уторак, 5. април 2016.

Neko to voli vruće...Venera u Ovnu...

Venera će danas u 18:50 CET preći u Ovna...
Još jedna potvrda da je stiglo proleće....
Vreme je za izazov, avanturu, hrabrost, impulsivnost, vatrena osećanja... Osećanja "na prvu loptu" ili prvi pogled... Sve zbog toga što je Ovan prvi znak u zodijaku...Venera u Ovnu voli izazov, voli takmičenje, konkurenciju, zapravo ne boji se konkurencije... Koliko brzo se zainteresuje, još brže gubi interesovanje :-))). Kada se Venera u Ovnu zaljubi svi vide da je zaljubljena :-))). Kada izgubi interesovanje želi novu ljubav odmah i sada :-)).
Venera u Ovnu voli akciju. Možda ponajviše što je Vladar Ovna Mars...ko više od Marsa voli akciju. Dakle, ovde imamo Veneru koja je u energiji kojom vlada Mars!!! Venera u ovoj energiji želi prvo da zadovolji svoje želje...Ona želi jakog partnera...Nije stidljiva, niti je strpljiva :-)). Voli flert, uživa u osvajanju...Ima takmičarski duh, ali ne voli da gubi :-)).  Kada gubi zna i da se naljuti.....
Venera u Ovnu voli u svemu da bude prva.... i u ljubavi i u prijateljstvu....Vrlo je direktna i ponekad brutalno iskrena. Nema vremena ova Venera da bude nesigurna ili da se samosažaljeva. Mnogo voli život i uzbuđenja i takva je privlačna. Kada se namerači na nešto ili nekog ne priča već radi :)).

U vreme tranzita Venere kroz Ovna 
Mnogima će biti potrebno da se nauče strpljenju i toleranciji (osnovna energija Venere). Lakše reći nego učiniti sa ovom "ratničkom" energijom. Kompromis je ovde takođe nemoguća misija. Pripazite i šta želite jer vam se želje mogu i ostvariti. Neće vam biti problem da napravite "prvi korak", da budete direktni i otvoreni. Javiće se i energija hoću odmah i sada, ne mogu da čekam :-)). Neće vam faliti hrabrosti i odlučnosti. Neće vam goditi rutinske veze, rutinske ljubavi i dosada. Mnogi će potražiti uzbuđenje i podsticaj. Nove veze na vidiku. Osvajnja na vidiku. Adrenalin u porastu :-)). Venera u Ovnu insistira na ljubavi...Sada, odmah, ovde :-)))
Neko će poželeti da promeni izgled, frizuru ili nešto drugo. Možda malo "ratničkih" boja, neki crveni karmin, "oružje" visoke štikle... Odnosi (Venera) generalno strastveni, burni, intezivni. Osim promene izgleda moguće su i promene u odnosima. Isticanje ličnosti, JA na prvom mestu. Ljubav prema sebi....Intezivne želje. Želje za novim iskustvima...Osvajanje novih teritorija :-)). NE se ne prihvata kao odgovor. Imate dve mogućnosti, osvajati ili biti osvojeni... Venera u Ovnu ipak više voli da uzme...inače odlično joj stoje pantalone :-)). Imajte na umu da je Venera u Ovnu žena ratnik....Amazonka :-)).  Ovde ne važi neka pobedi bolji, nego neka pobedi jači :-)). Imaćete šansu i priliku za nova iskustva, nove veze, odnose, nov pristup umetnosti, lepoti i sl. Nove šanse i za novac (Venera - novac, vrednosti...).
Više o Veneri u Ovnu OVDE!!!

Neko to voli vruće...
Merlin Monro i Venera u Ovnu....
Žena koja je simbol lepote i harizme rođena je sa Suncem u Blizancima, podznak Lav, sa Mesecom u Vodoliji i Venerom u Ovnu. Sa glamoruznim Neptunom u Lavu u 1.kući. Venera u trigonu sa Neptunom i u sekstilu sa Jupiterom u Vodoliji... Lepa, harizmatična, velikodušna, hrabra....
Šta drugo nego...."Diamonds Are a Girl's Best Friend" (Venera u Ovnu) pesma i performans iz filma "Gentlemen Prefer Blondes" (Muškarci više vole plavuše) ili film "Some Like It Hot" (Neki to vole vruće)...Sa njom je sve bilo vruće....Komedija iz 1959. proglašena za najbolju komediju svih vremena. 



Blizanac sa Venerom u Ovnu:
"Ne smeta mi život u muškom svetu, sve dok mogu biti žena u njemu."
 "Da sam poštovala sva pravila, nikada nigde ne bih stigla." Merlin Monro

Poznate ličnosti sa Venerom u Ovnu: Merllin Monro (Blizanac), Džordž Kluni, Albert Anštajn, Ledi Gaga, Šakira, Elizabet Tejlor (Riba), Ronaldo, Odri Heprben, Bob Marli, Sigmund Frojd, Pirs Brosnan (Bik), Mikelanđelo, Luk Beson....  

Aspekti Venere u Ovnu: 
12.April 21:16: Venera trigon Mars
18.April 15:37: Venera trigon Saturn
19.April 20:51: Venera kvadrat Pluton
22.April 20:59: Venera konjukcija Uran
30.April 02:35: Venera ulazi u Bika



 
 


1 коментар: