понедељак, 20. јул 2015.

Nedeljni horoskop za period od 20.Jula do 27.Jula....



Ovo je nedelja koja spada u mirnije kada su u pitanju zvezde i njihov uticaj na naš život. Ko je "preživeo" predhodni period imaće sada i šta da priča.... Šalu na stranu, ali Sunce i Merkur u Raku pre nego uđu u znak Lava lepo će se slagati sa retrogradnim Saturnom u Škorpiji. Energija strpljenja, odgovornosti, samodiscipline je pred nama. Kada Sunce i Merkur u četvrtak uđu u Lava imaćemo energiju vatre, strasti, kreativnosti, uživanja, zabave....Bilo je i vreme :)). Lepa energija za vreme odmora naravno ako spadate u one srećnije koji će se odmarati. Venera u Devici će u subotu krenuti u retrogradni hod i noj kao da se žuri da se ponovo vrati u energiju Lava. Jedino što ove nedelje nije baš najbolje kada su energije u pitanju je odnos Marsa u Raku i Urana u Ovnu (kvadrat) i mogućnost da oni u naše živote unesu nervozu, nemir....negde i bes. Ali ako ste dobro uvežbali strpljenje sa početka nedelje i ako izbegavate rizične situacije nemate čega da se plašite.....


_____________________________________
OVAN:

Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari posebno u domu, porodici i porodičnim odnosima, ali i u vezi vaše intime, strasti, tuđeg novca i podrške. Više odgovornosti i samodiscipline nikome nije škodilo neće ni vama. Bolji odnosi i komunikacija sa porodicom, posebno sa starijima i autoritetima. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu ljubavi, uživanja, odmora, zabave, dece. Nekome se smeši odmor, nekome nova ljubav, neke od vas bi mogla da poseti roda, većina će da uživa, zabavlja se posebno ako pronađe ono unutrašnje dete u sebi. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava, podsetiće vas na neka prošla dešavanja i emotivna i poslovna, možda i zdravstvena. Neko će da se baci na fizički izgled, neko na vežbanje i zdravu ishranu, većina bi mogla da se bavi svakodnevnim životom i rutinom. Istog dana Mars iz zone doma, porodice i Uran u vašem znaku mogli bi da uzburkaju vaše porodične odnose. Mogući su izlivi besa, ishitrene reakcije, tvrdoglavost, egocentričnost. Negde kvarovi u kući. Ako ste vežbali strpljenje nema čega da se plašite, ipak pre nego reagujete izbrojte do____.

_____________________________________
BIK:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari kada su vaše misli u pitanju, komunikacija ali i vaši odnosi sa ljudima, emotivnim i drugim partnerima u vašem životu. Strpljen, spašen bi mogao da bude vaš moto. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, uspomena. Neko će da sredi kuću, neko odnose u porodici, neko će se odseliti, nekome će se deca vratiti nekome će krenuti na put, svakako više energije, bolja komunikacija, druženje i uživanje sa porodicom. Negde su uspomene jake, ali one koje osvetljavaju (Sunce) vaš dom. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na neka prošla dešavanja pre svega emotivna, to su ljubavi iz prošlosti, možda ćete planirati odmor ali tamo gde se nekada već bili. Istog dana Mars iz zone komunikacija i Uran iz zone tajni mogli bi da usijaju i vaše misli i komunikaciju, neke tajne ili nešto što ste potisnuli mogli bi da vas proganjaju, ako ste vežbali strpljenje i ako ne reagujete na prvu loptu, klonite se nervoznih ljudi, izbegavate rizične situacije, nema čega da se plašite.

_____________________________________
BLIZANCI:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari  kada su vaše lične finasije u pitanju i vaš poslovni život, ili ako ne radite vaš svakodnevni život i rutina, možda negde i zdravlje. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu misli, komunikacije, kretanja. Vreme je za bolju komunikaciju, više druženja koje pruža uživanje i zadovoljstvo, intezivniji odnosi sa braćom, sestrama, negde je to neki kraći put. Reči bi mogle da budu "vaše igračke". Ljubavne poruke i pisma, ljubavna komunikacija, komunikacija sa decom ili priča o deci. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na neka dešavanja u vezi vašeg doma, porodice, tu su i neka sećanja i neke uspomene. Istog dana Mars iz zone finasija i Uran iz zone prijateljstva i iznenadnih dešavanja mogli bi da vas unervoze i uznemire. Ako ste vežbali strpljenje ako ne reagujete ishitreno i ako se čuvate rizičnih situacija i poduhvata nemate čega da se plašite.

