уторак, 24. новембар 2015.

Nedeljni horoskop za period od 23.Novembra do 30.Novembra...




Traži se jedna polovna nedelja, bez vesti o nesrećama i ratovima! 
Traže se prijatelji, makar dotrajali, svi oni iščezli, raseljeni, izgubljeni, poženjeni, 
traže se svi oni što su nas raznosili komad po komad, deo po deo: 
delove našeg vremena, naše ljubavi, traže se da vrate ljubav - Momo Kapor. 



Šta rade zvezde u periodu od 23.Novembra do 30.Novembra...


Ove nedelje za vaš znak i podznak:



_____________________________________
OVAN:

Venera u Vagi u vašem sektoru odnosa, partnerstva, udruživanja, jedan na jedan odnosa - poslovni, emotivni, brak i bračni odnosi, ortaci, posrednici, klijenti, svih ugovora poslovni, pravni (i brak je ugovor), pogodbe, parnice, javnost i naš odnos prema javnosti...u opoziciji sa Uranom u vašem znaku, nagoveštava razna uzbuđenja, iznenađenja, mnoge duže veze i brakovi  mogu biti na velikom iskušenju. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru uma, razmišljanja, inteligencije, komunikacije, govora,  pisanja, svake interakcije, bliskih ljudi, svakodnevnog okruženja, braća, sestre, komšiluka, kraćih putovanja, saobraćaja, nižeg obrazovanja, medija...  doneće mogućnost kulminacije, osvetljavanja nečega što je bitno za vas u vezi načina na koji razmišljate pre svega a onda i kako komunicirate sa ljudima. Rešenje je u ravnoteži uma i višeg i nižeg. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama bi mogao da unese u vaš život neke zbunjujuće momente, posebno u sferi životne filozofije, ideala, verovanja i nekih skrivenih stvari i tajni. 

_____________________________________
BIK:
Venera u Vagi u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, rada, posla, zaposlenja, kolega, odnos sa kolegama, usluga, zdravlja, terapija, lečenja, higijene, ishrane, dijete, brige o sebi i drugima, odevanja...u opoziciji sa Uranom u Ovnu, mogli bi u vaš život uneti nemir i nervozu, čuvajte zdravlje pre svega, pripazite na poslovne odnose. U opasnosti su i neke skrivene stvari i tajne. Nešto bi moglo da se otkrije da izađe na površinu i dodatno vas uznemiri. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru vrednosti, odnosa prema vrednostima, novca, ličnh finasija, zarade, osećanja sopstvene vrednosti... kulminacija u vašem sistemu vrednosti, osvetljavanje problema vezanih za finansije i vaše i lične i one tkz. tuđe. Rešenje je u ravnoteži, vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama zbunjujuća energija, razna ograničenja u pogledu finansija, ali i nejasnih situacija sa prijateljima, vašim nadanjima, željama, idejama. Moguća su i razna iznenadna ali zbunjujuća dešavanja.

_____________________________________

BLIZANCI:
Venera u Vagi u vašem sektoru samoizražavanja, kreativnog i umetničkog izražavanja, uživanja, zabave, zadovoljstva, ljubavi, ljubavni veza, romantike, dece, trudnoće, svih tkz. slobodnih aktivnosti, hobi, rekreacija, sport, odmor...u opoziciji sa Uranom u Ovnu, može doneti razna uzbuđenja na relaciji primanja i davanja, najpre onog emotivnog. Mogući razni nepredviđeni događaji kada su vaše emocije i ljubav u pitanju. Mnogi će možda rizikovati više nego što je potrebno, negde je moguće i razdvajanje ili raskid. U opasnosti su i ljubavni i prijateljski odnosi. Problemi sa decom takođe. Pun Mesec u vašem znaku u sektoru identiteta, ega, karakter, temperamenta, izgleda, tela, prvog utiska, načina na koji želimo da nas drugi vide, početak svih naših poduhvata...kulminacija na relaciji vi i oni preko puta vas, u odnosima "jedan na jedan". Simbolično osvetljavanje odnosa sa partnerom ako ste u dužoj vezi ili braku, ali i sa svim ostalim partnerskim vezama (porodičnim, prijateljskim, poslovnim, ortačkim). Rešenje je u ravnoteži odnosa sa vama bliskim ljudima. Možda ne idete u istom pravcu, ali možda bi mogli da se nađete negde na pola puta. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zbunjujuće momente posebno u vaše partnerske odnose, razna ograničenja, posebno na relaciji partnerski odnosi i vaša karijera i položaj u društvu. 

