петак, 30. децембар 2016.

"Vodi me gde padaju zvezde"....

Zvezdice, 


Poslednji petak u ovoj godini...Venerin dan...Venra u Vodoliji na 25*, od svih Venerinih aspekata od 25.Decembra zadržao se trigon Venere u Vodoliji i Jupitera u Vagi 💓. Mesec je od jutros u Jarcu na 21*...Nebom dominira T-Kvadrat: Jupiter u Vagi (20*) opozicija Uran u Ovnu (20*), kvadrat Jupitera u Vagi (20*) i Plutona u Jarcu (16*), kvadrat Urana u Ovnu (20*) i Plutona u Jarcu (16*)
Srećom na nebu i dva jako lepa aspekta: Saturn u Strelcu na 21* trigon Uran u Ovnu na 20* (od juče direktan), Saturn u Strelcu sekstil Jupiter u Vagi na 20*....



Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Jarcu
Mesec konjukcija Pluton 01:11
Mesec kvadrat Uran 08:19
Mesec kvadrat Jupiter 09:06
Mesec u praznom hodu od 09:06 do 02:28 (31.Decembar)
Mesec prelazi u Vodoliju 02:28 (31.Decembar)

Mesec je u Jarcu, od jutros na 21*
Na 20* su Uran u Ovnu i Jupiter u Vagi....noćas su Mesec i Pluton bili (još uvek su) u konjukciji u Jarcu na 16*....Dakle Mesec u Jarcu je danas učesnik T-Kvadrata!!! Nešto kao "okidač"!!!
Biće danas nervoze, napetosti, sukoba, svađa....Ako je već tako daj da završimo sa tim u ovoj godini...neka od sutra bude bolje...Mada, bilo bi dobro da danas "iskulirate" :-))). Ako ne idu planovi onako kako ste zamislili..., polakosmirite se pa ispočetka! Mesec je već u praznom hodu. Ni ta energija nam ne ide baš "na ruku"...Još jedan razlog da usporite....Brže neće ići....ako ne može!




Šta može pomoći:
Na nebu je još uvek sekstil RxMerkura u Jarcu i Marsa u Ribama...tu je i konjukcija Marsa u Ribama 8* i Neptuna 9* (egzaktno 1.Januara 2017.)...Lepe energije da vas "odvedu" negde gde je sve po vašem :-)). Da se na kratko isključite....Možda će pomoći i Uran koji je juče krenuo u direktni hod...pomoći da promenite nešto....zajedno sa Saturnom u Strelcu (trigon)!!! A Saturn u Strelcu zajedno sa Jupiterom u Vagi (sekstil)!!!



Нема коментара:

Постави коментар