_____________________________________
RAK:
Sunce i Merkur pre nego napuste vaš znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari kada ste vi lično u pitanju ali i vaš emotivni, ljubavni život. Vaš svet zabave, uživanja, odmora, dece bi mogao da se promeni ako ste naučili neke lekcije iz prošlosti. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu ličnih finasija, emotivne i materijalne sigurnosti, odnosa prema vrednostima u vašem životu. Mogli bi da očekujete bolji protok novca, više novca, samim tim i više samopouzdanja. Osećanje da ste vredni i da je vaš život vredan. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na neka dešavanja iz emotivne prošlosti, možda vas posete neke prošle ljubavi ili stvarno ili samo u mislima. Emotivna komunikacija opterećena prošlošću i nedovršenim pričama. Ako ima nešto nedorečeno pozovite, ili napišite poruku, pismo. Ne menjajte sada auto, bolje ga servisirajte. Istog dana Mars iz zone vaše ličnosti i Uran iz zone karijere, društvenog položaja i statusa uneće neki nemir i nervozu u vas, ali i u vaš profesionalni život, bilo da posla imate ili ga tražite. Ako ste vežbali strpljenje, ne suprostavljate se autoritetima bez preke potrebe, ne rizikujete bespotrebno, nema čega da se plašite.

_____________________________________
LAV:
Sunce i Merkur pre nego uđu u vaš znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari  kada su u pitanju vaše tajne, skrivene, stvari, podsvest vaša ali i vaš dom, porodica, privatno, uspomene. Možda je vreme da se povučete na kratko i strpljivo sačekate bolje vreme, puneći baterije na način na koji inače to radite i na mestu koje volite. Možda je neka tajna vaš izvor strpljenja. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vaš znak i vreme je za rođendane... Ovo je vaš period, period kada ćete zasijati i fizički i psihički. Više energije, vitalnosti, emocija u svakom slučaju. Bolja komunikacija, više komunikacije. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe ponovo u vaš znak podsetiće vas na neka prošla dešavanja u vezi novca, ličnih finasija, emotivne i materijalne sigurnosti. Novac i emocije u nekoj priči, a priča povezana sa prošlošću. Možda je samo vreme da shvatite šta je vredno a šta više nije u vašem životu. Istog dana Mars iz zone tajni i Uran iz zone daljina, inostranstva, životne filozofije mogli bi da unesu nemir i nervozu i neke potisnute stvari isteraju na svetlo dana. Moguć problem za zakonom, pravdom, dokumentima. Ako ste vežbali strpljenje, disciplinu, meditirali, nakupili se energije, nema čega da se plašite.

_____________________________________
DEVICA:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari u vašem društvenom i prijateljskom životu, nešto u vezi vaših želja, nadanja ali i u vezi vaših misli, komunikacije. Možda je vreme za prijatelje i njihove želje i nadanja, ili vaše zajedničke želje, ideje i nadanja. Pomoć prijatelja ili pomoć prijatelju. Stara prijateljstva, dugogodišnja ili su to stariji ljudi vaši prijatelji od njih nešto dobro. Dobar period za donošenje odluka. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu skrivenog, tajni, potisnutog. Možda je vreme za kreativno povlačenje, za punjenje baterija i sl. Ili je vreme za neke tajne, tajnu ljubav možda. Venera u vašem znaku u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na neka lična emotivna dešavanja. Kratko je boravila u vašem znaku i taman ste se navikli, uskoro Jovo nanovo, opet tajne, opet neko ili emotivno zatvaranje ili povlačenje. Istog dana Mars iz sektora društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja i Uran u sektoru krize, promena, tuđeg novca i podrške, intime, strasti uneće u vaš život nemir, nervozu, negde i stres. Ako ste vežbali strpljenje, ako prijatelje ne gledate kao potencijalni uzrok nerviranja, ako ne rizikujete posebno ne sa zdravljem i tuđim novcem nema čega da se plašite.

