понедељак, 6. април 2015.

Nedeljni horoskop za period od 6.Aprila do 12.Aprila...


Ove nedelje imamo žurku planeta u Ovnu: Retrogradni Južni Mesečev Čvor, Merkur, Sunce i Uran. Ako pogledate aspekte za ovu nedelju smenjuju se Merkur, Sunce, Merkur....  Konjukcija ove tri planete Merkura, Sunca i Urana donosi nam potrebu za razmenom informacija, analizom, razgovorom, komunikacijom u najširem smislu te reči.... Ove nedelje Merkur....reč, informacija, komunikacija u prvom planu...U sve su se umešali Pluton u Jarcu (sa energijom kvadrata prema ovim planetama) i Jupiter u Lavu (sa energijom trigona prema ovim planetama) i svako svojom energijom vrši određeni uticaj na nas. Pluton uglavnom donosi nemir i nervozu, srećom tu je Jupiter da sve to možda okrene u drugom pravcu...Što i ima smisla jer Jupiter ove nedelje kreće napred i donosi nam više sreće nego što smo je imali neko vreme unazad. Venera ove nedelje menja znak ulazi u Blizance i malo će razbiti emotivnu rutinu....Blizancima vlada Merkur tako da ostajemo u okvirima gde su misli, reči, komunikacija vrlo bitni....Sa Venerom u Blizancima to je lepa komunikacija kako drugačije kada je Venera u pitanju, ali to je i Ljubavna komunikacija....Sa nekih teških tema prelazimo na lepše, ugodnije....ljubavnije..





Ovan nedeljni horoskop
I dalje žurka planeta u vašem znaku. Merkur, Sunce i Uran u vašoj 1.kući staviće vas lično u prvi plan ove nedelje. Potreba za samoizražavanjem biće prilično jaka. Imaćete potrebu da nešto kažete, da razgovarate, razmenjujete informacije. Pluton je i dalje u kvadratu sa svim planetama u vašem znaku. On je u vašoj 10.kući, i možda neki nemir, tenzije mogu ići iz pravca karijere, društvenog statusa, vašeg ega. Sa druge strane lepe vesti idu iz pravca 5.kuće gde ove nedelje Jupiter kreće napred. U trigonu sa planetama iz vašeg znaka doneće neke nove lepe momente u vaš emotivni, ljubavni život. Nekome novu ljubav, nekome put negde daleko, nekom trudnoću. U svakom slučaju više kreativnosti, uživanja, zabave, poklona, druženja. Iznenadnih ali lepih dešavanja. Venera ove nedelje menja znak, ulazi u Blizance i u vašu 3.kuću. Još lepih prilika za komunikaciju, ali i za lepe, ljubavne misli i osećanja. Još druženja, prilike za flertovanje, ljubavne razgovore, dobre odnose sa braćom i sestrama, možda i neki ugodan kraći put ili izlet.

Bik nedeljni horoskop
Ove nedelje žurka planeta u vašoj 12.kući, sektoru skrivenog, tajni, vaše podsvesti. Merkur, Sunce i Uran mogu vas podstaći na razmišljanje o nekim ranije potisnutim stvarima ili nekim vašim tajnama. Ove planete u kvadratu sa Plutonom iz 9.kuće, iz sektora vaše životne filozofije i vidika, daljina, inostranstva, zakona, pravde, morala, istine, mogu doneti neku napetost i nervozu i potrebu da se nešto menja. Od nekih vaših pogleda na svet i život, do razmatranja nečeg skrivenog, nekih vaših tajni. Možda neke tajne moraju da budu otkrivene. Neki snovi, neke sumnje, neke istine bi mogle da vas na neki način opterete. Pluton traži promene. Sa druge strane Jupiter kreće napred iz 4.kuće, doma, porodice, privatnih stvari i u trigonu sa planetama iz 12.kuće doneće neko olakšanje, neka iznenadna lepa dešavanja i lepe vesti. Sreća (Jupiter) ide iz pravca vašeg doma, od nekog člana porodice ili nekom članu porodice. Nekome ide preselenje, nekome putovanje, nekome srećni momenti u okviru doma, punjenje baterija kroz meditiranje (12.kuća), okretanje duhovnosti i nekim porodičnim vrednostima. Venera ove nedelje prelazi u Blizance i u vašu 2.kuću. Lične finansije, pitanje vrednosti, emotivne i materijalne sigurnosti dolaze u prvi plan. Neka lepša dešavanja u ovoj oblasti, neka i materijalna i emotivna satisfakcija.

