уторак, 22. септембар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 21.Septembra do 28.Septembra....


Venera u Lavu i Uran u Ovnu ove nedelje će se pobrinuti za mnoga ljubavna iznenađenja. Ljubavne susrete, originalniji pristup emocijama, uživanju, zabavi, kreativnosti. Otvorite i srce i padobran i "poletite". Ove nedelje nam dolazi jesen, jesenja ravnodnevica ulaskom Sunca u Vagu. Više druženja, odnosa sa ljudima ali i pokušaj da uravnotežimo i izbalansiramo naš život. Retrogradni Merkur nastavlja svoju misiju zbunjivanja, nejasnoća, obmana. Zajedno sa Plutonom u Jarcu mogao bi da nas uvede u razne neprijatne situacije, zato razmislite pre nego nešto nekome kažete. Reči imaju ogromnu moć i da rane i da izleče. Pluton ipak kreće napred i vreme za jesenje veliko spremanje života je pred nama. Vreme za suštinske promene, transformaciju i regeneraciju. Mars ulazi u praktičnu Devicu, vreme je i za rad, akciju, drugačiji odnos prema zdravlju i zdravstvenim navikama. Međutim bar na početku budite oprezni jer će se Mars i Saturn koji je nedavno ušao u Strelca naći u nezgodnoj energiji kvadrata. Mogući su sukobi, nervoza, agresija. Suzdržavajte se koliko god je to moguće. 

http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2015/09/sta-rade-zvezde-u-periodu-od_21.html
Pogledajte šta zvezde kažu za vaš znak i za podznak.