_____________________________________
RAK:
Venera u Vagi u vašem sektoru doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, sigurnost, roditelja, prošlosti... u opoziciji sa Uranom u Ovnu, mogli bi da unesu nemir i nervozu u vaš porodični i profesionalni život. Ovde je rešenje ne birati strane, nekako spojiti ove na izgled ne spojive stvari. Niti porodica treba da trpi zbog vaše karijere, niti karijera zbog porodice. Emocije burne, moguća su i razna iznenađenja, razdvajanja, i emotivna i fizčka. Burne reakcije vaše ili vašeg partnera, nekog člana porodice, roditelja. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, snova, sve zatvorenih ustanova, zatvori, mesta gde se osamljujete, udaljujete, tajnih neprijatelja, podsvesti, onog što smo sakrili od sebe ili drugih, naše skrivene i jake i slabe strane ličnosti....kulminacija u vezi nečeg što ste pokušali da sakrijete, nekih tajni, ali i nešto u vezi zdravlja ili posla. Čuvajte pre svega zdravlje. Rešenje je pronaći ravnotežu vaše podsvesti i vašeg zdravlja, posla kojim se bavite ili ako ne radite, da otkrijete razloge zbog kojih ne radite. Možda je vreme da se neke rutine promene. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zabune u vaš svakodnevni život i rutinu, posao, zdravlje. Pre svega obratite pažnju na zdravlje, dijagnoze i sl. Potrebna vam je jasnija slika i razmišljanje o nekim bitnim životnim stavovima i pogledima, pre svega tu se misli na vašu životnu filozofiju, moral, pravdu, istinu. 

_____________________________________
LAV:
Venera u Vagi u vašem sektoru uma, razmišljanja, inteligencije, komunikacije, govora,  pisanja, svake interakcije, bliskih ljudi, svakodnevnog okruženja, braća, sestre, komšiluka, kraćih putovanja, saobraćaja, nižeg obrazovanja, medija...u opoziciji sa Uranom u Ovnu, uneće u vaše misli pre svega nervozu, uzbuđenje, potrebu za rizikom. Moguća su razdvajanja u mišljenjima sa partnerom, nervozna komunikacija, negde i razdvajanje zbog nekog puta ili zbog pogleda na svet i život.  Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru istomišljenika, društvenosti, socijalnosti, grupa, klubova, organizacija, prijateljstva, nadanja, ciljeva, želja, ideala, ljubavi koju dobijamo, iznenadnih dešavanja, penzije, usvojene dece, pastoraka... kulminacija na relaciji davanja i primanja, pre svega u emotivnom smislu. Rešenje je u ravnoteži vašeg društvenog i ljubavnog života, ravnoteža u davanju i primanju. Pripazite na prijateljstva, ali i na one situacije gde se ljubav i prijateljstvo mešaju.  Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zabune i ograničenja u vaš ljubavni život, kreativnost, način na koji dajete emociju, zabavljate se, uživate. Neke suštinske promene su izvesne, ali oko toga su moguće zabune, obmane, iluzije.

_____________________________________

DEVICA:
Venera u Vagi u vašem sektoru vrednosti, odnosa prema vrednostima, novca, ličnh finasija, zarade, osećanja sopstvene vrednosti... u opoziciji sa Uranom u Ovnu, uneće nemir i nervozu u vaš sistem vrednosti, odnosu prema onom što je vredno u vašem životu. Na neki način ugrožena emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost. Nervoza zbog novca na realciji vi i vaš partner. Nesporazumi i razdvajanja zbog vrednovanja i u materijalnom i u emotivnom smislu.  Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru profesije i karijere, položaja u društvu, statusa, ugleda, uspeha, autoriteta, roditelja, pretpostavljenih, države, vlasti... kulminacija na relaciji karijera i vaš porodični život.  Simbolično osvetlajavanje problema u vezi karijere i porodice. Rešenje je u ravnoteži ovih oblasti vašeg života. Ni jedna strana ne treba da trpi, niti treba birati samo jednu stranu. Negde je moguća selidba, negde novi posao. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zabune i ograničenja u vaš porodični život i odnose. Nejasne situacije i u partnerskim odnosima, posebno ako ste u dužim vezama ili brakovima. Nejasni odnosi i sa javnošću, ugovorima, klijentima, ortacima.