Blizanci nedeljni horoskop
Ove nedelje važan skup planeta u vašoj 11.kući. Merkur, Sunce i Uran u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja. Razmena informacija, potreba za komunikacijom, potreba za nekom istinom u okviru nekog prijateljstva, grupe neke i grupnih dešavanja. Pluton u vašoj 8.kući u kvadratu sa planetama iz 11. mogu doneti neku nervozu, nemir zbog nekih reči, komunikacije neke a sve u vezi zajedničkih resursa, novca, kredita, pozajmica i sl. Jupiter kreće napred u vašoj 3.kući u trigonu sa ovim planetama sve ovo može da olakša, da olakša razmenu informacija, reči, komunikaciju i sa prijateljima i sa vrlo bliskim ljudima, braćom, sestrama. Neka istina može lakše da dopre do vas. Neko bi mogao na neki kraći put, ostalima neka lepa iznenadna dešavanja sa prijateljima i bliskim ljudima. Venera ove nedelje ulazi u vaš znak i možda ćete neko vreme biti povlašćeni ulaskom planete ljubavi i lepote u vašu 1.kuću. Više šarma, potrebe za uživanjem, romantikom. Negde je to lepši odnos sa partnerom, negde nova ljubav, a negde samo promena izgleda i više uživanja.

Rak nedeljni horoskop
Žurka planeta ove nedelje u vašoj 10.kući. Sa Merkurom, Suncem i Uranom vrlo intezivna komunikacija, razmena informacija, ideja, u vašem sektoru karijere, društvenog statusa i položaja, vašeg ega. Potreba da nešto kažete izraženija nego obično. Sa Plutonom u vašoj 7.kući i kvadratima sa planetama iz 10.kuće dolazi i neki nemir i nervoza. Partnerski odnosi mogu biti pod tenzijom i potrebom da se nešto menja. Nešto komplikovanija i napetija komunikacija. Poremećeni i odnosi sa javnošću. Partnerstva i emotivna i poslovna mogu biti u iskušenju. Sa Jupiterom koji kreće napred u vašoj 2.kući i trigonima sa planetama iz 10. finanasije, vrednosti i emotivna i materijalna sigurnost doneće vam neka lepa iznenađenja. Energija novca i emotivne sigurnosti zahvaljujući Jupiteru mogu vam olakšati život. Svakako više samopoštovanja, bolji odnosi u karijeri, javnom statusu i položaju, više materijalne i emotivne sigurnosti. Venera ove nedelje mena znak i ulazi u Blizance i vašu 12.kuću, sektor skrivenog, tajni, podsvesti. Možda neka vrsta povlačenja, željenog povlačenja radi punjenja baterija, potrebnog mira, iscelenja kroz duhovnost i meditiranje. Nekima od vas možda i neka tajna ljubavna veza.

Lav nedeljni horoskop
Ove nedelje žurka planeta u vašoj 9.kući. Merkur, Sunce i Uran doprineće da vaše misli, reči, komunikacija budu življi i intezivniji. Potreba za nekom istinom veća. Životna filozofija i vidici, daljine, obrazovanje, zakon, pravda u prvom planu. Razmena ideja, istraživanje, razmišljanje idu šire i dalje. Sa Plutonom u 6.kući i kvadratima sa planetama iz 9.kuće, neki nemir i nervoza u svakodnevnom životu ali i u poslovnom svetu, kao i u vezi zdravlja i zdravstvenih navika. Nešto komplikovanija komunikacija u okviru posla i poslovnih odnosa. Neke informacije i vesti u vezi zdravlja mogle bi da vas uznemire. Međutim sa Jupiterom u vašem znaku koji ove nedelje kreće napred i trigonima sa planetama iz 9.kuće moguća su razna iznenadna lepa dešavanja. Neko će na neki put, neko će aktivirati obrazovanje, neko će dobiti neku lepu vest u vezi zakona, pravde. Neko će doći do neke važne istine. Bolje raspoloženje, više optimizma i više sreće i nekih životnih prilika. Venera ove nedelje menja znak  ulazi u Blizance u vašu 11.kuću i vaš društveni život kreće jednim novim lepšim tokom. Više druženja, više grupnih dešavanja, iznenadnih lepih dešavanja. Nekome od vas i neka iznenadna ljubavna priča. Jupiter u vašem znaku vas ipak na neki način favorizuje, kao da ćete biti miljenici sreće.

