понедељак, 1. јун 2015.

Nedeljni horoskop za period od 1.Juna do 8.Juna....





Good Bye May, Say Hello June :-)))
Ovu nedelju i početak meseca obeležiće najpre Pun Mesec u Strelcu 2.Juna u 8:39pm CET. Energija kulminacije. Energija nekog završteka... Još uvek je tu i energija Neptuna iz prošle nedelje. Njoj će se priključiti konfiguracija Jod i energija prilagođavanja. Zahvaljujući Jupiteru i Marsu vratiće nam se optimizam, optimizam sa pokrićem. Retrogradni Pluton je tu da krenemo u neke promene, nešto u vezi prošlosti. 
Venera će preći u Lava, krenuće nova vatrena energija, energija ljubavi, kreativnosti, zabave, uživanja. Krajem nedelje retrogradni Saturn u Strelcu pružiće ruku Veneri, nekome će učvrstiti veze, nekome će doneti veze koje će imati energiju trajanja.
Vreme je da se malo opustimo....Vreme je za ljubav....Za to će se pobrinuti i Venera i Mars...


Ovan nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru daljina, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, obrazovanja, dalekih putovanja. Neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti. Pronađite ravnotežu, obratite pažnju na komunikaciju, i na neka pitanja iz oblasti u kojoj vam se ovaj Pun Mesec nalazi. Ljubavni život, karijera, društveni status i položaj i sektor komunikacije pod uticajem konfiguracije Jod! Potrebna vam je neka vrsta prilagođavanja. Možda da uskladite profesionalni život i karijeru posebno sa emotivnim životom. Emotivni život ove nedelje će biti pokrenut osim energije Joda i Venerinim prelaskom u Lava i u vaš sektor emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece... Nekome bolji odnosi u ljubavi, nekome nove veze, nekome više zabave i uživanja, kreativosti. Krajem nedelje Venera i Saturn vam mogu doneti neku prošlost, možda neki put u dvoje, stabilnije odnose, svakako lep kraj nedelje.

Bik nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru intime, strasti, kriza, tuđeg novca i podrške. Neka kulminacija u ovoj oblasti vašeg života. Pun Mesec na relaciji vaše finasije - tuđ novac (dugovi, pozajmice, krediti, porezi...)! Potrebna je ravnoteža, balans i uspostavljanje i emotivne i materijalne sigurnosti. Potrebna je i neka vrsta prilagođavanja. Energija Joda na relaciji daljine, inostranstvo, životna filozofija i vidici, moral, zakon, pravda, istina, zatim vaše lične finansije, emotivna i materijalna sigurnost i na kraju dom, porodica... može vas podstaći da se pokrenete, možda drugačije razmišljate, šire ali i sa više optimizma. Vreme je i da pronađete istinu, da se okrenete sebi i ličnim resursima, da bi se osetili i emotivno i materijalno sigurniji. Nije momenat da se oslanjate na tuđu pomoć i podršku. Ulaskom Venere u Lava i u vaš sektor dom, porodica, porodični odnosi osetićete neku vrstu olakšanja. Posebno kada se Venera i Saturn udruže. Pomoć dolazi iz pravca doma, porodice, a preko Saturna i iz sektora tuđeg novca i podrške. Neka prošlost ili neko iz prošlosti će vam pružiti ruku pomoći. Možda je sve ovo povezano i sa nekom emocijom ljubavnom ili bilo kojom drugom (porodica, prijatelji...).

Blizanci nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu preko puta vašeg znaka u sektoru partnerstva, partnerskih odnosa, javnosti, odnosa sa javnošću. Neka vrsta kulminacije i vama lično ali i u vezi partnerstva ili svih onih drugih, vama bitnih ljudi. Potrebna vam je ravnoteža i balans u odnosima: vi - oni drugi preko puta vas. Konfiguracija Jod na relaciji intima, strast, tuđ novac i podrška, vi lično, i na kraju vaše misli, komunikacija donosi energiju prilagođavanja. Možda je vreme da se manje oslanjate na tuđ novac i podršku i da nešto uradite za sebe. Vreme je i za neke razgovore, donošenje nekih bitnih odluka, vreme je da se lično pokrenete i angažujete. Vreme je za promene. Ulaskom Venere u Lava u vaš sektor misli, komunikacije osetićete neko olakšanje. Posebno u emotivnom životu. Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno mogu obnoviti, ustabiliti vaše partnerske odnose. Vreme je možda za ozbiljan razgovor sa partnerom. Neka prošlost bi mogla da bude prisutna. Ako ste sami moguća je nova veza koja će imati energiju trajanja. Vi u dužim vezama imate mogućnost da vezu podignete na viši, stabilniji nivo.

