петак, 23. децембар 2016.

"Ne zaboravi"....Danas na zvezdanom nebu...


Zvezdice,


"Ne zaboravi
moje usne, moje ime i glas
ne zaboravi 
ona ljeta, one zime i nas
Odlazim, nebom se zvijezda roje
odlazim, kasno je za nas dvoje
kasno je za heroje"... 

Petak je....Venerin dan 💗, Venera je u Vodoliji...od jutros na 17* i svi aspekti su tu....oni dugo najavljivani: trigon sa Jupiterom u Vagi (20*), sekstil sa Saturnom u Strelcu (20*) i sekstil sa RxUranom (20*)!!! Obećavajući vikend je pred nama....proširiće Jupiter sreću, ljubav....zabavu, uživanje...daćemo i neka obećanja zahvaljujući Saturnu, iznenadićemo i sebe i druge zahvaljujući Uranu...Neko će slaviti svoj praznik, drugi će se spremati za slavlja koja dolaze....ko nije kupio poklone to može sada da učini...Venera je i ljubav i poklon i novac :))). 
Ja sam od jutros nešto sentimentalna :-))))

Pokloni...



Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Vagi
Mesec je u praznom hodu do 15:32
Mesec prelazi u Škorpiju u 15:32
Mesec sekstil Sunce 20:24
Mesec trigon Mars 22:25


Mesec je u Vagi, od jutros na 26*
Mesec je od jutros u praznom hodu....petak je i kraj nedelje....uskoro i kraj godine....Mesec tri sata posle podneva prelazi u strastvenu i sve ili ništa energiju Škorpije....Podići će se intezitet osećanja...strast u vazduhu...Škorpijom vladaju Pluton i Mars....
Pluton na žalost deo T-Kvadrata! Ne ljuti te se na glasnika :), osećam obavezu da vas podsetim: Jupiter opozicija RxUran, kvadrat Jupiter Pluton, kvadrat Pluton i RxUran!!!
Venera je tu sa svojim lepim i umirujućim aspektima...
Tu je i Mars u Ribama (2*) u sekstilu sa Suncem u Jarcu (1*)!!! Mars je sve bliže Neptunu (9*), sve bliže aspektu (konjukcija) sa kojom ćemo ući u Novu Godinu!!! Kupite sebi neku masku (Neptun)...Saturn u Strelcu je tu da smiri....uozbilji, probudi sva naša iskustva....i pomogne da opozicija Jupitera i RxUrana bude sa što manje negativnih posledica. Saturn sekstil Jupiter, Saturn trigon RxUran!!! Nisam zaboravila RxMerkura....kako bih i mogla....i on je deo T-Kvadrata!!! Kvadrat Jupiter u Vagi, kvadrat RxUran u Ovnu, konjukcija Pluton u Jarcu!!! Marfijev zakon na delu...i "pustio bih ja njega ali neće on mene" :-))). Ja svuda lepim poruke da ne bih zaboravila važne stvari....preispitujem neke odluke....ali radujem se i Venerinm aspektima...Venera se ugnjezdila u mojoj 4.kući...i rešila je da i mene i kuću ulepša ovog vikenda :-)))).



Na kraju dana Mesec u sekstilu sa Suncem i u trigonu sa Marsom!!!
Duša (Mesec) i volja (Sunce) u saradnji....:-)), Mars je ovde kao "začin"...još strasti, akcije...bilo da ste od onih koji petkom izlaze, ili ste više za kuću...kućni tip :-)). Lep kraj dana...možda malo strastveniji...Sa Venerom koja je u aspektima kakvim jeste...otvorene su nam razne mogućnosti...Možda nam nebo dozvoli da na kratko zaboravimo na T-Kvadrat!!!
U Beogradu na sajmu traje Novogodišnji festival....možda se sretnemo tamo :-)))...Mada iskreno i u poverenju :-))), mislim da ću ja ovaj vikend drugačije iskoristiti...



"Ne zaboravi"...


Нема коментара:

Постави коментар