Devica nedeljni horoskop
Ove nedelje žurka planeta u vašoj 8.kući. Merkur, Sunce i Uran pokrenuće misli, reči informacije i potrebu za komunikacijom u sektoru zajedničkih resursa, tuđeg novca i podrške. Biće reči i istraživanja u vezi pre svega vaše intime, a onda i nekog zajedničkog novca, kredita, pozajmica. Sa Plutonom u vašoj 5.kući i kvadratima sa ovim planetama sve se prenosi na sektor emocija, ljubavi, uživanja, dece. Neka tenzija, nemir i potreba da se nešto menja idu iz tih kuća i oblasti života. Sa Jupiterom koji kreće napred u vašoj 12.kući dolazi neko olakšanje i neka vrsta zaštite. Trigoni Jupitera sa ovim planetama iz 8.kuće mogu vam doneti neka iznenadna lepa dešavanja iz sektora tajni, ali i intime. Ovde je važna vera u nešto, u neke vaše skrivene potencijale. Duhovnost, snovi, vaša podsvest mogu biti na vašoj strani, ali tu su i neka lepa iznenađenja. Venera ove nedelje menja znak ulazi u Blizance u vašu 10.kuću. Imaćete potrebu da se pokažete svetu u što lepšem izdanju, a tako će vas drugi ljudi i videti. Karijera, društveni status i položaj dobiće neku lepšu sliku i energiju. Poslovni i finansiski svet ugodniji.

Vage nedeljni horoskop
Vama ove nedelje žurka planeta suprotno od vašeg znaka. Preko puta vas u 7.kući, kući partnerstva i emotivnog i svakog drugog su Merkur, Sunce i Uran. Veća potreba da se nešto kaže, da se komunicira. Posebno se ovo odnosi na emotivne partnere ali i na svako drugo partnerstvo i odnose sa javnošću. Intezivna razmena informacija. Sa Plutonom i njegovim kvadratima sa ovim planetama u vašoj 4.kući, dom, porodica, porodični odnosi može doći do nervoze i nemira i poremećenih odnosa. Nervoznija i napetija komunikacija i sa partnerom i sa ostalim članovima porodice. Sa Jupiterom koji ove nedelje kreće napred u 11.kući, u vašoj zoni društvenosti, prijateljstva, nadanja, želja i njegovim trigonima sa planetama iz 7.kuće, možete očekivati neka lepa iznenađenja. Neko otkrivanje i dolažanje do neke istine. Jasniji i bolji odnosi sa partnerom. Nekima od vas možda neki iznenadni zajednički put. Ako ste sami, nemate partnera moguća je iznenadna emotivna veza. Neko će se baciti na obrazovanje, neko će osvežiti životnu filozofiju i proširit vidike. Više optimizma i bolji odnosi sa javnošću. Venera ove nedelje menja znak ulazi u Blizance u vašu 9.kuću i uneće neka lepa dešavanja u vaš sektor daljina, obrazovanja, zakona, pravde, morala, životne filozofije. Neko će možda na neko emotivno putovanje, neko će možda dobiti posetu iz inostranstva.

Škorpija nedeljni horoskop
Ove nedelje žurka planeta u vašoj 6.kući. Merkur, Sunce i Uran u vašem sektoru svakodnevnog života, posla, zdravlja. Misli, reči, komunikacija ovde mnogo življi i intezivniji. Od razmena informacija, do otkrivanja neke istine. Sa Plutonom u vašoj 3.kući, kući komunikacije i njegovim kvadratima sa planetama iz 6.kuće, sve ovo može poprimiti neku dozu nemira i nervoze. Nešto nervoznija komunikacija generalno ali i posebno u poslovnom svetu i poslovnim odnosima, pregovorima, ugovorima. Neke informacije o vašem zdravlju vam se takođe možda neće svideti. Potreba za promenama je velika. Ipak sa Jupiterom koji ove nedelje kreće napred u vašoj 10.kući ova slika se menja na bolje. Jupiter u trigonima sa planetama iz 6.kuće doneće razna iznenadna lepa dešavanja. Nove poslovne mogućnosti i mnogo bolju komunikaciju. Veće i šire ambicije, bolja slika u karijeri i društvenom položaju, bolja zdravstvena situacija. Venera ove nedelje menja znak ulazi u Blizance u vašu 8.kuću, sektor zajedničkih resursa, tuđeg novca i podrške, intimnih stvari. Venera će ovde doneti više mogućnosti, bolji protok novca i više emotivne i materijalne sigurnosti. Naravno i više fizičkog zadovoljstva.

