недеља, 22. мај 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 23.Maja do 30.Maja...


24.Maj 11:44: Venera ulazi u Blizance
25.Maj 04:38: Venera opozicija Mars
26.Maj 14:27: Jupiter kvadrat Saturn
27.Maj 15:51: Mars ulazi u Škorpiju 

Posle burnog završetka prošle nedelje....idemo dalje...

Merkur je od juče stacioniran direktno...U direktan hod kreće sa 14* Bika... Biće Merkur neko vreme u retrogradnoj senci...Kako bude kretao napred kroz Bika proći će još jednom istim putem kojim je išao retrogradno... Kada stigne do 23* Bika sa kog stepena je krenuo unazad... prestaće i retrogradna senka 7.Juna!!!
U Ponedeljak ulazimo sa Mesecom u Strelcu...Mesec u kvadratu najpre sa Uranom u Ovnu, kasnije i sa Kironom u Ribama... Trend nervoze se nastavlja... Sunce u Blizancima i dalje u jakoj opoziciji sa RxMarsom u Strelcu....Venera sve bliža Blizancima i Suncu....sprema se na megdan Suncu :-))).
 
 
Ono što je bitno za ovu nedelju ali i za period do kraja Maja.....je T-Kvadrat! Znam, opet o njemu! Ne bih ja ali bolje je da budete obavešteni!!! Zašto je on bitan? Zbog egzaktnog kvadrata Jupitera i Saturna koji nas očekuje u Četvrtak 26.Maja! Svi rođeni u periodu od 23.Maja do 31.Maja i ulaze sa ovim T-Kvadratom u rođendansku - solarnu godinu!!!

T-Kvadrat: 
Ovaj T-Kvadrat izgleda ovako: Jupiter u Devici na 13*, RxSaturn u Strelcu na 13* i Neptun u Ribama na 11*! Jupiter i Neptun su direktni, Saturn je retrogradan!!!
Jupiter u Devici opozicija Neptun u Ribama
Jupiter u Devici kvadrat RxSaturn u Strelcu i 
RxSaturn u Strelcu kvadrat Neptun u Ribama




"Don't say a word, here comes the break of the day
In white clouds of sand raised by the wind of the end of May"...
Ovo je...Promenljivi T-Kvadrat jer se nalazi u promenljivim znakovima: Devica, Strelac i Ribe
Inače za one koji uče :-)) u grupu promenljivih znakova spadaju i Blizanci!  Ova grupa znakova je u vreme promene godišnjih doba iz jednog u drugo i zbog toga im i pripada promenljiva energija!!! Energija gde se nešto završava i počinje nešto drugo....gde se prave planovi i sl. Ovi znaci jesu promenljivi ali i prilagodljivi, fleksibilni... Evo jedan primer koji mi je pao na pamet :-)) u ovo vreme energije Blizanaca (Maj-Jun) obično se setimo i planiramo da smršamo jer Bože moj dolazi leto :)).  
Ovaj T-Kvadrat dominiraće krajem Maja i početkom Juna!!!
 
 
U Utorak Venera prelazi u Blizance....
Ubrzava se tempo... Za razliku od energije Bika Venera ovde nije spora, naprotiv... ne zna gde bi pre bila i šta bi pre radila :-))). Raspolagaće sa više informacija, imaće više izbora...Komuniciraće, biće radoznala, leptirići u stomaku će se probuditi....Sledi period opuštanja, flertovanja, druženja... Uživanje u kretanju....
Čim uđe u Blizance Venera će biti nasuprot RxMarsu u Strelcu.....kreću muško - ženska pitanja....
 
U Sredu opozicija Venere i RxMarsa biće egzaktna i najjača... U vreme ove opozicije Mesec će biti u Jarcu u konjukciji sa RxPlutonom....pojačane strasti....Mesec će biti deo Velikog zemljanog trigona pa možda pomogne :-)). T-Kvadrat ipak sve intezivniji!!! Venera i RxMars u sukobu (opozicija). Pripazite drag moji na muško - ženske odnose i one najintimnije, emotivne i na sve druge, rodbinske, prijateljske, poslovne....Ne verujem da će biti mesta za diplomatiju ali vi se ipak potrudite :-)). Pronađite ravnotežu.....nađite se negde "na sredini". Ne mora niko da bude u pravu.... Ja ne volim baš preterano kompromise, ali sa ovakvim energijama na nebu možda kompromis i ne bi bio tako loš :)).
Osim na odnose (Venera) pripazite i na finasije (Venera)....

U Četvrtak T-Kvadrat u prvom planu....
Sve zbog egzaktnog kvadrata Jupitera u Devici sa RxSaturnom u Strelcu...
I kreće....buran kraj proleća i nagoveštaj burnog leta...
Poslednji put ovaj kvadrat je bio egzaktan relativno skoro 23.Marta.... 
Za mnoge od vas je bitno šta se dešavalo u Martu, jer postoji mogućnost da to nije završeno i da postoji mogućnost da se još jednom uhvatite u koštac sa tom situacijom... Posle 26.Maja mnogi će odahnuti...postepeno...ali pisaću još o tome!!! 

U Petak još jedna značajna promena....RxMars prelazi iz Strelca u Škorpiju...
Sve je isto (RxMars) samo se menja energija....Isti je glumac (Mars) druga uloga (Škorpija)...
Kome treba da se podseti:
Za ovaj II deo retrogradnog Marsa bitno je da Mars ulazi u energiju koju voli i poznaje, jer Mars je jedan od vladara Škorpije, drugi je Pluton!!! To što prelazi u Škorpiju nagoveštava intezitet u svakom smislu...Mars je retrogradan i moguće je da će se probuditi osećanja koja i ne volimo previše... Mogu se javiti bes, ljubomora, posesivnost, osveta....i na žalost agresivnost. Mnogima će biti teško ili nemoguće da kontrolišu svoja osećanja....
Uvek postoji i druga mogućnost (druga strana medalje) a to je da ovu energiju iskoristite za borbu za neku vašu stvar.... naravno da pri tom pazite na sredstva borbe....
 


Нема коментара:

Постави коментар