Rak nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika. Neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti vašeg života. Pun Mesec na relaciji posao, zdravlje i vaš sektor skrivenog, podsvesti, tajni. Obratite pažnju na zdravlje pre svega, na vaše zdravstvene navike. Ali i na neke tajne i na ono što ste možda potisnuli. Potrebni su vam balans i ravnoteža. Konfiguracija Jod na relaciji partnerski odnosi, skriveno, potisnuto, tajne i na kraju vaš odnos prema vrednostima, emotivna i materijalna sigurnost, donosi energiju prilagođavanja. Vreme je za promene i trasformaciju. Posebno u partnerskim odnosima ali i u odnosima sa javnošću. Možda je vreme da se povučete i napunite baterije. Možda je vreme da vidite gde imate i emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Ulaskom Venere u Lava u vaš sektor ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti mnogo toga će vam biti jasnije. Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno doneće bolju energiju u poslovnom i zdravstvenom smislu. Mogući su novi izvori finasija, ali i nova energija po pitanju zdravlja. U emotivnom smislu više sigurnosti. U sve ovo bi mogla da bude upletena i neka prošlost.

Lav nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru emocija, ljubavi, zabave, uživanja, kreativnosti, dece. Neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti vašeg života. Pun Mesec na relaciji emocije i društvenost, prijateljstvo, prijateljski odnosi, na relaciji davanja i primanja! Negde je moguć neki kraj, kraj nekog odnosa, negde je moguća nova emotivna ili prijateljska veza. Konfiguracija Jod na relaciji svakodnevni život, posao, zdravlje, zdravstvene navike, društveni, prijateljski sektor i na kraju vi lično donosi energiju prilagođavanja. Vreme je za promenu i trasformaciju, posebno u pogledu vašeg posla, zdravlja, svakodnevnog života i navika. Vreme je da se pokrenete i uzmete stvari u vaše ruke, mada su moguća i neka iznenađanja i iznenadna dešavanja. Ulaskom Venere u vaš znak dolazi jedna nova energija, energija sa kojom ćete se osećati lepše i u fizičkom i u emotivnom smislu. Krajem nedelje zajedno sa Saturnom iz vaše zone ljubavi, zabave, uživanja, dece dolazi energija stabilnosti, posebno onima koji su u dužim vezama. Bolji odnosi sa decom, ili razmišljanje o deci, začeću. Vi koji ste sami mogućnost nove veze sa energijom trajanja. Sve ovo može imati i neke veze sa prošlošću.

Devica nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog. Neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti vašeg života. Pun Mesec na relaciji dom, porodica i karijera, društveni status i položaj. Potreban je balans i ravnoteža između ovih suprostavljenih strana. Konfiguracija Jod na relaciji emocije, ljubav, zabava, uživanje, deca, zatim vaša karijera, društveni status i položaj i na kraju sektor skrivenog, tajni, potisnutog, doneće energiju prilagođavanja. Vreme je za promene, posebno u zoni emocija, dece, kreativnosti, uživanja. Možda je rešenje u nekoj tajni, u povlačenju i skupljanju energije i punjenju baterija. Ulaskom Venere u Lava u vašu zonu skrivenog, tajni, potisnutog možda je vreme za neku tajnu emociju ili vezu ili za vaše tajne želje. Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno doneće vam neke lepe momente u okviru porodice. Nekome sređivanje odnosa, posebno ako ste u dužim vezama, ali i sređivanje porodičnih odnosa. Nešto dobro u vezi dece. Možda će na dnevnom redu biti i neka porodična tajna, nešto što ima veze sa nekom prošlošću.