Strelac nedeljni horoskop
Žurka planeta ove nedelje u vašoj 5.kući. Merkur, Sunce i Uran u vašoj zoni emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece. Intezivne misli, komunikacija, razmena informacija sa emotivnim partnerom, decom i u okviru svega onog što je za vas neko uživanje. Negde su to neke interesantne vesti, negde je to nova ljubav, negde trudnoća, uglavnom je to više kreativnosti i uživanja. Sa Plutonom u 2.kući i njegovih kvadrata sa planetama iz 5.kuće, moguća je neka nervoza i nemir zbog nekog finansijskog stanja, novca, ali i emotivne sigurnosti. Sa Jupiterom koji ove nedelje kreće napred u vašoj 9.kući i trigonima koje pravi, otvaraju vam se neki novi putevi i stvarni i metaforički. Nove informacije i nove šanse u vezi obrazovanja, zakona, pravde, pravnih pitanja. Otvaranje novih životnih vidika, mnogo lepša životna filozofija i više osećanja sreće i radosti. Venera ove nedelje menja znak ulazi u Blizance u vašu 7.kuću preko puta vašeg znaka i neke odnose može učiniti lepšim i ugodnijim. Lepši odnosi pre svega sa partnerom ako ste u nekoj dužoj vezi ili braku. Ako ste sami ovo je prilika da to više ne budete, mogućnost nove ljubavi. Inače više zabave, flerta, uživanja.

Jarac nedeljni horoskop
Ove nedelje žurka planeta u vašoj 4.kući. Merkur, Sunce i Uran u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari i poslova. Intezivna razmena informacija, razgovori i svaka vrsta komunikacije u ovoj oblasti života. Kako je Pluton u vašem znaku i kako je u kvadratima sa ovim planetama, moguća je neka nervoza i nemir posebno u komunikaciji na relaciji vi i neko iz porodice. Negde su to nešto komlikovaniji odnosi sa porodicom, negde je to preselenje, negde neko preuređenje, neke popravke ili nešto sl. Sa Jupiterom koji ove nedelje kreće napred u vašoj 8.kući i njegovim trigonima sa istim ovim planetama, mogućnost da neke promene lakše prihvatite. Nešto i u vezi nekih intimnih pitanja, nekog tuđeg novca i podrške. Bolje materijalne uslove i prilike, ali i mogućnost nekog iscelenja, regeneracije i transformacije. Više energije u svakom slučaju. Venera ove nedelje menja znak prelazi u Blizance u vašu 6.kuću. Svakodnevni život, poslovi, poslovni odnosi, zdravlje i zdravstvene navike dobiće jednu novu energiju. Lepša svakodnevica, bolji odnosi na poslu, i bolje zdravlje.

Vodolije nedeljni horoskop
Žurka planeta ove nedelje u vašoj 3.kući. Sa Merkurom, Suncem i Uranom u ovoj oblasti života intezivna razmena informacija, poruka, vrlo intezivan svaki oblik komunikacije. Sa Plutonom u vašoj 12.kući i njegovim kvadratima sa ovim planetama iz oblasti komunikacije, moguća je neka nervoza i velika napetost. Nešto u vezi nečeg skrivenog, nekih tajni ali i nečeg što je potisnuto negde u podsvesti. Možda neke tajne više ne žele da budu tajne. Nešto potisnuto i ostavljeno za kasnije sada bi moglo da vas iznenadi. Sa Jupiterom preko puta vašeg znaka koji ove nedelje kreće napred u 7.kući u zoni partnerstva i partnerskih odnosa i njegovim trigonima sa planetama iz 3.kuće, mnogo bolji partnerski odnosi, više sreće i optimizma. Nekima od vas mogu da se čuju svadbena zvona, negde je to nova ljubav i novi partnerski život. Venera ove nedelje menja znak i ulazi u Blizance u vašu 5.kuću. Emocije, ljubavni život, kreativnost, uživanje, zabava, deca dobiće jednu novu energiju. Kod nekih je to više kreativnosti i zabave, romantičan period, negde je to nova ljubav, mogućnost trudnoće, lepši odnosi sa decom ako ih već imate.

Ribe nedeljni horoskop
Ove nedelje žurka planeta u vašoj 2.kući. Merkur, Sunce i Uran u zoni ličnih finansija, vrednosti, odnosa prema vrednostima, emotivne i materijalne sigurnosti, doneće intezivnu razmenu informacija, misli, komunikaciju. Sa Plutonom u 11.kući i njegovim kvadratima sa ovim planetama moguća je nervoza i nemir nešto povezano sa finansijama i prijateljskim odnosima, ali i nekim iznenadnim dešavanjima nešto što ne zavisi od vas i na šta vi ne možete puno da utičete. Sa Jupiterom koji ove nedelje kreće napred u vašoj 6.kući i njegovim trigonima sa ovim planetama ipak mnogo bolja situacija i u vezi ličnih prihoda, samopoštovanja i emotivne sigurnosti i zadovoljstva. Venera ove nedelje menja znak ulazi u Blizance u vašu 4.kuću u oblast doma, porodice, porodičnih odnosa i privatnih stvari. Jedan lep period je pred vama za uređenje doma, za lepše porodične odnose, više zabave i uživanja u okviru doma i porodice.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 6.Aprila do 12.Aprila...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.


Нема коментара:

Постави коментар