_____________________________________
VAGA:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari u vašem profesionalnom životu, karijeri, društvenom statusu ali i u vašim ličnim finasijama, vrednostima, vašoj emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Možda je vreme za neku dobru odluku kada je vaš profesionalni život u pitanju, za neke finansijske poteze, možda samo za više odgovornosti i samodiscipline. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, želja, nadanja, ideja. Tu ćete neko vreme zasijati. Dobra komunikacija i dobri društveni odnosi, više druženja, zabave ali u grupama. Vi uglavnom vođa neke grupe. Možda sa partnerom krenete na ples, ili na fitnes. Društvene mreže će vam neko vreme biti izvor zabave i druženja takođe. Nova prijateljstva. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na nešto skriveno, tajno, potisnuto. Neku tajnu ljubavnu priču ili situaciju, nešto iz prošlosti. Moguća i komunikacija sa nekim iz emotivne prošlosti. Istog dana Mars u zoni karijere i društvenog položaja i Uran u zoni partnerstva i odnosa sa ljudima, može vam doneti neku nervozu i nemir. Nešto napetiji odnos u karijeri ali i sa emotivnim partnerom ili bilo kojim partnerom (porodica, prijatelji, posao). Odnosi sa javnošću takođe napeti. Ako ste vežbali strpljenje i ako ne reagujete na prvu loptu, ako ne rizikujete u odnosima sa ljudima nemate čega da se plašite.
_____________________________________
ŠKORPIJA:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari u vezi vaše životne filozofije, daljina, inostranstva, zakona, pravde, istine i vas lično. Vreme je za više odgovornosti i samodiscipline. Saturn je u vašem znaku možda je to znak da su vam potrebne neke lične promene, možda lična regeneracija i transformacija. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu karijere, društvenog položaja i statusa, ega. Ljudi će vas videti drugačije. U narednom periodu tu ćete želeti da zasijate, da pokažete šta možete i umete. Možda su na vidiku neki novi poslovni poduhvati i projekti. Nekima od vas moguć neki položaj ili penjanje na lestvicu više u karijeri ili društvu. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na nešto iz prošlosti u vezi sa prijateljima i prijateljskim odnosima, posebno ako su emocije i prijateljstvo bili pomešani na bilo koji način. Istog dana Mars u zoni daljina, životne filozofije, zakona, morala, pravde i Uran u zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja, uneće u vaš život nervozu i stres. Ako ste vežbali strpljenje, ako izbegavate potencijalno rizične situacije nema čega da se plašite.

_____________________________________
STRELAC:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari u vezi vaše intime, strasti, tuđeg novca i podrške ali nečeg skrivenog, tajnog, potisnutog. Možda je vreme za neku vrstu povlačenja i skupljanja energije, meditiranja, okretanja duhovnim vrednostima. Ili je vreme za pokrivanje nekih dugova, vraćanje nekog novca i sl. Reorganizacija kada je novac u pitanju posebno onaj tkz. tuđ novac (banka, pozajmice, krediti, partnerov novcac). U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine. Tu ćete imati priliku da zasijate. Možda će neko od vas na zasluženi odmor i putovanje neko. Možda je ovo prilika da proširite vaše vidike, dođete do neke istine. Možda vam dolazi neko iz neke daljine. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na nešto iz prošlosti u vezi vaše karijere, društvenog statusa i položaja. Možda ovo nije najbolje vreme za traženje novog posla više je za dovršavanje starih. Moguća je i neka emotivna priča iz prošlosti, posebno ako ima veze sa vašom profesijom. Istog dana Mars iz zone intime, strasti, tuđeg novca i podrške i Urana iz zone emocija, ljubavi, uživanja, zabave, odmora, dece, mogu u vaš život uneti nemir i nervozu. Ako ste vežbali strpljenje i ako ne reagujete na prvu loptu, ako smirite emocije nemate čega da se plašite.

