уторак, 17. март 2015.

"My Friend The Wind".... Danas na nebu.....

Mesec u Vodoliji na 13*
Dakle direktno i tačno (egzaktno) naspram RxJupitera u Lavu (konjukcija)...
Aspekt preterivanja u svakom smislu....raspoloženje, neraspoloženje....ovde Jupiter širi uvećava osećanja koja imamo....Optimizam - pesimizam je tema! Neko se probudio sa osećanjem da ništa nije kako treba, i da ništa ne ide kako treba, neko se probudio sa osećanjem da je sve super i fantastično, skoro pa nerealno dobro.... A istina je negde na sredini ove opozicije...nije ni previše loše ni previše dobro, i tako treba razmišljati od jutros :)
Nešto kasnije danas Mesec će biti u sekstilu sa Uranom u Ovnu na 15*....aspekt iznenadnih dešavanja. "Razbijanje" rutine, želja i potreba da se uradi nešto drugačije, originalnije nego inače...Neočekivane pozitivne informacije... Želja da se kao pojedinci izdvojite iz neke grupe...bilo koje...Dobar aspekt a malo promeni ustaljene navike :)




Mesec u Vodoliji
Kada Mesec plovi Vodolijom sve je moguće :-) pa i ono nemoguće :-). Bićemo otvoreni za sve što je novo i neobično, drugačije. Želja za druženjem nešto veća. Prijatelji dragi gde ste :-))). 
Nove ideje, želje, nadanja ko na filmskoj traci...Neko će poželeti i nešto da promeni. Budućnost je primamljiva. Potreba za slobodom jača.
Danas: nekome bi mogle pasti na pamet razne ideje, neko će biti human i podeliti nešto sa nekima koji nešto nemaju, grupne aktivnosti su takođe moguće, iznenađenja (i dobra i manje dobra), uzbuđenja, neko će poželeti neku vrstu slobode i oslobađanja (od nečega ili nekoga)...
Dan za slanje elektronske pošte, posebno onih grupnih....prijateljima, rođacima....poslovnim partnerima. Društvene mreže danas u prvom planu....tkz. socijalno umrežavanje :-). Dan za druženje sa onima koji isto ili slično misle... Za Skype....:))
Dobro se slažu sa ovom energijom oni koji imaju Nat Mesec u Vodoliji, ali i oni sa Mesecom u Blizancima, Vagi (vazdušni znaci), zatim oni koji u Nat imaju Mesec konjukcija Uran ili Mesec u 11.kući (prirodna kuća Vodolije)....

Vodolijom vlada Uran (i Saturn kao drugi vladar)
Uran je u Ovnu i vrlo je aktivan...zbog kvadrata sa Plutonom. Saturn je u Strelcu još uvek je u kvadratu sa Merkurom u Ribama i Neptunom u Ribama...
Danas je i egzaktan kvadrat Urana i Plutona!!!
O njemu ali i o Marsu:

Venera je na 29* Ovna...
Trenutno ne pravi ni jedan aspekt....ali je na korak do prelaska u Bika, što će se dogoditi u 11:14am CET... dakle samo što nije :))



Aspekti Marsa od prošle nedelje sve slabiji....
Posebno je dobro što slabi kvadrat sa Plutonom i konjukcija sa Uranom....Šta se sve izdešavalo prošle nedelje da je još slabiji bilo bi bolje....

Sutra će Merkur i Neptun biti u egzaktnoj konjukciji
Mada se ta konjukcija već može osetiti i oseća....

Tri dana nas deli od....
Mladog Meseca u Ribama i Pomračenja Sunca, ali i ulaska Sunca u Ovna...
Proleće dolazi u velikom stilu.....
Vreme je za kraj i novi početak

 
Sve o aspektima danas i ove nedelje:
 
 
 
 
 
 

My Friend The Wind 

 

 


Нема коментара:

Постави коментар