_____________________________________

VAGA:
Venera u vašem znaku u sektoru identiteta, ega, karakter, temperamenta, izgleda, tela, prvog utiska, načina na koji želimo da nas drugi vide, početak svih naših poduhvata... u opoziciji sa Uranom u Ovnu, uneće nemir i nervou, razna iznenađenja i potrebu za rizikovanjem u vaš ljubavni i partnerski odnos. Moguća su razdvajanja i rastanci ako se pređu neke granice. Velika potreba za slobodom i oslobađanjem, pripazite malo. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru višeg uma, verovanja, životne filozofije, mudrosti, širenja vidika, duhovnosti, vere i verskih uverenja, morala, etike, daljine, inostranstva, dalekih putovanja, obrazovanja, istine, izdavaštva, zakona, trgovine, avanture, daljih rođaka, unuka... kulminacija na relaciji višeg i nižeg uma, u načinu razmišljanja, komunikaciji sa ljudima. Ostati ili otići, biti u poznatom bliskom okruženju ili se otisnuti negde dalje, bilo stvarno ili u mislima. Rešenje je u rvnoteži uma. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zabune i ograničenja u vaša razmišljanja, komunikaciju ali i vaš svakodnevni život, zdravlje, posao. Nejasne situacije sa zdravljem, kontrolišite se više, zbog mogućih pogrešnih dijagnoza tražite još neko mišljenje. Zabune i u poslovnom životu i odnosima. 


_____________________________________
ŠKORPIJA:
Venera u Vagi u vašem sektoru skrivenog, tajni, podsvesti, snova, sve zatvorenih ustanova, zatvori, mesta gde se osamljujete, udaljujete, tajnih neprijatelja, podsvesti, onog što smo sakrili od sebe ili drugih, naše skrivene i jake i slabe strane ličnosti....u opoziciji sa Uranom u Ovnu, uneće nemiri i nervozu u ono što pokušavate da sakrijete, neke tajne bi mogle da budu ugrožene. Moguća su uznemirenja, rizici, iznenadna dešavanja u vezi posla i zdravlja. Neke tajne veze i emocije mogu se završiti ili možda baš uđete u neki tajni odnos. Ako nisu emocije u pitanju onda finansije. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru krize i trasformacije, intime, strasti, seksualnosti, regeneracije, smrti i ponovnog rađanja, tkz. tuđeg novca, raspolaganja sa tuđim novcem, (pozajmice, krediti, stipendije, porezi), tuđe podrške i psihološke i materijalne, razvoda, alimentacije, zavisnosti, nasledstva, mističnih i okultnih stvari...kulminacija na relaciji tuđ novac i podrška i lične finansije, emotivna i materijalna bezbednost. Simbolično mogu biti osvetljeni neki materijalni problemi i dileme. Rešenje je u nekim suštinskim promenama, u ravnoteži u mogućnosti transformacije i regeneracije. Kraj i novi početak.  Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zabune i ograničenja u vaš finansijski i materijalni status, odnos prema vrednostima, ali i u vaš emotivni život, odnos sa decom. 

_____________________________________

STRELAC:
Venera u Vagi u vašem sektoru istomišljenika, društvenosti, socijalnosti, grupa, klubova, organizacija, prijateljstva, nadanja, ciljeva, želja, ideala, ljubavi koju dobijamo, iznenadnih dešavanja, penzije, usvojene dece, pastoraka... u opoziciji sa Uranom u Ovnu, uneće nemir i nervozu u vaš odnos davanja i primanja. Potreba za rizikom, slobodom i oslobađanjem mogu doneti razna iznenađenja, negde i razdvajanje i rastanke i emotivne i prijateljske. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru odnosa, partnerstva, udruživanja, jedan na jedan odnosa - poslovni, emotivni, brak i bračni odnosi, ortaci, posrednici, klijenti, svih ugovora poslovni, pravni (i brak je ugovor), pogodbe, parnice, javnost i naš odnos prema javnosti...kulminacija u vašim odnosima, vi i onih preko puta vas, odnosa "jedan na jedan". Simbolično osvetljavanje neki problema na relaciji partner i vi. Rešenje je u ravnoteži odnosa ili da se nađete negde na pola puta. Saturn u vašem znaku u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zabune i ograničenja vama lično u vezi vaših uverenja, pogleda na život, životnu filozofiju. Zabune, iluzije, obmane i kada je vaš porodični i privatni život u pitanju. Nejasni porodični odnosi.