Vage nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru misli, reči, kretanja, komunikacije, vesti, informacija. Neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti života. Pun Mesec na relaciji komunikacija i daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine. Potreban je balans i ravnoteža između "nižeg" i "višeg" uma. Konfiguracija Jod na relaciji dom, porodica, porodični odnosi, zatim daljine, životna filozofija i na kraju sektor društvenosti, prijateljstva, iznanadnih dešavanja, doneće energiju prilagođavanja. Vreme je za promene, posebno u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa. Vreme je da razmišljate šire i optimističnije. Možda je vreme za neko putovanje, odlazak nečiji iz doma, možda za preselenje, preuređivanje. Ulaskom Venere u Lava i u vaš sektor društvenosti, prijateljstva iznenadnih dešavanja, moguće su nove emocije, nova ljubav, nova prijateljstva, nove želje i ideje. Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno mogu doneti stabilnu energiju, posebno u emotivnoj komunikaciji. Ako ste u dužim vezama mogućnost sređivanja i boljih odnosa, bolja komunikacija sa partnerom. Možda vam je potreban neki ozbiljan razgovor, nešto u vezi vaše prošlosti, sa emotivnim partnerom ali i sa prijateljima.

Škorpija nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima (šta je vredno a šta više nije). Neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti života. Pun Mesec na relaciji lične finansije i tkz. tuđ novac (dugovi, krediti, kamte, pozajmice...). Potreban je balans i ravnoteža, potrebno je da se ove dve suprostavljene strane uravnoteže, ne dozvoliti da ni jedna strana "prevagne". Konfiguracija Jod na relaciji vaše misli, komunikacija, zatim sektor intime, strasti, tuđeg novca i podrške i na kraju karijere, društvenog statusa i položaja, doneće energiju prilagođavanja. Vreme je za promene, pre svega u razmišljanju i načinu komunikacije. Izlaz je u karijeri, nekim novim poslovima, koji će doneti i bolju materijalnu situaciju ali i bolju energiju kada je tuđ novac i podrška u pitanju. Novi poslovi, novi izvori zarade, možda i neka pomoć neka vrsta premošćenja trenutne situacije. Ulaskom Venere u Lava u vaš sektor karijere, društvenog statusa i položaja, dolazi nova energija, nove mogućnosti. Nekome novi poslovi, nekome nova ljubav, nekome nešto lepo u vezi dece. Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno mogu doneti mnogo bolju materijalnu situaciju, nešto povezano sa nekom prošlošću. Mogućnost i emotivne i materijalne sigurnosti.

Strelac nedeljni horoskop
Pun Mesec u vašem znaku donosi neku vrstu kulminacije vama lično, mogućnost neke promene i u fizičkom i psihičkom smislu. Pun Mesec na relaciji vi lično - oni drugi preko puta vas sa kojima ste u nekim vezama, partnerskim, porodičnim, prijateljskim, poslovnim. Potreban vam je balans i ravnoteža u odnosima i vezama. Konfiguracija Jod na relaciji vaše lične finansije, emotivna i materijalna sigurnost, zatim vaš sektor partnerstva i partnerskih odnosa i na kraju vaš sektor daljina, životne filozofije i vidika, morala, zakona, pravde, istine, doneće energiju prilagođavanja. Vreme je za promene posebno u donosu na vaše lične finasije i odnos prema vrednostima. Možda je vreme da se oslonite na partnera ili jednostavno da možda drugačije razmišljate, proširite vidike i vaše mogućnosti. One su možda negde daleko, u nekom inostranstvu, ili u obrazovanju, u okviru zakona, pravde... ili je vreme za otkrivanje neke istine. Ulaskom Venere u Lava u vaš sektor daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika, dolazi nova energija, energija ljubavi i optimizma. Nekome možda neki dalji put, nekome dobra energija za obrazovanje i školovanje. Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno mogu doneti mogućnost putovanja u dvoje, ili stabilnije odnose u postojećim vezama. Ako ste sami možda nova ljubav, ona koja će imati energiju trajanja.

