понедељак, 7. март 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 7.Marta do 14.Marta...

07.Mart: 05:40: Sunce sekstil Pluton
08.Mart: 11:56: Sunce opozicija Jupiter
9.Mart Mlad Mesec u Ribama - Totalno Pomračenje Sunca 
11.Mart: 07:00: Merkur konjukcija Neptun
12.Mart: 11:23: Venera ulazi u Ribe

Mesec Mart je godinama unazad mesec teških događaja. Ako odemo daleko unazad u istoriju Mart 1941.vojni udar i početak kraja; Mart 1948. i istorijsko NE; Kosovo 1981.; Devetomartovske demonstracije 1991.; Nato bombardovanje 1991.; Kosovo 2004...
Astrološki mesec Mart nekoliko godina unazad: Prošle godine obeležen sedmim (poslednjim) egzaktnim kvadratom Plutona i Urana, Saturn u Strelcu krenuo unazad sa 4* i nagovestio nam tada da se pripremimo na njegov ponovni boravak u Škorpiji... Imali smo i Mlad Mesec u Ribama i Pomračenje Sunca... 2014. godine mesec Mart obeležen Saturnovim kretanjem unazad u Škorpiji, Jupiterovim kretanjem unazad u Raku... od svih retrogradnih kretanja ipak najveću pažnju je privuklo retrogradno kretanje Marsa u Vagi...koji je tada nagovestio burna dešavanja u Aprilu 2014. i Veliki Krst!!!
I ovaj Mart 2016. godine nagoveštava niz burnih dešavanja: Dva pomračenja ovonedeljno Pomračenje Sunca i još jedno Pomračenje Meseca 23.Marta..., kretanje Saturna u Strelcu unazad 25.Marta. I tu  nije kraj ovog meseca jedan egzaktni aspekt: retrogradni Jupiter u Devici u kvadratu sa Saturnom u Strelcu 23.Marta! Prošle nedelje jedan od važnijih događaja (za dalje) je Marsov ulazak u Strelca!!! Čemu ovo podsećanje na Mart ranijih godina....Sve zbog ovonedeljnog Pomračenja Sunca.... 
Nedelja počinje energetski burno, dve jake energije u energiji saradnje. Sunce i Pluton u sekstilu! Počinje energija čišćenja i pre zvaničnog početka proleća....To isto Sunce u opoziciji sa Jupiterom nagoveštava razna preterivanja. Sunce na početku nedelje nas uvodi zapravo u glavni događaj i ove nedelje i ovog meseca.....
Pomračenje pre proleća... "Čistim svoj život"....
Kao i svakog meseca u mesečnom izveštaju za zvezdana dešavanja ja sam o ovom događaju već pisala. Mesečni izveštaji su tu da vas pripreme, da u svakom trenutku imate uvid u dešavanja. Svakog meseca imamo Mlad Mesec i sigurna sam da već znate da je to generalno energija novog početka! Ovog meseca, ove nedelje ovaj Mlad Mesec je nešto drugačiji zbog Pomračenja!!!
Značajno je i po tome što su Mesec i Sunce u konjukciji (Mlad Mesec) u opoziciji sa retrogradnim Jupiterom u Devici....u nagoveštaju je neko preterivanje!!! Značajno je i to što ćemo imati konfiguraciju T-Krsta!!! Planente iz opozicije: Mesec, Sunce i Jupiter biće u kvadratu (dozvoljen orbis delovanja) sa Saturnom u Strelcu!!! Kvadrati nisu egzaktni ali su dovoljno jaki da ih na žalost osetimo!!! 
Stanje na nebu 8/9 Marta:
Sunce i Mesec u konjukciji na 18* Riba
Sunce i Mesec u Ribama u opoziciji sa RxJupiterom na 18* Device!!!
Sunce i Mesec u Ribama u kvadratu sa Saturnom na 16* Strelca!!!
Prilično teški izazovi i velika iskušenja i globalno i pojedinačno.
U svemu ovome ima i podrške...

Energiju Mladog Meseca i Pomračenja Sunca na 18* više od ostalih će osetiti: Ribe, Device, Blizanci i Strellčevi ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 18* ovih znakova!!!

