понедељак, 9. март 2015.

Nedeljni horoskop za period od 9.Marta do 15.Marta

Ove nedelje Mars u Ovnu u glavnoj ulozi na zvezdanom nebu. Biće u interesantnoj konjukciji sa Uranom, a oni zajedno u trigonu sa Jupiterom u Lavu i mnogi će preko ove energije shvatiti da je sreća dostižna. Više optimizma, više spremnosti za akciju ali i dostupniji ciljevi ranije zacrtani. Energije i entuzijazma neće faliti. Međutim Mars i Uran  u kvadratu sa Plutonom u Jarcu mogu sve ovo malo pokvariti, doneti nervozu, nemir, negde i neki sukob, višak energije koja se može pogrešno koristiti. Ulazak Merkura u Ribe negde će pomoći negde će još više zbuniti. Negde će doneti intuiciju, maštu, kreativnost, romantiku, beg od stvarnosti, negde zbunjenost, smušenost, nejasnoće.
Ipak najvažnija vest je svakako Saturnovo kretanje unazad ili retrogradni hod. Ovo je Saturnov prvi retrogradni hod od kako je ušao u Strelca. On je bitan i po tome što će u nekom trenutku Saturn ponovo ući u Škorpiju. Za sada dokle je u Strelcu moguće je da nas na neko vreme uspori, natera da se reorganizujemo i ponovo pređemo neke lekcije.



Ovan nedeljni horoskop
Ovnovi ako se još niste probudili iz zimskog sna, sada je vreme. Ove nedelje zvezdana dešavanja su povezana sa vašim znakom. Mars i Uran u vašem znaku će vam doneti buđenje i ubrzanje, kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz zone karijere, mogao bi da traži od vas neku promenu, a možda promena dolazi sama od sebe. Trigon sa Jupiterom u Lavu iz zone ljubavi neke vaše odnose pre svega emotivne će pokrenuti, neće faliti optimizma ali i želje za akcijom. Merkur će krajem nedelje ući u Ribe u vašu zonu skrivenog i podsvesti oslušnite šta vam poručuje, poslušajte šta vam podsvest poručuje, a možda je i vreme za neke tajne. Saturn u Strelcu kreće unazad u zoni daljina, životne filozofije, vidika, obrazovanja... vreme je da se reorganizujete i možda se podsetite na neke lekcije i neke stvari koje niste dovršili.

Bik nedeljni horoskop
Ove nedelje bitna dešavanja u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni... zbog jake energije Marsa i Urana u Ovnu. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz zone daljina, životne filozofije, obrazovanja... mogao bi neke tajne da stavi u prvi plan, možda i neka pitanja vezana za zakon, pravdu, moral, životne poglede i filozofiju. Neka vrsta iskušenja, nervoze na relaciji onog što ste potisnuli i gurnuli pod tepih i vašeg pogleda na svet i život. Možda je vreme za trasformaciju i regeneraciju, neku vrstu čišćenja. Trigon sa Jupiterom u Lavu iz zone dom, porodica, porodični odnosi može doneti neka lepa dešavanja u krugu porodice, nekome selidbu, nekome neki novi porodični cilj, biznis možda, ili samo više optimizma u odnosima u porodici. Merkur će krajem nedelje preći u Ribe u vašu zonu društvenosti i prijateljstva, ideja, želja, nadanja... slušajte šta vam poručuju i kosmos ali i vaši prijatelji. Saturn u Strelcu u vašoj zoni promena, tkz. tuđeg novca i podrške kreće unazad vreme je za reorganizaciju, najpre po pitanjima finansija, nekretnina ali i nekih intimnih stvari, vreme je da se podsetite na neke lekcije ali i na sve stvari koje niste završili.
 