Jarac nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru skrivenog, tajni, potisnutog doneće vam neku vrstu kulminacije. Pun Mesec na relaciji tajne, skriveno i svakodnevni život, rutine, posao, zdravlje. U ovim oblastima vašeg života potrebna vam je ravnoteža, balans. Možda je vreme da rešite neke vaše tajne, nešto što ste potisnuli, ali i nešto u vezi vašeg posla ili zdravlja. Konfiguracija Jod na relaciji vi lično, vaš svakodnevni život, posao, zdravlje i na kraju vaš sektor intime, strasti, tuđeg novca i podrške, doneće energiju prilagođavanja. Vreme je za promene, suštinske promene i u fizičkom i psihičkom smislu. Promene bi trebale najpre da krenu od vas lično, zatim promene u vezi posla i zdravlja i na kraju u vezi tuđeg novca i podrške ali i nekih intimnih stvari. Ulaskom Venere u Lava i u zonu intime, strasti, tuđeg novca i podrške, neka nova energija, energija strasti, regeneracije. Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno, mogu doneti neku tajnu, tajnu strasnu vezu, možda i neku vrstu povlačenja i punjenja baterija. Mogućnost da se neka veza učvrsti, bude stabilnija i podigne na viši nivo. Nekome stabilnije finansije, pomoć i podrška partnera. Sve ovo može imati veze i sa nekom prošlošću.

Vodolije nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, ideja, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti vašeg života. Pun Mesec na relaciji društvenost, prijatejstvo, iznenađenja i emocija, ljubavnog života, uživanja, zabave, kreativnosti, dece, na relaciji davanje - primanje. U ovim oblastima života ovako suprostavljenim potrebna vam je neka vrsta ravnoteže i balansa. Konfiguracija Jod na relaciji skriveno, tajne, potisnuto, zatim vaš sektor emocija, zabave, uživanja, dece i na kraju sektor partnerstva, partnerskih odnosa, doneće energiju prilagođavanja. Vreme je za promene pre svega u vezi onoga što ste potisnuli, sakrili, u vezi nekih tajni, strahova. Izlaz i rešenje je u emociji, u partnerstvu, možda više zabave, uživanja, bolji odnos sa decom. Ulaskom Venere u Lava u vaš sektor partnerstva, bolji donos, stabilniji, odgovorniji ako ste u dužoj vezi, ali i bolji odnosi generalno. Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno mogu doneti neka lepa iznenađenja, iznenadne susrete. Nešto u vezi neke prošlosti možda. Ako ste sami mogućnost nove veze koja će imati energiju trajanja.

Ribe nedeljni horoskop
Pun Mesec u Strelcu u vašem sektoru karijere, društvenog statusa i položaja, ega, načina na koji vas drugi vide. Neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti vašeg života. Pun Mesec na relaciji karijera, društveni status, položaj i dom, porodica, porodični odnosi. Ove dve suprostavljene strane treba uravnotežiti i pronaći balans. Konfiguracija Jod na relaciji društvenost, prijateljstvo, iznenadna dešavanja, zatim vaš sektor dom, porodica, porodični odnosi i na kraju vaš svakodnevni život, rutina, posao, zdravlje, doneće energiju prilagođavanja. Vreme je za promene, pre svega u vašem društvenom sektoru, prijateljstvima, idejama, željama, nadanjima. Možda je vreme da "pomirite" vaš porodični i poslovni život. Ulaskom Venere u Lava i u vaš sektor svakodnevnog života, rutine, posla, zdravlja, zdravstvenih navika dobićete jednu novu energiju, energiju za ulepšavanje svakodnevnog života, bolje poslovne odnose, bolji odnos prema zdravlju. . Krajem nedelje Venera i Saturn zajedno doneće vam mnogo bolju energiju u vezi posla i karijere. Ako ste emotivno sami mogućnost nove veze koja može imati energiju trajanja. Ako ste u vezi, čvršći i odgovorniji odnos. Mada vama ova energija može doneti i neke nove poslove, a sve ovo može imati i neke veze sa prošlošću.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 1.Juna do 8.Juna.....
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

Cose Della Vita

 

Нема коментара:

Постави коментар