уторак, 1. децембар 2015.

Nedeljni horoskop za u period od 30.Novembra do 7.Decembra...

Venera u Škorpiji


Početak ove nedelje i meseca nagoveštava jedan lep aspekt trigon Merkura u Strelcu i Urana u Ovnu koji grade veliki vatreni trigon sa Mesecom u Lavu...Vatrena energija za život sa lepšim mislima, lepom i interesantnom komunikacijom, vatrenim izražavanjem i emocija i ideja...Sloboda govora pre svega.

"Dolazim ovde bez ikakvih očekivanja, samo izjaviti, sada kada imam slobodu da to učinim, da moje srce je i uvek će biti tvoje." - Razum i osećajnost“, Jane Austen

Do vikenda imaćemo još jedan Merkurov aspekt, kvadrat sa Jupiterom u Devici. Budite spremni za razna preterivanja, nešto rasejanosti, blefiranja, netaktičnosti...Neka vam to ne pokvari utisak, jer već u subotu budite spremni za najvažniji događaj kada su zvezde u pitanju ove nedeljeVenera će ući u strastvenu Škorpiju. Vreme je za duboko istraživanje emocija gde energija Škorpije ne voli bilo kakvu slabost, ona veruje u ono "sve ili ništa"... Ovo je period u kome ćete ili biti magnet ili ćete biti magnetski privučeni...Kraj nedelje nešto napetiji, borbeniji... Mars u Vagi biće u kvadratu sa Plutonom u Jarcu. Vladari Škorpije u kvadratu, pripazite na svoje fitilje. Pametno birajte svoje bitke....

http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2015/12/zvezde-u-decembru.html


Ove nedelje za vaš znak i podznak:

_____________________________________
OVAN:

Ove nedelje Venera će preći u Škorpiju u vaš sektor intime i strasti, tuđeg novca i podrške, suštinskih promena i podgrejaće malo ili više vaše emocije. Biće ovo period sve ili ništa, čuvajte se ljubomore, posesivnosti i opsesija. Obucite nešto seksi, nabacite pogled ispod obrva i neka do izražaja dođe vaš vatreni temperament. Neke veze traže ili više strasti ili da se "skrate muke", "bolje bolan kraj nego bol bez kraja". Obnavljanje strasti je ovde moguće, daleko od očiju drugih u vašem svetu intime, moguće su i neke tajne strastvene ljubavi. Dobar period za obnavljane fizičke energije, transformaciju i regeneraciju kroz ljubav i strast. Mars vaš vladar ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost i u vama bitnim emotivnim odnosima i u odnosima sa ljudima koji su neki autoritet za vas. Produžite fitilj u svakom slučaju. Ovo je jaka seksualna tenzija između vas i partnera. Ako vam neko nameće moć i kontrolu, probajte da ga ignorišete, čuvajte se manipulacija u oba smera.

_____________________________________
BIK:
Ove nedelje Venera će preći u Škorpiju u vaš sektor partnerstva (bilo kog), dužih veza i brakova i odnosa sa javnošću, taman da malo podgreje atmosferu. Prilika da se strast ili obnovi ili podgreje u vezama koje dugo traju. Ako niste u vezi, moguć je susret koji će zapaliti strasti pre svega, na prvi pogled, prvi dodir. Još ako imate iste sisteme vrednosti to bi mogla da bude vaša srodna duša. Ovo je i prilika da budete viđeni u javnosti, da privučete pogled i pažnju,  ta bi dao da si na mom mjestu da te mrze a da ti se dive". Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost u svakodnevnom životu i rutini, na poslu sa saradnicima. Ipak najviše čuvajte zdravlje koje bi moglo biti narušeno zbog stresa i tako u krug. Na poslu su moguće razne teorije zavera, manipulacije i sl. Pažljivo birajte svoje bitke i zapamtite zdravlje je najvažnije.