Blizanci nedeljni horoskop
Mars i Uran u Ovnu u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja ali i iznenadnih dešavanja mogu vas pokrenuti na akciju. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz zone promena, kriza, tkz. tuđeg novca i podrške, mogao bi da donese neku vrstu nervoze i nemira u odnosu na društveni život ali i na neke vaše ideje i planove, posebno one finansijske prirode. Vreme je za promene, za trasformaciju. Kod nekih od vas moguća napetost i zbog partnerovog novca i (ne)podrške. Promene su očekivane i na intimnom planu. Trigon sa Jupiterom u Lavu iz zone misli i komunikacije bar će doneti više optimizma i jaču želju i potrebu da krenete sa "mrtve tačke", da krenete u osvajanje nekog ranije zacrtanog cilja. Merkur će krajem nedelje ući u Ribe u vašu zonu karijere i statusa, oslušnite šta vam poručuje kosmos. Moguće su neke nove informacije vezane za vaš profesionalni život. Saturn u Strelcu nasuprot vašeg znaka kreće unazad u zoni partnerstva, veza, odnosa, podsetiće vas na neka možda nerazjašnjena pitanja i stvari od ranije. Vreme je da se reorganizujete i savladate neke lekcije, možda i da dovršite nedovršeno a vezano za partnerske odnose.

Rak nedeljni horoskop
Ove nedelje Mars i Uran u Ovnu u vašoj zoni karijere, društvenog statusa i položaja doneće neke promene, zapravo podsetiće vas da su neke promene potrebne. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz zone partnerstva, veza, odnosa, mogao bi da unese nervozu i nemir na relaciji karijera, partnerstvo. Kod nekih od vas možda neku promenu u karijeri, kod nekih u partnerskom odnosu. Moguće su pobune, sukobi, sporovi, negde i neka vrsta agresije, zato se pričuvajte neko vreme. Ozbiljno bi mogli da se zatresu neki vaši poslovni odnosi ali i partnerski. Trigon sa Jupiterom u Lavu u zoni ličnih vrednosti, sigurnosti i finansija doneće dozu potrebnog optimizma i mogućnost akcije i osvajanje nekog cilja. Negde je ovo mogućnost povećanja plate, negde novi izvori zarade. Krajem nedelje Merkur prelazi u Ribe u vašu zonu daljina, životne filozofije i vidika, oslušnite šta vam kosmos poručuje, možda je vreme za putovanje, duhovnost ili samo za više mašte i kreativnosti, nežnije i osećajnije misli. Saturn u Strelcu kreće unazad u vašoj zoni rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja i zdravstvenih navika. Vreme je za reorganizaciju, za podsećanje na neke lekcije ali i za dovršavanje nedovršenog.

Lav nedeljni horoskop
Mars i Uran u Ovnu u vašoj zoni daljina, životne filozofije i vidika, zakona, pravde, istine, morala.... pokrenuće vaše misli (viši um), ali i potrebu za putovanjem, obrazovanjem, drugačijim pogledom na svet, za pronalaženje neke istine. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu u zoni rutine, svakodnevnog života, posla, zdravlja, poslovnih i zdravstvenih navika, uneće neku pometnju, nemir možda, negde i neki sukob. Možda je vreme da se neka rutina menja, da se unese nešto novo u vaš svakodnevni ali i poslovni i zdravstveni svet i život. Budite oprezni i kada je vaš posao u pitanju ali i zdravlje. Trigon sa Jupiterom u vašem znaku ipak će doneti mogućnost većeg optimizma i spremnost na akciju i na lakše prihvatanje nekih bitnih i očekivanih promena. Merkur će krajem nedelje ući u Ribe i u vašu zonu intime, promena, tkz. tuđeg novca i podrške, oslušnite šta vam kosmos poručuje, i razmotrite informacije koje prikupite posebno one koje vas mogu odvesti do promena, regeneracije i transformacije. Saturn u Strelcu kreće unazad u vašoj zoni ljubavi, zabave, uživanja, dece i možda je vreme za reorganizaciju, za podsećanje na neke lekcije koje niste naučili ali i da dovršite nedovršeno.