_____________________________________
OVAN:

Uzbudljiva nedelja je pred vama, posebno u ljubavnom životu. Očekujte nove ljubavi, iznenađenja u ljubavi, mogućnosti su razne. Otvorite i srce i padobran i poletite zahvaljujući i Veneri i Uranu u vašem znaku. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektor parterstva i odnosa sa drugima narednih mesec dana tu ćete želeti da zablistate, tu su i neka dešavanja u vezi vaših odnosa sa ljudima. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u neku neprijatnu komunikaciju posebno sa vama bliskim ljudima, ali i generalno u karijeri. Pluton kreće napred u vašem sektoru karijere, društvenog statusa i položaja, krenuće i energija promene u toj oblasti vašeg života. Mars će ući u Devicu u vaš sektor posla, zdravlja i pokrenuće mnoge od vas. Suzdržite se na kraju nedelje čuvajte i živce i zdravlje, zbog kvadrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
BIK:
Zahvaljujući Veneri vašem vladaru i Uranu moguća su neka iznenađenja vezana za porodicu, možda i za finanasije, neku vrstu i emotivne i materijalne sigurnosti. Tajne ljubavi. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektor posla, zdravlja, svakodnevnog života u narednih mesec dana tu ćete želeti da zablistate, tu su i moguća dešavanja, nova energija za posao, zdravlje. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju na poslu i sve što je u vezi poslovnih odnosa. Pripazite zdravlje pre svega moguće su tegobe zbog stresa. Pluton kreće napred u vašem sektoru daljina, životne filozofije, morala, zakona, pravde.  Mars će ući u Devicu u vaš sektor emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. Više energije u tom sektoru, ali i neka veza vaš posao i ljubav, zabava, kreativnost...Suzdržite se krajem nedelje i pokušajte da ne reagujete previše emotivno, zbog kvdrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
BLIZANCI:
Venera i Uran zajedno mogli bi ove nedelje da vam donesu zaista razna iznenađenja pre svega u komunikaciji, mogući su iznenadni kraći putevi, ljubavni susreti, prijateljski. Razgovori preko interneta i sl. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektor emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece tu ćete želeti da zablistate narednih mesec dana. Lepa dešavanja u ljubavnom životu najpre ali i više uživanja, zabave, kreativnosti. Pripazite da vas retrogradni Merkur vaš vladar sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju baš kada su vaše emocije u pitanju i ljudi koje volite. Moguće su rasprave zbog nečega iz prošlosti. Pluton kreće napred u vašemsektoru kriza, intime, strasti, tkz. tuđeg novca i podrške. Mars će ući u Devicu u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa. Više akcije u domu, privatnim stvarima, ali i mogućnost tenzije. Posebno krajem nedelje. Suzdržite se posebno vi koji ste u dužim vezama ili brakovima, sve zbog kvadrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
RAK:
Venera i Uran zajedno bi ove nedelje mogli da se pobrinu za neki iznenadni finansijski priliv. Ili je to možda osećanje iznenadne emocije iznenadnog osećanja i potrebe materijalne i emotivne sigurnosti. Možda će to biti i neka iznenađenja u okviru karijere. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektor doma, porodice porodičnih odnosa, privatnog, tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Više energije u samom domu. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju baš u okviru porodice sa vama dragim i bliskim ljudima, ovo se odnosi na sve članove porodice a posebno na roditelje. Pluton kreće napred u vašem sektoru partnerstva, dužih veza i brakova. Mars će ući u Devicu u vaš sektor misli, komunikacije, saobraćaja, kretanja. Više akcije i više pokreta. Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje posebno u poslovnoj komunikaciji i odnoosu sa kolegama, sve zbog kvadrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
LAV:
Venera u vašem znaku zajedno sa Uranom ove nedelje bi mogla da vam donese razna lepa iznenađenja. Ljubav izdaleka, nekome možda iznenadni put, nekome dolazak nekog sa puta. Otvorite srce i oslobodite put do njega. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektor misli, komunikacija, saobraćaja, braće, sestara, komšiluka, tu ćete u narednih mesec dana zasijati. Komunikacija će biti izvor vaše energije. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju generalno sa svim ljudima, mogući su i nesporazumi, nejasnoće, greške, kašnjenje, posebno obratite pažnju na komuniaciju u poslu ili ako ne radite u svakodnevnom životu. Pluton kreće napred u vašem sektoru posla, zdravlja, svakodnevnog života. Mars će ući u Devicu u vaš sektor materijalne i emotivne sigurnosti. Više akcije u energiji priliva novca. Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje posebno u emotivnim odnosima i posebno ako su emocije povezane sa finansijama, zbog kvadrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
DEVICA:
Venera i Uran zajedno ove nedelje vam mogu doneti razna emotivna iznenađenja. Neke tajne veze, veze iz strasti. Tajne ljubavi ili tajne finansije. Probuđene strasti i nov drugačiji pristup ljubavi. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektor finasija, emotivne i materijalne sigurnosti, tu ćete zablistati u narednih mesec dana. Nova energija za novac ali i odnos prema vrednostima. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu emotivnu komunikaciju  najpre zbog finansijskih prilika ili neprilika. Pluton kreće napred u vašem sektoru emocija, ljubavi, uživanja, kreativnosti, dece. Mars će ući u vaš znak u vaš sektor ličnosti, ličnih dešavanja. Više energije vama lično, više akcije inicijative, možda i borbenosti. Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje posebno u porodičnim odnosima, zbog kvadrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
VAGA:
Venera i Uran zajedno mogu vam ove nedelje doneti razna emotivna iznenađenja. Nove veze, originalne partnere. Otvorite srce i budite spremni za nova osećanja. Više slobode u okviru postojećih veza. Ulaskom Sunca u vaš znak narednih mesec dana vi ste u nekoj prednosti. Vi lično ćete želeti da zasijate. Više energije i vitalnosti. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju posebno u okviru porodice i porodičnih odnosa. Pluton kreće napred u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, jednog roditelja. Mars će ući u Devicu u vaš sektor tajni, skrivenog, podsvesti. Vreme je za duhovnost, meditaciju, akciju kada je podsvest u pitanju ili drugim rečima rad na sebi je ono što bi mogli da preduzmete. Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje jer bi neke tajne mogle da budu ugrožene, zbog kvadrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Venera i Uran zajedno ove nedelje vam mogu doneti razna iznenađenja u poslu i karijeri. Novi poslovi, novi položaji, nove originalne mogućnosti da krenete napred kada je vaš profesionalni život u pitanju. Negde je moguće i mešanje emocija u sve ovo. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektor tajni, skrivenog, podsvesti, tu ćete u narednih mesec dana zasijati. Neke tajne i nešto što skrivate biće vaš izvor snage i energije. Meditacija, duhovnost, tajnovitost. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju posebno ako nešto krijete. Mogući su nesporazumi, nejasnoće, obmane, samoobmane, zastoji, kašnjenja. Pluton kreće napred u vašem sektoru misli, komunikacija, donošenja odluka. Mars će ući u Devicu u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja. Više energije u društvenom životu, više ideja, želja...Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje posebno kada se radi o nekom novcu, ličnim finansijama kao i vašoj emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, zbog energije kvadrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
STRELAC:
Venera i Uran zajedno mogu obogatiti vaš emotivni i ljubavni život. Nove iznenadne ljubavne priče, možda i neko putovanje ili neka ljubav izdaleka. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektror društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja, tu ćete narednih mesec dana zasijati. Druženja, prijateljstva, prijatelji biće vaš izvor energije. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju sa prijateljima i u grupama kojima možda pripadate. Pripazite kada su odluke u pitanju, ne donosite ishitrene odluke bar neko vreme. Čuvajte vaša prijateljstva jer neke reči se ne mogu povući ili se teže mogu povući, posebno ako je neki novac u igri. Pluton kreće napred u vašem sektoru finansija, materijalne i emotivne sigurnosti. Mars će ući u Devicu u vaš sektor karijere, društvenog položaja i statusa, ega. Više energije za napredovanje, više energije za traženje posla ako niste zaposleni. Izraženi ego, negde i borbeniji stav. Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje, zbog prisustva Saturna u vašem znaku i kvadrata sa Marsom. Moguća je nervoza koju će svi videti.