_____________________________________
JARAC:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari u vezi vašeg partnerskog odnosa ali i svakog odnosa sa ljudima, odnosa sa javnošću kao i u vezi vašeg društvenog života, prijateljstva, želja, nadanja, ideja. Možda je vreme da poravite neke odnose sa ljudima, posebno sa onim sa kojima ste u nekom bližem odnosu. Možda je vreme da popravite i neke prijateljske odnose. Posebno ako je neki novac bio predmet vaših odnosa. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu intime, strasti, promena, regeneracije, tuđeg novca i podrške. Bolja i fizička i psihička energija, mogućnost da se menjate, mogućnost regeneracije, ali i sređivanje materijalnih prilika. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na nešto iz prošlosti u vezi nekih daljina, inostranstva, vaše životne filozofije, vidika, morala, zakona, pravde, istine. Ova prošlost može imati veze sa vašim emocijama. Neka emotivna priča iz prošlosti bi mogla da zakuca ili na vaša vrata ili samo da okupira vaš um. Istog dana Mars iz zone partnerskih odnosa i Uran iz zone doma, porodice, porodičnih odnosa u vaš život mogu uneti nemir i nervozu i neki bes. Ako ste vežbali strpljenje, ako ne reagujete na prvu loptu i ako izbegavate rizične situacije nemate čega da se plašite.

_____________________________________
VODOLIJA:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari u vezi vašeg svakodnevnog života, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika ali i karijere, društvenog položaja i statusa. Možda je vreme za više odgovornosti i samodiscipline i u vezi porodice i u vezi vaše profesije. Bolji odnos sa starijim ljudima, možda i neko rešenje na duže staze. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu odnosa sa ljudima, odnosa sa partnerima, emotivnim, porodičnim, prijateljskim, poslovnim. Mnogo bolji odnosi u narednom periodu za vas koji ste u nekim vezama, vi koji ste sami mogućnost nove veze. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na neka dešavanja u vezi vaše intime, strasti, tuđeg novca i podrške. Neka emotivna prošlost bi mogla da vas neko vreme okupira. Istog dana Mars iz zone svakodnevnog života, posla, zdravlja i Uran vaš vladar iz zone misli, komunikacija mogu u vaš život uneti nemir i nervozu, moguće su i stresne situacije. Pripazite na zdravlje pre svega. Ako ste vežbali strpljenje, ako izbegavate rizične poteze i situacije nemate čega da se plašite.

_____________________________________
RIBE:
Sunce i Merkur pre nego promene znak zajedno sa retrogradnim Saturnom će vas  podsetiti da strpljenjem možete promeniti neke stvari u vezi vašeg emotivnog, ljubavnog života, vaše kreativnosti, uživanja, zabave, odmora, dece ali i daljina, životne filozofije, morala, zakona, pravde. Možda je vreme za više odgovornosti u vašim emotivnim pričama. Možda je vreme za neki put, zasluženi odmor. Ili je ovo vreme za širenje vidika na drugačiji način. U četvrtak Sunce i Merkur će preći u vatrenog Lava u vašu zonu svakodnevnog života, navika, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, zdravstvenih navika. Period za više energije, vitalnosti, bolje fizičko i mentalno stanje i zdravlje. Bolji poslovni odnosi i komunikacija. Venera u subotu kreće u retrogradni hod i dokle ne uđe u Lava podsetiće vas na neka dešavanja iz emotivne prošlosti. Moguće je da će vam se u život vratiti neke ljubavne priče ili ljudi. Istog dana Mars iz zone emocija, ljubavi, uživanja, odmora, dece i Uran iz zone ličnih finasija, emotivne i materijalne sigurnosti, mogu u vaš život uneti nemir i nervozu, zbog neke finasijske situacije. Ako ste vežbali strpljenje, ako izbegavate rizične situacije, ako ne reagujete na prvu loptu nemate čega da se plašite.

Uz tekst:

Šta rade planete u periodu od 20.Jula do 27.Jula...


  Galway girl 

 

Нема коментара:

Постави коментар