Devica nedeljni horoskop
Ove nedelje Mars i Uran u Ovnu u vašoj zoni intime, kriza, promena, tkz. tuđeg novca i podrške tražiće od vas neku akciju i neku vrstu promena. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu u zoni ljubavi, emocija, zabave, uživanja, dece ove promene bi mogao da učini nezgodnijim, sve sa nekom dozom nemira, sukoba možda. Vreme je da neke emotivne odnose promenite ili nešto u tim odnosima. Negde je ovde u pitanju i odnos sa decom ili nešto u vezi dece. Trigon sa Jupiterom u Lavu iz zone skrvenog, podsvesti, tajni doneće neku dozu optimizma i potrebe da se stupi u akciju i dosegne neki ranije zacrtan cilj. Jupiter ovde u ovoj oblasti pruža neku vrstu zaštite i mogućnost neke akcije u pozadini, možda je u pitanju i neka tajna koja može u vaš život uneti optimizam i neku vrstu punjenja baterija. Možda je to rad na sebi, na podsvesti, neka vrsta psihoterapije, razgovora sami sa sobom ili osobom od poverenja. Merkur će krajem nedelje preći u Ribe u vašu zonu partnerstva, veza i odnosa i vi poslušajte šta vam poručuju kosmos ali i partner ili neko sa kim ste u nekoj posebnoj vezi ili odnosu. Saturn u Strelcu kreće unazad u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa i vreme je za reorganizaciju, vreme je za savlađivanje nekih lekcija ali i za dovršavanje nedovršenog.

Vage nedeljni horoskop
Mars i Uran u Ovnu preko puta vašeg znaka doneće neka iznenadna dešavanja i promene u zoni partnerstva, veza i odnosa. Probudiće sve one koji su se uspavali, ušuškali i uljuljkivali u nekom odnosu bilo emotivnom bilo nekom drugom (porodičnom, prijateljskom, poslovnom...). Kvadrat sa Plutonom u Jarcu u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa mogao bi da unese dodatni nemir i nervozu, negde i svađe i sukobe. Vreme je za promene i rasčišćavanje nekih odnosa. Možda ćete biti u prilici da neke odnose i stare navike menjate da bi lakše išli u budućnost. Merkur će krajem nedelje ući u Ribe u vašu zonu svakodnevnog života, rutine, posla, zdravlja i vi oslušnite šta vam kosmos poručuje u vezi nekih vaših navika. Saturn u Strelcu kreće unazad u vašoj zoni misli, reči, komunikacije i vreme je za reorganizaciju pre svega vaših misli, ali i za savlađivanje nekih lekcija, dovršavanje nedovršenog posebno kada su neke bitne odluke u pitanju.

Škorpija nedeljni horoskop
Ove nedelje Mars i Uran u Ovnu u vašoj zoni svakodnevnog života, rutine, posla i poslovnih odnosa, zdravlja i zdravstvenih navika doneće energiju akcije i promena. Kvadrat sa Plutonom vašim vladarem u Jarcu u zoni misli i komunikacija može doneti neki haos u komunikaciji, pregovorima i odlučivanju. Nemir, nervoza, sukobi u najavi pa pripazite. Pomoći će trigon sa Jupiterom u Lavu iz zone karijere i društvenog statusa i položaja. Uneće više optimizma i potrebe za nekom akcijom i dosezanjem nekog cilja. Merkur će krajem nedelje ući u Ribe u vašu zonu emocija, uživanja, zabave, dece i poslušajte šta vam poručuju i kosmos i emocije, vaša ljubav ili vaša deca. Saturn u Strelcu kreće unazad u vašoj zoni ličnih finanasija, vrednosti, sigurnosti i vreme je za reorganizaciju, vreme je za savlađivanje nekih lekcija ali i dovršavanje nečeg nedovršenog.

Strelac nedeljni horoskop
Mars i Uran u Ovnu u vašoj zoni emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece pokrenuće vas u neku akciju i u neke bitne promene. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz zone ličnih vrednosti i finansija može doneti neki nemir, nervozu sve zbog emotivne sigurnosti ali i zbog finansijskih prilika i neprilika. Trigon sa Jupiterom u Lavu u vašoj zoni daljina, životne filozofije i vidika, pravde, zakona, istine, morala, obrazovanja, putovanja, može vam doneti optimizam koji je inače vama svojstven, zatim energiju za neku akciju i dosezanja nekog cilja. Ovo su energije koje su vama Strelčevima bliske i zato ih iskoristite na najbolji mogući način. Merkur će krajem nedelje ući u Ribe u vašu zonu doma, porodice, porodičnih odnosa i oslušnite šta vam kosmos poručuje ali i neki članovi vaše porodice. Saturn u vašem znaku kreće unazad dolazi vreme za reorganizaciju, savlađivanje nekih lekcija ali i za dovršavanje nedovršenog.