_____________________________________
JARAC:
Venera i Uran zajedno mogu doneti iznenađenja i promene u vašem intimno životu. Neka nova strastvena veza i ljubav. Promene se mogu odnositi i na vaš dom i porodicu. Negde iznenadno preselenje, negde odluka za zajednički život sa emotivnim partnerom. Negde su zajedničke finasije u pitanju. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektror karijere, društvenog položaja, statusa, ega, tu ćete u narednih mesec dana zasijati. Nove mogućnosti za napredovanje ili traženje posla. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju u okviru karijere, sa pretpostavljenima, ali i sa roditeljima, generalno sa ljudima koji su autoritet za vas. Pluton kreće napred u vašem znaku u sektoru ličnosti, ličnih stvari i dešavanja, vreme je za suštinske promene. Mars će ući u Devicu u vaš sektor daljina, životne filozofije, morala, zakona, istine.Više energije, bolje raspoloženje, više konstruktivnih akcija. Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje, jer bi moglo da dođe do zastoja, kašnjenja, nekih blokada, posebno ako imate nekih tajni, ako nešto skrivate ili ako vas muči nešto "zakopano" u vašoj podsvesti, sve zbog kvadrata Marsa i Saturna.


_____________________________________
VODOLIJA:
Venera i Uran vaš vladar zajedno doneće razna iznenađenja u vaš partnerski život pre svega. Nove iznenadne ljubavne veze, iznenadna komunikacija, ljubav "preko žice". Iznenađenja u odnosima sa javnošću. Više slobode, više kreativnosti, originalni partner. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektror daljina, inostranstva, životne filozofije, morala, zakona, pravde, istine, tu ćete u narednih mesec dana zasijati. Mnogi od vas bi mogli da se otisnu na neki put, neko da krene u novi vid obrazovanja, većina da bude optimističnija i rešena da proširi životne vidike. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju, posebno sa inostranstvom ili u okviru vaših životnih stavova. Čuvajte i tajne jer one bi mogle da budu u opasnosti da budu otkrivene. Pluton kreće napred u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti. Mars će ući u Devicu u vaš sektor kriza, intime, strasti, tuđeg novca i podrške. Negde je to višak energije, negde mogućnost trasformacije i regeneracije. Strastvene akcije. Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje, posebno u društvenim i prijateljskim odnosima. Pripazite i na komunikaciju u društvenim mrežama, javim akcijama i potezima posebno ako je neki novac u pitanju, sve zbog kvadrata Marsa i Saturna.

_____________________________________
RIBE:
Venera i Uran zajedno doneće vam razna iznenađenja u vezi posla i ličnih finansija. Negde je moguća i nova iznenadna ljubav koja će vam doneti osećanje materijalne i emotivne sigurnosti. Negde je to novi posao, negde nova ljubav u okviru posla. Ulaskom Sunca u Vagu u vaš sektror intime, strasti, tuđeg novca i podrške, tu ćete u narednih mesec dana zasijati. Mogućnost boljih finanasija, ali i mogućnost regeneracije i trasformacije. Pripazite da vas retrogradni Merkur sa Plutonom ne uvuku u nepriajtnu komunikaciju, sa prijateljima, u grupama kojima pripadate, ne donosite iznenadne odluke i sačekajte neko vreme sa promenama. Pluton kreće napred u vašem sektoru društvenosti, prijateljstva, izneadnih dešavanja, želja, nadanja. Mars će ući u Devicu u vaš sektor partnerstva, odnosa sa ljudima, odnosa sa javnošću. Više akcije, borbenosti, negde i višak energije.  Ipak suzdržite se i budite oprezni krajem nedelje, posebno ako ste u dužim vezama i brakovima. Moguć je nešto napetiji i agresivniji odnos sa ljudima i vama bliskim i sa onima sa kojima profesionalno sarađujete, sve zbog kvadrata Marsa i Saturna.





Нема коментара:

Постави коментар