петак, 16. децембар 2016.

"Sasvim običan dan..."?!

Zvezdice,




Petak je...Venerin dan....Venera u Vodoliji na 10* i dalje bez aspekata...
Vladari Vodolije Uran i Saturn u aspektu u trigonu (egzaktno 25.Decembra); RxUran u opoziciji sa Jupiterom u Vagi (egzaktno 26.Decembra) i Jupiter u Vagi sekstil Saturn u Strelcu (egzaktno 28.Decembra)!!! I tako Venera ipak priča svoju priču preko vladara Vodolije....Još ako poznajete svoj horoskop i znate koje aspekte Tran Venera u Vodoliji pravi sa vašim Nat planetama imate i svoju priču...
Da li je ovaj dan .....jedan...."Sasvim običan dan..."



Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Raku
Mesec je u praznom hodu do 14:14
Mesec prelazi u Lava 14:14

Mesec je u Raku, od jutros na 27*
Jutro nas je zateklo sa energijom praznog Mesečevog hoda....kao i sa nekim aspektima od prošle noći: Mesec kvadrat Jupiter, kvadrat Uran....ko zna kako ste spavali noćas sa ovakvim aspektima :)). Možda se ipak lepo spavali ako ste primenili energiju trigona Meseca i Kirona i poslušali savet da se opustite i na neki svoj način meditirate....

JA.....jutros :-))

Negde do 14h dan pomalo usporen....Tačno u 14:14 Mesec prelazi u znak Lava....super energija za Petak, vikend pred nama....Danas Mesec u Lavu neće imati aspekte!!!
Sunce vladar Lava je u Strelcu....danas na 24*.....Neka vam danas osmeh bude lajt motiv :)))).
Sa Mesecom u Lavu budite danas: velikodušni...otvorite svoje srce...pustite dete u vama da se igra...pustite svom egu na volju...budete ludo hrabri...uradite nešto sa svojom kosom..napravite žurku...poklonite nekome nešto....makar i osmeh i zagrljaj....budete kralj, kraljica neke drame...
Mesec će u Lavu boraviti sve do nedelje u 18:51!


Važno!!!
Merkur u Jarcu je na 14*....Pluton je na 16* Jarca...
Onu su već u konjukciji ali u Decembru nećemo imati egzaktnu konjukciju ovih planeta, naravno zbog Merkurovog kretanja unazad! Merkur kreće u retrogradni hod 19.Decembra sa 15* Jarca! 
Na svom putu unazad Merkur će se vratiti u Strelca 4.Januara 2017. 
U direktan hod će krenuti 8.Januara sa 28* Strelca
12.Januara će ponovo ući u Jarca 
29.Januara Merkur i Pluton će biti u egzaktnoj konjukciji na 17* Jarca!!!
Još jedan aspekt ma koliko kratkotrajan biće bitan Merkur kvadrat Uran 1.Februara 2017.!!!
Uran će tada biti u direktnom hodu (od 29.Decembra.), Merkur će biti takođe u direktnom hodu (od 8.Januara 2017.) i neće biti ni u retrogradnoj senci (iz nje izlazi 27.Januara 2017.)!!!
Dakle prvo konjukcija sa Plutonom u Jarcu (29.Januar) onda i kvadrat sa Uranom u Ovnu (1.Februar). I ponovo će biti aktuelan kvadrat Urana (21*) i Plutona (18*)!!! 
Kvadrat koji je krenuo sa svojom pričom sada već daleke 2012. Kao da je od tada svet dobio sasvim drugačiju sliku i priliku! Svetska ekonomija je počela da interesuje sve nas....Ali ne samo ekonomija, sukobi, ratovi, pobune....Sedam puta je ovaj aspekt bio egzaktan...poslednji je bo u Martu 2015. Ali i od tada je prisutan....manje i više! Evo ga ponovo!!!  U Martu 2015. ja sam napisala ovo:
"Tek kada Uran pređe u Bika 2019. a Pluton tada stigne na oko 20* Jarca ovog kvadrata više neće biti.... Mnogo daleko ili ne tako daleko? Naravno zavisi od toga kako na to gledate i u kom ste životnom dobu.....Ja bih rekla kad god došlo dobrodošlo :-))."


Uran kvadrat Pluton...ponovo!!!

Počela sam priču sa Merkurom a završavam je sa kvadratom Plutona i Urana!!! Ima smisla. Prvo jer će konjukcija Merkura i Plutona ali i kvadrat Merkura i Urana zapravo ponovo pokrenuti kvadrat Urana i Plutona!!! Ko zna šta nam se sprema na globalnom nivou!!! Na ličnom, sve zavisi od vaših horoskopa i vaših planeta i tranzita ovih planeta sa vašim planetama!!!



"treniranje moći"

Zbog čega je sve ovo bitno?
 

Sve zbog Merkurovog retrogradnog hoda koji će neke stvari iz prošlosti pokrenuti ponovo....Merkur je u Jarcu .....pokrenuće pitanja profesije, položaja...politika će biti više nego aktuelna, opet neke granice...Neke zemlje kojima Jarac vlada....Zatim Merkur će biti u Strlecu...svetske teme...religija, uverenja, verovanja...zemlje kojima Strelac vlada....Konjukcija Merkura i Plutona će na površinu izneti mnoga svetska pitanja....kao i kvadrat Merkura i Urana! I na kraju tu je i kvadrat Urana i Plutona!!! Svet ne miruje....
2016. godinu smo počeli sa retrogradnim Merkurom u Jarcu i završićemo godinu sa retrogradnim Merkurom u Jarcu!!! Merkur je ove godine bio čak četiri puta retrogradan!!! Merkur je ove godine bio retrogradan u zemljenim znacima (Jarac, Bik, Devica, Jarac)!!! Materijalne prilike/neprilike, poslovne, profesionalne su bile glavne teme!!!
I 2017. Merkur će biti retrogradan u zemljanim znacima: Jarac, Bik, Devica i na kraju godine u vatrenom znaku: Strelac!!!





Нема коментара:

Постави коментар