понедељак, 21. септембар 2015.

Šta rade zvezde u periodu od 21.Septembra do 28.Septembra....






23.09. 05:59: Venera trigon Uran
23.09. 10:20: Sunce ulazi u Vagu
23.09. 20:36: Sunce sekstil Saturn

25.09. 00:26: Merkur kvadrat  Pluton
25.09. 04:17: Mars ulazi u Devicu
25.09. 8:57: Pluton kreće diretno sa 12* Jarca

26.09..03:11: Mars kvadrat Saturn






Jesen stiže, dunjo moja....u Sredu istog dana kada Venera u Lavu dobije vetar u leđa od strane Urana u Ovnu... A to nije to običan vetar :)), to je vetar slobode i originalnosti, iznenađenja.....Mnogi će sa ovom energijom "poleteti".... Sunce će nas ulaskom u Vagu uvesti u novi ciklus....počinje jesen, jesenja ravnodnevica....a onda svakim novim danom duža noć, bar ovde na ovoj polovini zemljine kugle!!!
Od kako je Saturn ušao u Strelca već mnogi razmišljaju o kvadratu koji će praviti sa Neptunom u Ribama....neko možda oseća njegov kvadrat sa Marsom u Lavu, međutim on i Sunce će istog dana kada Sunce pređe u Vagu praviti egzaktni sekstil.... Lepa je to energija, energija koja daje snagu i izdržljivost. 





Merkur je u Vagi, retrogradan je.....i sav u stilu Marfijevog zakona Ništa nije tako kao što izgleda ili Ako nešto može poći naopako, poći će naopako. Još da sve bude napetije pobrinuće se Pluton u Jarcu i njihov kvadrat....  u Petak dakle za vikend, koji bi mogao da bude uzbudljiv. Nekoliko sati posle egzaktnog kvadrata sa RxMerkurom Pluton će krenuti direktno sa 12* Jarca...
U Petak će se dogoditi još jedna promena, Mars će iz Lava preći u Devicu....Iz energije vatre u energiju zemlje. Mars će se "provredniti" :-))) i mi sa njim. 
Međutim u Subotu, Mars će ući u egzaktan kvadrat sa Saturnom u Strelcu....On je od početka nedelje prisutan, u Subotu će kulminirati... 
O svim aspektima sam već pisala u ZVEZDAMA U SEPTEMBRU.....ovaj tekst i ovaj nedeljni prikaz je tu da se pripremite....




Ulaskom Sunca u Vagu osim jeseni dolazi i vreme i potreba za ravnotežom, balansom....druženjem. Energija Vage ne voli samoću....Venera vladar Vage u trigonu sa Uranom daće sve od sebe da ne budete usamljeni.... Otvorite srca, budite otvoreni za razna iznenađenja emotivne prirode....ali da se razumemo moguća su i neka druga iznenađenja....Venera jeste ljubav, ali ona je i kreativnost, uživanje, ona predstavlja i naše želje, potrebe, zabavu, lepotu, estetiku, umetnost....ona je na kraju krajeva i novac ili bilo koja vrednost.....Mogućnosti su razne.....to što ja prvo pomislim na ljubav, to sam ja.....Međutim ovaj aspekt će bez obzira na sve i biti najčešće prisutan u emotivnom smislu....što vam iskreno i želim..... Jer ova nedelja će biti nedelja uspona i padova ....energetski. Uspon je recimo energija sekstila Sunca i Saturna....u saradni sa Venera trigon Uran moguće su lepe vesti i lepa dešavanja....Međutim tu je "vragolan" Merkur koji već donosi zabune i nejsnoće, nesporazume, kašnjenja, zavrzlame (retrogradnost). I kao takav biće u kvadratu sa Plutonom koji se sprema ali i koji će krenuti napred za vikend. Čuvajte se konfuzije, suszdržite se u komunikaciji, zapravo pokušajte da mirom i suzdržavanjem utičete na ovu energiju.....To što Pluton ide napred biće za mnoge dobra vest. Krenuće energija promene, energija suštinskih promena. Kreće energja čišćenja. Jesenje čišćenje.....Zeleno svetlo za transformciju i regeneraciju!!!
Mars ....želje, akcija, strast.....preći će iz dramatičnog Lava u praktičnu Devicu....manje zabave više reda, rada i discipline. Mnoge će ova energija pokrenuti u svakodnevnom životu ali i u poslovnom. Biće i onih koji će početi više da obraćaju pažnju na svoje zdravlje, zdravstvene navike.... krenuće neki od vas na vežbanje, promeniće način ishrane i sl. Ono krećem u ponedeljak sa ____, biće izvesnije i realnije :)))


Kraj nedelje dočekaće nas sa nešto nezgodnijom energjom kvadrata Marsa i Saturna....Neka vrsta ograničenja, zidova, kočnica.... (Saturn). Ovde je suszdržavanje najbolji mogući savet koji mogu da vam dam. Pun Mesec u Ovnu i Pomračenje Meseca su zvanično u sledeći Ponedeljak.....međutim mnogi bi tu energiju mogli da osete i ovog vikenda.....




Mi Mou Thimonis Matia Mou



Нема коментара:

Постави коментар