profesionalnom ali i emotivnom. Ključ i lek su tu negde, da li u okviru profesionalnog života i karijere, da li u emotivnom životu saznaćete. Venera zajedno sa Jupiterom iz zone komunikacija možda vas uvede u neko preterivanje u razmišljanju, komunikaciji nekoj. Pre nego nešto kažete ili rešite da razgovarate sa nekim dobro razmislite. Ako slavite praznik ljubavi možda je vreme za neki poklon, ili zajednički kraći put ili izlet. Merkur ove nedelje kreće napred u vašoj zoni daljina, životne filozofije, obrazovanja, putovanja. Neko će da krene na neki put ostali će krenuti u realizaciju ideja u vezi obrazovanja ili nekih drugih vezanih za životnu filozofiju i širenje vidika.

Rak nedeljni horoskop
Venera i Kiron ove nedelje u vašem sektoru daljina, obrazovanja, životne filozofije, vidika mogu vam pokazati put ili ključ i lek za neke rane i emotivne boli. Možda je rešenje neki duži put ili je neko do koga vam je stalo daleko, ili je rešenje za vas aktiviranje obrazovanja na bilo koji način. Venera zajedno sa Jupiterom iz zone ličnih finasija mogu vas uvesti u neko preterivanje koje je povezano i sa emocijama i sa finansijama. Možda ste od onih koji slave ljubav ove nedelje i možda nećete štedeti ni sa novcem ni sa emocijama. Merkur će ove nedelje krenuti napred u vašoj zoni zajedničkih resursa, tuđeg novca, kredita, pozajmica, ali i nekih suštinsih promena, intime, strati. Krenuće na bolje ova priča, bolji protok informacija, dokumenata, novca generalno, ali i bolja intimna komunikacija.

Lav nedeljni horoskop
Venera i Kiron u vašoj zoni strasti, intime, zajedničkih resursa, tuđeg novca i podrške mogli bi da vam ukažu na ključ i lek za neke vaše intimne rane i boli. Venera i Jupiter koji je u vašem znaku mogu vas uvesti u neko preterivanje, preterane želje, strasti, emocije, negde i neki trošak. Ljubavni praznik za vas može značiti samo jedan lep dan ispunjen ljubavlju ili ako ste sami veče uz neki romantični film tipa Beležnica (The Notebook). Merkur u vašoj zoni partnerstva, odnosa, dužih veza i brakova mogao bi neki odnos da pokrene posebno ako je neko vreme tu bilo zastoja, nesporazuma, magle i nejasnoća. Kada Merkur ovde krene napred mogu krenuti  razgovori, ali i donošenje nekih važnih odluka. Ipak ne žurite neka se Merkur dovoljno oporavi od retrogradnog hoda.

Devica nedeljni horoskop
Venera je već neko vreme preko puta vašeg znaka, ove nedelje će zajedno sa Kironom možda oživeti neke rane i nešto što nije prestalo da vas boli. Venera i Kiron su u vašoj zoni partnerstva, odnosa, veza i možda je to ono što vas muči. Međutim tu negde su ključ i lek. Možda u nekom zagrljaju, poljupcu. Venera zajedno sa Jupiterom iz zone skrivenog, tajni možda vas uvede u neko preterivanje, nešto što ima veze sa nekom emotivnom tajnom. Da li je to tajna veza ili samo tajna emocija to vi najbolje znate. Praznik ljubavi možda tako i proslavite... tajno. Ali ako ste sami možda u domu uz neki film ili knjigu, ili u razmišljanju o nekom ko je tajna vaša. Merkur vaš vladar ove nedelje kreće napred i vi ćete konačno prodisati. Merkur kreće napred u vašoj zoni rutine, svakodnevnog života, posla (ako ste zaposleni), zdravlja, zdravstvenih navika. Sa ovom energijom biće vam lakše da se nosite sa svakodnevnim stvarima pre svega, ali i sa poslom i zdravljem. Tu su i neke ideje koje čekaju zeleno svetlo. Nekima možda i neki novi posao.

Vage nedeljni horoskop
Venera i Kiron ove nedelje u vašem sektoru rutine, svkodnevnog života, posla (ako ste zaposleni), zdravlja i zdravstvenih navika, možda otkriju neku vašu bolnu tačku. U isto vreme ta oblast nudi ključ i lek. Možda je baš rad vaš lek, bolji odnos sa kolegama, ili je možda neko alternativno lečenje vaše rešenje, novi pristup zdravlju, nove zdravstvene navike ili drugačije navike. Venera i Jupiter iz vaše zone društvenosti, prijateljstva iznenadnih dešavanja mogu vas uvesti u neko preterivanje, posebno ako su vam emocije i prijateljstvo na neki način povezani. Vreme ljubavnog slavlja neki od vas će podeliti sa prijateljima ili u nekoj ljubavnoj komunikaciji, oni srećniji možda na nekom kraćem putu ili izletu u dvoje. Merkur ove nedelje kreće napred u vašoj zoni emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. Krenuće protok informacija, ideja, bolja energija za razgovor, kreativne ideje, romantiku, vreme provedeno sa decom ili ideja o trudnoći.

