четвртак, 19. мај 2016.

Solarni horoskop ili Srećan rođendan :-)

  


Solarni horoskop je vrlo moćna tehnika "predviđanja". 
Radi se jednom godišnje i važi od rođendana do rođendana.
Vreme u kome se dešavaju neke prekretnice, neke nove stvari u našim životima....promene! 

Solarni (godišnji) horoskop uglavnom može da pokaže šta nam naredna godina može doneti u životu. Izračunava se kao trenutak kada se Sunce tačno vraća na vaš natalni položaj (Sunce na istom stepenu kao i natalno Sunce). Solarni horoskop se izračunava ne prema mestu rođenja (sem ako se poklapa) već prema mestu boravka, dakle mesto gde smo se u trenutku Solarnog povratka zatekli! Naravno da je za izradu tačnog Solarnog povratka bitno tačno vreme rođenja, pretpostavljam da to svi znate ali nije problem da to ponovimo i utvrdimo :-). I tako izračunavajući Solarni horoskop može se dogoditi da se datumi ne poklapaju da nam je rođendan jednog datuma ali Solarni povratak može da "padne" dan ranije ili dan kasnije ili tačno na dan rođenja....sve zbog prestupnih godina naravno!

Solarni - godišnji horoskop je tačna slika tranzita za jednu godinu.
On se uglavnom tumači kao i natalni horoskop samo uticaji su za godinu dana.
Iz njega možemo dobiti zaista korisne informacije u vezi ličnog života, zdravstvenog stanja, profesionalne situacije, materijalne situacije, emotivnog stanja, naravno i još mnogo toga ali za period od rođendana do rođendana (koji se ne poklapa sa kalendarskom godinom sem ako niste rođeni 1.Januara...). 
Možete ga (godišnji) uraditi sami ako ste vični tome, ali možete i potražiti profesionalnu pomoć - tumačenje. Naravno da je u celoj priči potrebno uklopiti i tranzite kao negde (ili uvek) i predikcije.
Mnogi su umorni, neraspoloženi i slično baš negde uoči svog rođendana. Slučajno? 

Ne bih rekla....završava se jedan ciklus i sprema se novi....uglavnom je to jedan od razloga. ostali su psihološki jer ko još voli da broji godine...:-))). Stara energija je na izdisaju i mi nekako sa njom ALI spremni za novu energiju i poklone i one stvarne i one nebeske - zvezdane :-))). Obično (ne kod svih isto) poslednjih šest nedelja pred rođendan znaju da budu poprilično "teške". Mnogi baš tada "svode račune", pitaju se gde su u ovom svetu, gde im je mesto i pozicija, šta su uradili i šta nisu. I onda dođe i taj dan, mi spremni za novi ciklus, nove mogućnosti, promene, nove početke...nešto kao lista želja. Onda je tu i neka torta i svećiće (hvala Bogu na postojanju onih sa brojevima....:-), i želja koju ne smemo da kažemo nikom jer se neće ispuniti :-).


Šta je bitno kod tumačenja Solarnog horoskopa:
ASC-podznak, vladar ASC njegov položaj (kuća) kao i aspekti,
U kojoj kući se nalazi Sunce - VOLJA (ono je uvek u istom znaku i na istom stepenu), koje aspekte pravi...Vladar znaka u kome se Sunce nalazi (sem ako niste Lav jer Lavom Sunce :-), recimo ako ste Riba (Sunce u Ribama) vladari su Neptun i Jupiter, pa pogledajte i oni gde su...
Mesec - DUŠA, u kom je znaku, u kojoj kući i koje aspekte pravi,
Ima li planeta na uglovima i koje su.
Gde ima najviše planeta... u kojoj kući...tu su negde značajniji događaji i uticaji, da li su negde skoncentrisane (više planeta) ili su "razbacane" po grafikonu - Solarnom horoskopu.
Ima još toga ali i ovo vam je za početak sasvim dovoljno.
 
Još jedno podsećanje:

Kada napišem u nekom tekstu "potrebno je da znate kroz koje vam natalne kuće prolazi" neka planeta (ovde Sunce) i dodam da je još "potrebno da znate značenje svake kuće" lako je onima koji već imaju neko znanje, ostali se pitaju šta je sad to? 
U ovom tekstu imate sve o natalnim kućama i njihovim značenjima. Možete ih primeniti i za tumačenje natalnog horoskopa ali i za tumačenje prolaska (tranzita) neke planete kroz natalni horoskop!  



Svaka nova godina
je slatka nepredvidljiva
u danima budućnosti
hiljadu mogućnosti




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com
 

Нема коментара:

Постави коментар