Moram da istaknem posebno jaku energiju Riba
U Ribama: RxJMČ na 22*, Kiron na 20*, Sunce i Mesec na 18*, Neptun na 9* i Merkur na 6*
Sve ovo nagoveštava veliku količinu osećanja, osećajnosti, osetljivosti....
Svako Pomračenje donosi promene. Ribe su promenljivi znak! Budite spremni na prilagođavanje! To što se u blizini (konjukcija) Mladog Meseca nalazi Kiron u Ribama može doneti još više osetljivosti ali i neku vrstu ranjivosti!!! Tu je i RxJMČ i on nagoveštava energiju koju bi trebalo da napustimo i da potražimo izlaz preko puta u RxSMČ u Devici!!!
Bitnu ulogu u ovoj energiji Mladog Meseca i Pomračenja ima RxJupiter (jedan od vladara Riba). On je u opoziciji sa ovom energijom i u igru uvodi preterivanja. Pomračenje Sunca je.....a sujeta i veliki ego ovde mogu doneti nevolje pa pripazite!!! I Saturn je ovde u igri, zbog kvadrata sa Mladim Mesecom tu su i neka ograničenja, kočnice, teškoće....testovi i lekcije!!!
Ono što će indirektno uticati možda i pojačati energiju Pomračenja su inkonjukcija Urana i RxJupitera kao i kvadrat Urana i Plutona....
Izvesno je da bi ovaj Mlad Mesec u Ribama i Pomračenje Sunca mogli da nam donesu neke bitne događaje. Energije su pomalo napete, ali ne mora obavezno da se dogodi nešto loše. Ne treba da nam Pomračenja budu bauk. Mlad Mesec donosi energiju novog početka tako i treba da prihvatimo sve ovo....kao mogućnost da krenemo u neki novi početak!!! Pre početka obično ide i neki kraj! I to je to. Na izgled možda jednostavno u praksi obično nije. Sve se dešava u Ribama i sve će se "vrteti" oko naših osećanja!!!!
Zato ne plašite se, zaronite duboko u vaša osećanja, možda negde na dnu pronađete biser!!!

Suočite se sa ranama (Kiron), prihvatite da nešto treba pustiti (RxJMČ). Ne dozvolite da proradi sujeta i taština, ne preterujte u bilo čemu (opozicija RxJupiter), posebno ne u vezi neke prošlosti!!! Promislite dobro o tome šta vas sputava, koči, muči, donosi strahove (kvadrat Saturn). Energija Riba je jaka, energija snova, mašte, intuicije, romantike, duhovnosti, tajni i tajanstvenosti...Zapitajte sebe: Da li neki snovi mogu postati stvarnost?! Suočite se sa svojim osećanjima. Suočite se sa svojim tajnama. Suočite se sa svojim "demonima" To je zapravo negde uloga ovog Mladog Meseca u Ribama i Pomračenja Sunca (super meseca). Pokušajte da ne budete bilo čija žrtva ni tuđa ni svoja! Krenite u nešto novo, krenite u novi početak u novi životni ciklus! Iskoristite moć slobodne volje i promenite nešto! Uvek postoji izbor! Odluka o promeni je vaša!!! Da bi ste dobili najbolje od ovog super Mladog Meseca prihvatite da svaki početak zapravo znači i kraj nečega i obrnuto kraj nečega je zapravo novi početak!!!!

Dva dana posle Mladog Meseca i Pomračenja Sunca jedna zanimljiva konjukcija. U Petak 11.Marta Merkur i Neptun u Ribama u egzaktnoj konjukciji...Da dodatno zbuni, unese haos...naravno ako tako osetimo ovu energiju. Narvano može i drugačije.....uvek može drugačije....Da ovu energiju iskoristimo u kreativne svrhe....Mada sve su šanse da na oblacima bude gužve :))
I na kraju u Subotu 12. Marta energija Riba dobija pojačanje. I Venera će od 12.Marta do 5.Aprila boraviti u Ribama...

Ljubav bez granica, uslova...
12.Mart: 11:23: Venera ulazi u Ribe


I Have A Dream




Нема коментара:

Постави коментар