Škorpija nedeljni horoskop
Sa Venerom i Kironom u zoni emocija, ljubavi, zabave, kreativnosti, uživanja, dece kod nekih od vas mogu biti pokrenute neke stare rane, nešto što nije zalečeno. U isto vreme oni nude ključ i lek za izlečenje možda u nekom zagrljaju ili nečijem poljupcu. Venera i Jupiter iz zone karijere, društvenog i emotivnog statusa mogu vas uvesti u neka preterivanja. Možda je to neki trošak, možda preterano uživanje u hrani i piću, možda je to neka preterana emocija posebo ako su karijera i ljubav na neki način povezani. U vreme slavlja ljubavi krajem nedelje možda poželite da nekome poklonite nešto vredno, napravite neki romantični ugođaj ili vas takva slavlja uopšte neće dotaći posebno ako ste sami i usamljeni. Merkur ove nedelje kreće napred u vašoj zoni doma, porodice, porodinih odnosa, krenuće i bolja energija posebno u komunikaciji sa članovima porodice, neke ideje od ranije dobiće zeleno svetlo. Neko će da uređuje životni prostor, neko će se seliti ostali će ovu energiju iskoristiti za obavljanje privatnih poslova na lakši način nego do sada.

Strelac nedeljni horoskop
Venera i Kiron ove nedelje u vašem sektoru doma, domovine, porodice, porodičnih odnosa. Možda ova energija probudi neke stare rane ali u isto vreme tu je ključ i lek. Možda vas muči nešto vezano za porodicu, stan, nekretnine ili nešto vezano za prošlost. Venera i Jupiter koji je u zoni daljina, životne filozofije, vidika, obrazovanja, putovanja, možda vas uvedu u neka preterivanja. Možda budete imali problem sa nekom istinom i iskrenošću, pravnim pitanjima, finansijama, troškovima a sve na neki način povezano sa emocijama, porodicom i životnim ciljevima. Praznik ljubavi bi mogao da vas dočeka ili u kući ili ako ste srećnije ruke na nekom putu. Merkur ove nedelje kreće napred u vašoj zoni misli, razmišljanja, komunikacije i vi ćete konačno mnogo jasnije i da mislite i da komunicirate. Ovo je i energija koja daje zeleno svetlo za nove ideje, pregovore, donošenje nekih bitnih odluka. Sačekajte samo još koji dan da se Merkur izvuče iz senke retrogradnosti a onda krenite punom parom napred.

Jarac nedeljni horoskop
Venera i Kiron ove nedelje u vašoj zoni misli, razmišljanja, komunikacije mogu vam prizvati u sećanje neke stare rane i bolne tačke u vezi emocija i ljubavnog života. Možda ranjivost pokrenu vaše misli ali možda i neki razgovor, neka poruka, neko pismo. Ključ i lek su zapravo vaše misli ali i neki razgovor, možda kraći put ili izlet. Venera i Jupiter koji je u zoni intime, strasti, zajedničkih resursa, tuđeg novca i podrške mogu vas uvesti u neku vrstu preterivanja, prevelikih očekivanja i sl. Praznik ljubavi bi mogao da vas dočeka u nekoj tajni, nešto povezano sa strašću. Merkur ove nedelje kreće napred u vašoj zoni odnosa prema vrednostima, zoni emotivne sigurnosti ali i ličnih finansija i prihoda. Negde će to biti možda informacija o povišici, negde zeleno svetlo za više emotivne sigurnosti, negde nove i sveže ideje za protok novca.

Vodolije nedeljni horoskop
Venera i Kiron ove nedelje u vašoj zoni odnosa prema vrednostima, emotivnoj sigurnosti ali i ličnih finansija i prihoda. Možda ova energija probudi neku ranjivost u vezi svega ovog. Da li vam fale emocije ili novac, ili ste zbog novca zapostavili emocije ili obrnuto. Ključ i lek je negde u odnosu prema vrednostima generalno, emotivnim potrebama a lek je tamo gde se osećate sigurno. Venera i Jupiter koji je u zoni partnerstva mogu vas uvesti u neku vrstu preterivanja, u emocijama, finasijama, u prevelikim očekivanjima koja vode u razočarenja. Praznik ljubavi vas može dočekati u nekom većem društvu ako ste sami ili sa partnerom u nekoj lepoj i iznenadnoj situaciji. Merkur u vašem znaku ove nedelje kreće napred i daje vam zeleno svetlo za nove ideje, planove i polako korak po korak do nekog novog početka.

Ribe nedeljni horoskop
Vi ste već neko vreme zauzeti energijama planeta u vašem znaku, ove nedelje Venera i Kiron će biti nešto aktuelniji.Možda se jave neke rane iz prošlosti, neka ranjivost i potreba za izlečenjem. Ključ i lek ste vi sami, izlečenje je u vama i vašem odnosu koji imate prema sebi. Da li ste žrtva nečega ili nekog ili samo svojih emocija to najbolje znate vi, kada to otkrijete to je već pola izlečenja. Venera i Jupiter koji je u zoni rutine, svakodnevnog života, posla, zdravlja mogu vas uvesti u neku vrstu preterivanja. Budite oprezni sa hranom i pićem ali i sa preteranim služenjem drugih da li vama bliskih ljudi da li onih iz radnog okruženja tek pripazite. Praznik ljubavi bi mogao da vas dočeka radno i da ga čak i ne osetite, sem ako ljubav i posao nisu povezani. Možda vas sva ta priča oko tog praznika podseti na nešto posebno ako ste sami. Merkur ove nedelje kreće napred u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni. Krenuće zeleno svetlo za otkrivanje svega što je neko vreme bilo skriveno od vas, bilo da je to neka informacija ili istina. Krenuće i intuicija i kroz neko vreme znaćete šta sa tajnama koje su vas možda opterećivale neko vreme.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 9.Februara do 15.Februara...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

  Žute dunje 

 

Нема коментара:

Постави коментар