понедељак, 28. новембар 2016.

Šta rade planete u periodu od 28.Novembra do 5.Decembra...

Zvezdice, 

Stigli smo do kraja Novembra i do početka Decembra...kraj godine je pred nama, brojimo sitno :-))). Ponedeljak je...Mesečev dan, Mesec je u Škorpiji na 22*, od juče u 22:47 u praznom hodu sve do 21:45 kada će Mesec preći u Strelca! Izgleda da ova nedelja počinje mirno....bez egzaktnih aspekata...Ipak, budite oprezni Mesec je (još uvek) u strastvenoj energiji Škorpije....Venera je i dalje blizu Plutona (konjukcija) i dalje je u kvadratu sa Jupiterom i spremna je za novi kvadrat sa RxUranom!!! Sve su to aspekti koji i dalje deluju i vrše uticaj na nas. Naravno, tu je i kvadrat Jupitera i Plutona... 
Beše ovo buran vikend za mnoge od vas....Još dva dana i Decembar....pred vama je novi početak, novi mesec, nova šansa!!!



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
29.Novembra 13:18 Mlad Mesec u Strelcu
29.Novembar 22:20: Venera kvadrat Uran


Decembar
01.Decembar 02:16: Sunce kvadrat Neptun
02.Decembar 04:46: Mars trigon Jupiter
02.Decembar 22:17: Merkur ulazi u Jarca
03.Decembar 13:15: Mars sekstil Saturn


Mlad Mesec u Strelcu i "okruženje"
Pri kraju meseca u Utorak sledi nam Novi početak....i Mlad Mesec u Strelcu....Mesec i Sunce na 7* Strelca...Nov početak u optimističnoj energiji Strelca...Pogledajte u kojoj kući vam se nalaze Mesec i Sunce tu je negde vaša priča!!! I mislite široko....proširite svoje vidike...neka vas vaša odapeta strela odvede pravo ka cilju! Za dve nedelje, tačno 14.Decembra imaćete rezultate sve sa Punim Mesecom u Blizancima!!! Novi početak? Za svakog od vas drugačiji: novi projekat, nova emocija, novi posao, nova nada, novi životni pristup - životna filozofija, nova avantura...Bez ograda, ograničenja, rutine....
Ovaj Mlad Mesec u Strelcu na 7* najviše će uticati na Strelčeve, Blizance, Device i Ribe, ali i na sve nas ostale koji imamo neke planete na oko 7* ovih znakova!!!
*Moram da naglasim da je u ovoj priči o Mladom Mesecu bitan i Jupiter - vladar Strelca, već sigurno znate da je on u Vagi i da je od skoro u kvadratu sa Plutonom u Jarcu....Novi početak sa energijom koja može da utiče na taj početak!!! Tu je u istom danu i *kvadrat Venere (vladar Vage) i RxUrana u Ovnu....Novi početak sa faktorom iznenađenja....iznenadnih dešavanja, nešto van naše kontrole...Jako osećanje potrebe za slobodom (RxUran), ali sa dozom nervoze (kvadrat). Sve ovo bi moglo da utiče na vaš ljubavni život, partnerske i poslovne odnose, novac...(Venera u Jarcu).



I ako će biti egzaktan tek 1.Decembra u Četvrtak *kvadrat Sunca u Strelcu i Neptuna u Ribama i on bi mogao da utiče na energiju Mladog Meseca...nekom dozom obmane, razočarenja, magle....zbunjenosti! Srećom pa je tu u najavi i *trigon Marsa u Vodoliji i Jupitera u Vagi egzaktan 2.Decembra u Petak...Mlad Mesec će vas sigurno pokrenuti....strelu ćete odapeti....e sad, da li će ona malo lutati (kvadrat sa Neptunom), da li će vas ometati emocije (kvadrat vladara Strelca Jupitera sa Venerom) ili ćete iskoristiti trigon Marsa i vladara Strelca Jupitera i "gađati pravo u metu" ostaje vam da saznate do kraja ove nedelje ali i dalje do 14.Decembra....bar prve rezultate!!! Od Utorka do Petka bićete zauzeti novim početkom....U Petak, Merkur će promeniti znak i iz Strelca preći će u Jarca i neko vreme će se "družiti" sa Plutonom i Venerom u Jarcu....



U Subotu još jedan dobar aspekt - *sekstil Marsa u Vodoliji sa Saturnom u Strelcu...taman da se zaokruži sve ovo jednom moćnom energijom, energijom koja može sve ako se hoće i želi....energijom izdržljivosti, upornosti, dugotrajnosti, samodiscipline....Odličan mada kratkotrajan aspekt za suočavanje sa problemima. Da utvrdite cilj i da do njega dođete na najbolji mogući način. Vreme da budete vođa, i da preuzmete vođstvo nad nekom situacijom. Neće vam faliti ni hrabrosti ni samopuzdanja, jaka je ovo energija. Tamo gde zatreba imaćete snagu, izdržljivost, koordinaciju!
Ako je bilo nekih problema na putu Novog početka ova energija može rešiti te probleme, ova energija može vratiti na pravi put sve one koji su možda zalutali (kvadrat sa Neptunom). Naravno u saradnji sa još jednim jako dobrim aspektom trigonom Marsa u Vodoliji i Jupitera u Vagi! Taman tu da pomogne Veneri (vladar Vage) da se odluči i bude manje napeta (kvadrat sa RxUranom u Ovnu)!!!

"Počnimo ljubav ispočetka
od prvog zagrljaja tvog
počnimo ljubav ispočetka
od nežnog poljupca mog..."


Нема коментара:

Постави коментар