_____________________________________

JARAC:
Venera u Vagi u vašem sektoru profesije i karijere, položaja u društvu, statusa, ugleda, uspeha, autoriteta, roditelja, pretpostavljenih, države, vlasti... u opoziciji sa Uranom u Ovnu, uneće nemir i nervozu na relaciji vaša karijera i vaša porodica. Potreba da se rizikuje, potreba za slobodom i oslobađanjem, mogu doneti razdvajanja i rastanke sa nekim članovima porodice, emotivnim partnerom. Posebno ako ste u okviru karijere u nekoj emotivnoj priči. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru svakodnevnog života, rutine, rada, posla, zaposlenja, kolega, odnos sa kolegama, usluga, zdravlja, terapija, lečenja, higijene, ishrane, dijete, brige o sebi i drugima, odevanja...kulminacija u vašem svakodnevnom životu ali i u nečemu što skrivate, ako imate nešto potisnuto ili neku tajnu. Simbolično osvetljavanje nekog problema koji ste možda "gurnuli pod tepih". Čuvajte pre svega zdravlje, ostalo će se rešiti. I poslovni odnosi i svaka rutina koja vas možda na neki način guši. Rešenje je u ravnoteži podsvesti i onog što radite, brinete o nečemu i sl. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zabune i ograničenja u vašu podsvest, skriveno, tajne. Zabune, iluzije, nejasne misli i razmišljanje, takva i komunikacija. Neke tajne ili od ranije ili nove mogu vas opteretiti, neki stari strahovi se mogu aktivirati.

_____________________________________

VODOLIJA:
Venera u Vagi u vašem sektoru višeg uma, verovanja, životne filozofije, mudrosti, širenja vidika, duhovnosti, vere i verskih uverenja, morala, etike, daljine, inostranstva, dalekih putovanja, obrazovanja, istine, izdavaštva, zakona, trgovine, avanture, daljih rođaka, unuka...u opoziciji sa Uranom u Ovnu uneće nervozu i nemir u sfere vašeg višeg uma. Nervozna emotivna komunikacija, iznenadne veze ili rastanci. Nervoza zbog putovanja. Ratanci zbog putovanja. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru  samoizražavanja, kreativnog i umetničkog izražavanja, uživanja, zabave, zadovoljstva, ljubavi, ljubavni veza, romantike, dece, trudnoće, svih tkz. slobodnih aktivnosti, hobi, rekreacija, sport, odmor...kulminacija u vašem sistemu davanja i primanja, emocijama koje imate prema partneru, deci. Simbolično osvetljavanje emotivnih problema, prijateljskih. Negde je moguć i neki kraj i novi početak. Rešenje je u ravnoteži odnosa davanja i primanja, možda i u nekoj vrsti kompromisa. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uneće dodatne zabune i ograničenja u vaše društvene odnose, prijateljske odnose, odnose u nekim grupama kojima pripadate. Nesporazumi, zabune, iluzije i uvezi vaših finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti.

_____________________________________

RIBE:
Venera u Vagi u vašem sektoru krize i trasformacije, intime, strasti, seksualnosti, regeneracije, smrti i ponovnog rađanja, tkz. tuđeg novca, raspolaganja sa tuđim novcem, (pozajmice, krediti, stipendije, porezi), tuđe podrške i psihološke i materijalne, razvoda, alimentacije, zavisnosti, nasledstva, mističnih i okultnih stvari...u opoziciji sa Uranom u Ovnu uneće nemir i nervozu u vaš intimni život pre svega ali i u vaš sistem vrednosti i vrednovanja i u materijalnom i u emotivnom smislu. Moguća napetost zbog nekog novca. Čuvajte se nepotrebnih izdataka i trošenja. Pun Mesec u Blizancima u vašem sektoru  doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, sigurnost, roditelja, prošlosti...kulminacija na relaciji porodica i vaša karijera i društveni status, položaj u društvu. Simbolično osvetljavanje nekih problema gde su na jednoj strani vaša porodica na drugoj strani vaša karijera. Rešenje u ravnoteži tih oblasti vašeg života, da ni jedna strana ne trpi. Možda je rešenje neka vrsta kompromisa. Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u vašem znaku, uneće dodatne zabune i ograničenja u vaš profesionalni život. Kako je Neptun u vašem znaku moguća je nejasna slika, iluzije, obmane. 
















Нема коментара:

Постави коментар