_____________________________________
BLIZANCI:
Ove nedelje Venera će preći u Škorpiju u vaš sektor svakodnevnog života, rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja, da malo ustalasa učmalost i dosadu. Ovo je prilika za transformaciju i regeneraciju, da odustanete od rutine. Prilika da obnovite garderobu, krenete u teretanu ili neko drugo vežbanje. Nova Godina je blizu i pitanje da li ćete ući u haljinu ili pantalone bez korekcija. Više druženja sa kolegama, nekome i strasna veza u okviru posla ili preko posla. Ovo je period u kome će se primetiti vaš crveni karmin ili pogled ispod obrva. Ne dozvolite da emocije utiču na vaše zdravlje, "odbolovat ću te ja, znaš kako, čvrsto na nogama". Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost u ljubavnom životu pre svega. Ovo su jake i impulsivne emocije i reakcije. Jaka seksualna tenzija, posesivnost i opsesija, ljubomora. Izbegavajte svađe makar se one završavale u spavaćoj sobi.

_____________________________________
RAK:
Ove nedelje Venera će preći u Škorpiju u vaš sektor emocija, uživanja, zabave, dece, kreativnosti, da unese u vaš emotivni i kreativni svet strast i vrelu krv. Prilika da podgrejete strasti tamo gde je ima manje ili je nema. "Obuci se ko što umeš i isturi grudi, neka tvoja gola noga krene, nek' polude ljudi", budite zavodljivi, budite spremni za novu strasnu vezu od koje zastaje dah i bira se sve ili ništa. Uživajte i zabavite se ovo je taj period. Pokažite svoje zavodničke moći i umeća. Razgovarajte sa decom o škakljivim pitanjima i tabuima, ili razgovarajte o deci sa nekim na koga želite da vaše novoređeno dete liči. Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost u okviru doma i porodice, posebno sa partnerom ako ste u dužoj vezi ili živite zajedno. Čuvajte se besa, manipulacija, svađa jer će vam uneti stres u život i poremećene odnose sa vama bitnim i dragim ljudima, ne zaboravite da je vama Rakovima porodica uvek na prvom mestu.

_____________________________________
LAV:
Ove nedelje Venera će preći u Škorpiju u vaš sektor doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnog, da malo ili više podgreje atmosferu, unese više strasti i uzbuđenja. Prilika da ulepšate sebi životni prostor, da unesete energiju u njega, energiju ljubavi i strasti. Poslužiće sveće, cveće neki orijentalni jastuk. Vi znate za izreku krv nije voda, posvetite se svojim ukućanima i ako ste u vezi i ako niste, "moj rodni grad je tamo dole, a tamo dole svi me vole, a ispred vrata čekaju mama i tata". Ljubav je univerzalna kategorija. Posvetite se sebi u okviru doma svog napravite mini spa. Ovo je period kada je ljubav u domu, a neki član porodice mogao bi da glumi provodadžiju. Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost u vašim mislima, komunikaciji i sa bliskim ljudima i u svakodnevnom životu, poslu ako ga imate. Obuzdajte svoj vatreni temperament, oduprite se manipulacijama, skratite fitilj i ne ulazite u mentalne sukobe ili nedaj bože u fizičke. Recite ne nasilju.

_____________________________________
DEVICA:
Ove nedelje Venera će preći u Škorpiju u vaš sektor misli, reči, komunikacija, da unese energiju strasti, da vas pre svega pokrene misaono. Ljubav i strast je u vazduhu a onda i u rečima. Pređite vi sa reči na dela. Zavodite i rečima i delima. Strastveni vikend negde na kraćem putu, ili strastvena ljubav "ljubav preko zice, čekam dugo tvoj poziv neizvesnost ima kraj, ljubav preko zice unapred izgubljen raj". Poruke od kojih se crveni i od kojih krv počinje da vri. Dobar odnos sa braćom i sestrama, ali nikako mlak. Možda shvatite da oni imaju prijatelje od kojih vam najpre klecaju kolena a onda i sve ostalo. Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost kada su u pitanju vaša emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost u pitanju. Čuvajte se nametanja moći, kontrole, opsesija, ljubomore. Moguće su svađe sa emotivnim partnerom oko sistema vrednosti pa i oko novca. Obuzdajte se neko vreme i strasti prenesite u spavaću sobu. Setite se da su bes i nasilje zapravo odraz straha i nesigurnosti.

