уторак, 13. октобар 2015.

"Fly Me To The Moon".... Mlad Mesec u Vagi, Sunce opozicija Uran...

Danas je Mlad Mesec u Vagi....ko voli precizno to se dogodilo u 2:05am CET...
Uručen nam je poziv za mir, ravnotežu, balans...
Zašto kažemo uvek u vreme Mladog Meseca da imamo mogućnost novog početka?!
Jednostavan je odgovor. Sa Mladim Mesecom uvek počinje novi Mesečev ciklus...To je ona energija kada su toku jednog meseca sretnu Mesec i Sunce (u astrologiji konjukcija) u nekoj energiji!!!
Ovog meseca to je energija Vage. 
Otuda priča o miru i ravnoteži. Vaga je i energija naših odnosa! Odnosa sa ljudima....svih onih preko puta nas, odnosa "jedan na jedan", emotivni odnosi, porodični, prijateljski, poslovni...svi odnosi sa javnošću!
Vaga inače ima potrebu da bude sa nekim, ne voli baš nešto samoću ili da bude sama. Vaga je energija društvenosti, lepote, emocija, kreativnosti, uživanja....sve ovo preko Venere vladara Vage. Vaga voli da voli....Vaga najviše voli harmoniju, harmonične odnose. Voli i finoću, diplomatiju....
Energija ovog Mladog Meseca to i traži od nas. Pre svega da uspostavimo mir i harmoniju sa drugima. Međutim da bi do toga došli, potrebno je da taj mir i harmoniju najpre pronađemo u sebi....što i nije lako, posebno ne sada u okruženju u kome se ovaj Mlad Mesec dešava:



Preko puta Meseca i Sunca u Vagi nalazi se RxUran u Ovnu...
Uran je nepredvidljiva planeta, naš planetarni alarm....obično onaj koji nismo sami podesili...Ovako u ovoj opoziciji on je taj koji nam može doneti razna iznenađenja. Iznenadne događaje i psihološke uticaje...On je kao grom iz vedra neba....uvek "udara" iznenada i nenajavljen....On je prvi koji će se naći na putu našem pokušaju ravnoteže....On je taj koji mnoge od nas može izbaciti iz ravnoteže. On je taj koji može energiju novog početka "začiniti" nemirom, nervozom, stresom, nekim iznenađenjem....Zamislite da ste na nekoj gredi, da pokušavate da održite ravnotežu i nešto se na gredi ispreči....Kako je Uran retrogradan moguće je i da se neka prošlost u sve ovo umeša...

Osim Urana, tu je i kvadrat Venere (vladar Vage) u Devici sa Saturnom u Strelcu...tu je i opozicija Venere u Devici sa RxNeptunom u Ribama....Red tuge, melanholije, zastoja, kočnica... (kvadrat), red konfuzije, neistina, obmana, iluzija, ružičastog pogleda...(opozicija). Da bi krenuli u novi ciklus u novi početak, da bi uspostavili mir i ravnotežu, morate prepoznati šta od vas hoće ovi Venerini aspekti?! Tek kada to sebi razjasnite možete dalje, možete računati na novi početak. Možda ćete pre toga morati nešto da završite....Možda je potreban neki kraj...Sa jedne strane Uran traži slobodu i oslobađanje, sa druge strane Venera ima svoje probleme i dileme.

Srećom pa je tu konjukcija Marsa i Jupitera u Devici i njihov trigon sa Plutonom u Jarcu....Ima šta da vas pokrene, jer ovo su moćne energije, blagostanja, regeneracije, transformacije, akcije....Kada utvrdite u kom pravcu ide ova energija možete i krenuti u ostvarenje nekog cilja....u taj novi početak koji nudi energija Mladog Meseca.....

U tekstu Nedeljni horoskop za period od 12.Oktobra do 19.Oktobra... možete utvditi prema znaku i podznaku uticaj ovih energija i Mladog Meseca i konjukcije Jupitera i Marsa u trigonu sa Plutonom, kao i opozicije Sunca i Urana, Venere i Neptuna.
Sve o trigonu Jupitera i Plutona imate imate OVDE!
Ovo je za one koji nemaju puno astrološkog znanja. Vi koji učite i više se razumete potrebno je da znate u kojim se kućama nalaze sve ove planete. 



Нема коментара:

Постави коментар