Jarac nedeljni horoskop
Ove nedelje Mars i Uran u vašoj zoni doma, porodice, porodičnih odnosa privatnih stvari pokrenuće mnoge od vas na akciju i na neke promene. Neko će da menja mesto boravka, neko stan neko nešto u vezi doma, neko samo odnose sa članovima porodice. Kvadrat sa Plutonom u vašem znaku može doneti nervozu, nemir i nelagodnost zbog nekih mogućih promena. Negde je moguć sukob sa nekim iz porodice baš u vezi nekih promena, bilo ličnih bilo porodičnih, neki konflikt je svakako moguć. Trigon sa Jupiterom u Lavu iz zone intime, kriza, promena, tkz. tuđeg novca i podrške mogao bi da pomogne u smislu lakšeg ulaska u promenu, više optimizma ali i osećanja da je neki cilj dostižan. Moguć je i iznenadni priliv finansijskih sredstava. Merkur će krajem nedelje ući u Ribe u vašu zonu misli i komunikacije, poslušajte šta vam kosmos poručuje, ali i neki vama bliski ljudi. Saturn u Strelcu kreće unazad u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni, dolazi vreme za reorganizaciju, posebno ako ima stvari koje ste "gurnuli pod tepih", vreme je za rad na sebi, za savlađivanje nekih lekcija iz prošlosti i dovršavanje nedovršenog.

Vodolije nedeljni horoskop
Mars i Uran u Ovnu u vašoj zoni misli, reči, komunikacije ove nedelje će vas najverovatnije uvesti u neke akcije, iznandne razgovore, pregovore, više priče nego do sada, više kretanja, negde možda i neki kraći iznenadni put. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz zone skrivenog, podsvesti, tajni doneće neku vrstu nervoze, nemira. Možda neka tajna više ne može da bude tajna, možda nešto što ste neko vreme potiskivali sada izlazi na videlo i traži od vas neku promenu, možda još niste spremni za realizaciju nekih pregovora ali i za donošenje nekih bitnih odluka. Trigon sa Jupiterom u Lavu iz zone partnerstva, veza, odnosa, javnosti može doneti potreban optimizam i spremnost da se neki ciljevi od ranije ostvare i dosegnu. Nekome je ovo energija za bolje emotivne veze i odnose, nekome za javnost i odnose sa javnošću. Merkur krajem nedelje napušta vaš znak i ulazi u Ribe u vašu zonu ličnih finanasija i emotivne sigurnosti, poslušajte šta vam poručuje kosmos, posebno kada se radi o materijalnoj ali i emotivnoj sigurnosti. Saturn u Strelcu kreće unazad u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, grupa, ideja, nadanja, iznenadnih dešavanja, vreme je za reorganizaciju, za savlađivanje nekih lekcija kao i za dovršavanje započetog.

Ribe nedeljni horoskop
Sa Marsom i Uranom u Ovnu u zoni ličnih finansija, vrednosti, odnosa prema vrednostima i emotivnoj sigurnosti, ove nedelje ćete ući u neke akcije i neku vrstu promena. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu iz zone društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, iznenadnih dešavanja moguća je neka napetost, nervoza i sukobi. Neki društveni odnosi su zreli za promene posebno tamo gde su u pitanju finansije, ali i vaša emotivna bezbednost. Možda je vreme da se nešto menja u prijateljskim odnosima ili u vašim planovima, nadanjima, idejama. Promene nisu lake, negde dolaze i kao iznenađenje pa otuda nervoza i nemir. Trigon sa Jupiterom u Lavu iz zone svakodnevnog života, rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja i zdravstvenih navika doneće neku dozu optimizma i spremnost da se ostvare neki ranije zacrtani ciljevi i planovi. Merkur krajem nedelje ulaskom u vaš znak doneće vama poznatu energiju u vaše misli, komunikaciju, poslušajte šta vam to kosmos poručuje. Saturn u Strelcu kreće unazad u vašoj zoni karijere i društvenog statusa i položaja. Vreme je za reorganizaciju, za savlađivanje nekih lekcija ali i za dovršavanje započetog.



Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 9.Marta do 15.Marta...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

  Pitaju me, pitaju...

 

Нема коментара:

Постави коментар