_____________________________________
VAGA:
Ove nedelje Venera vaš vladar će preći u Škorpiju u vaš sektor emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, da unese energiju strasti, potrebe za tuđom podrškom i psihološkom i materijalnom. Ono što je izvesno je da će se kod mnogih od vas probuditi hedonizam, potreba da sva vaša čula uživaju. Za tako nešto je potreban novac, ovo je dobar period za vaše finansije. Kupite sebi nešto lepo, neki komad odeće sa kojim možete biti zavodljivi i misteriozni, "zavedi me, bar je to tebi lako." Potrošite novac u kozmetičkom salonu, na ulepšavanje ili masažu i uživajte u transformaciji i regeneraciji. Vratite sigurnost i stabilnost i strast u vašu vezu. Ovo je vreme kada se najviše kupuje, uživajte ali budite i oprezni. Mars ove nedelje u vašem znaku biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate vašu ličnu naglost i borbenost. Skratite fitilj, obuzdajte bes i tenziju. Čuvajte se stresnih situacija, posebno u okviru doma i porodice. Ne odgovarajte na pokušaj kontrole i nametanje moći, nemojte ni vi to nekome da radite.

_____________________________________
ŠKORPIJA:
Ove nedelje Venera će preći u vaš znak u vaš lični sektor u sektor vaše ličnosti i temperamenta, da podgreje vašu strast i vašu prirodu. Zapravo da vas podseti koliko ste vi strastvena osoba. Ovo je vaš period, period u kome ćete zasigurno procvetati i uživati. Ljudi će morati da primete vaš neosporni magnetizam i privlačnost, o šarmu da ne govorimo. Bićete prosto neodoljivi a to je nemoguće ne primetiti. Uživajte u ljubavi, budite kreativni, zabavni a kroz sve to kao lajt motiv i začin osetiće se strast. Dovoljno da uzbudi partnera ili ako ste sami da privučete nekog kome ta ogroma strast neće smetati, naprotiv, "a sada skini se, i zavedi me,  još jednom usnama svojim pobedi me." Okrenite svoj magnet na pravu stranu i čekajte. Mars vaš vladar ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa još jednim vašim vladarem Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost pre svega u mislima i komunikaciji. Budite oprezni i sa tajnama, klonite se zavera, nametanja moći i kontrole. Izbrojte do sto pre nego što nešto kažete. I zauzimanje odbrambenog stava neka bude sa dozom i odmereno. Ovde su u igri vaši vladari, smanjite svoj fitilj.

_____________________________________
STRELAC:
Ove nedelje Venera vaš vladar će preći u Škorpiju u vaš sektor skrivenog, tajni, podsvesti, da u tu priču unese strast i uzbuđenja. Možda je vreme za neku tajnu emociju, za neki odlazak kod terapeuta ili poveravanje nekom u koga imate poverenja. Neko će se od vas malo pritajiti, povući neko da sanja snove, neko da vida svoje rane. Ljubav u četiri zida, daleko od očiju svih drugih. Ljubav je lepa dok se krije, ljubav je lepa dok se sanja..."pošalji mi jastuk na kome sanjaš". Pritajite se neko vreme, skupite energiju, trasformišite se i regenerišite jer već krajem ovog meseca Venera se seli u vaš znak i onda nema skrivanja. Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost u vašem društvenom i prijateljskom životu pre svega. Moguć je i stres ako neke ideje, želje ne idu kako ste zamislili. Mogući su i neki iznenadni neprijatni događaji ako ne obuzdate ovu energiju koja vas može uvući u sukobe i svađe. Čuvajte prijateljstva nije vreme za takmičenje i ljubomoru.

_____________________________________
JARAC:
Ove nedelje Venera vaš vladar će preći u Škorpiju u vaš sektor društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja, da unese strast i uzbuđenje. Probudiće se vaša socijalnost, želja i potreba da se družite, flertujete, zavodite. Ljubav i prijateljstvo se ovde mogu lako pomešati, jedan strastveni pogled mogao bi vas odvesti tamo gde možda ne želite ako vam je stalo do prijatelja.."sa one strane vremena, staro pitanje, dal' sam ničiji il' svačiji." Međutim nova ljubav preko prijatelja i te kako moguća. Iznenadne strastvene ljubavi, ljubavi za jednu noć i sl. Potreba za nečim originalnim, drugačijim i kada je ljubav u pitanju i lepota. Pripazite da ne završite sa pirsingom ili tetovažom. Novi prijatelji. Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom vašim vladarem, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost u okviru vaše karijere i društvenog položaja. Smanjite fitilj, pažljivo birajte svoje bitke. Ovo je period kada bi drugi ljudi mogli da vas vide kao nervoznu i frustriranu osobu, željnu svađa. Bez obzira što oni ne znaju da je to samo vaš odgovor na nečije manipulacije, nametanje moći i sl., vi popustite, setite se da pametniji popušta.

_____________________________________
VODOLIJA:
Ove nedelje Venera vaš vladar će preći u Škorpiju u vaš sektor karijere, društvenog položaja i statusa, ega, nekog vrhunca, da malo podgreje atmosferu. Ovo je vreme da vas svi primete i uoče. Da osete energiju i oreol strasti i magnetizma. Vreme prestiža, vreme uspeha, vreme da se oseti vaša harizma. Ljubav sa nekim na položaju ili se vama smeši neki lep položaj. Vreme je da zablistate i da se krećete po zamišljenom ili stvarnom crvenom tepihu, bilo da je reč o ljubavi bilo da je reč o karijeri. Vaša deviza može biti: neka me svi vide.. "da li osećaš toplinu u ovoj sobi, ne to nije ljubav to su reflektori." Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost u vašim životnim stavovima, idealima, životnoj filozofiji. Nije vreme za nametanje svoje ideologije, svog sistema vrednosti, morala, etike, pravde, istine. Pripazite malo jer bi mogli da izazovete burne reakcije. Čuvajte i tajne, i svoje i tuđe. Klonite se svih teorija zavera, mogli bi da izvučete deblji kraj. Pažljivo birajte svoje bitke, posebno ako se reklamirate ili nekog reklamirate. Nije vreme ni za isterivanje pravde ili otkrivanje istine, ljudi još nisu spremni.

_____________________________________
RIBE:
Ove nedelje Venera vaš vladar će preći u Škorpiju u vaš sektor daljina, inostranstva, životne filozofije i vidika, obrazovanja, morala, zakona, pravde, istine, da unese dozu uzbuđenja i strasti, one životne pre svega ali i fizičke. Sa Venerom ovde u ovoj oblasti života krenuće i vaša potreba za avanturama. Ljubavnim ili nekim drugim sve zavisi od vas..."u slutnji u čežnji, daljine daljine, u srcu u dahu." Želja za putovanjima, onim dalekim... "tamo, tamo da putujem..." Srećnijim se smeši neko putovanje u dvoje taman da obnove ili podgreju strast. Ostali se mogu zabaviti i bez kofera i putovanja i da ih tu negde sačeka neko ko sa puta dolazi. Nova ljubav, strastvena ljubav, nešto što se zove srodna duša. Neki od vas će u potragu za istinom, ljubavnom istinom. Ima i onih koji će napisati nešto sa strašću ili će to biti neka strastvena autobiografija. Mars ove nedelje biće u izazovnom kvadratu sa Plutonom, pokušajte da obuzdate naglost i borbenost u prijateljskom okruženju. Višak energije u društvenim odnosima, sukobi, svađe, stresne situacije. Budite oprezni u nekim društvenim dešavanjima, grupnim dešavanjima i sl.



Нема коментара:

Постави коментар