среда, 4. јануар 2017.

"Sve je za te ružičasto"....Danas na zvezdanom nebu


🌟🌟🌟
Venera u Ribama....

Utorak je....Marsov dan...Mars je u Ribama na 12*  još uvek blizu Neptuna 9* i još uvek njihova konjukcija "radi"!!! Za neke od nas Nova Godina traje i dalje :-)). I Venera je od skoro u Ribama, danas je na 1* ! Relativno je daleko od Neptuna ali mislim da su mnogi već "nabacili ružičaste naočari" - "I do believe in magic".......Da li je to dobro ili nije? Zavisi :-)....da li ste svesni toga ili niste...Venera i Neptun će biti u egzaktnoj konjukciji 12.Januara baš u vreme Punog Meseca u Raku!!!



Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Ribama
Mesec kvadrat Saturn 02:32
Mesec kvadrat Merkur 17:14
Mesec u praznom hodu od 17:14 do 17:19!!!
Mesec prelazi u Ovna 17:19

Merkur prelazi u Strelca 15:16

Mesec je u Ribama, od jutros na 25*
Težak neki dan danas....Noćašnji kvadrat sa Saturnom u Strelcu (21*) i jutros "radi"...teško ustajanje, bezvoljnost, tuga...kako kod koga, ali sigurna sam da neki zastoj ili "kočnice" postoje...
Retrogradni Merkur će ponovo preći u Strelca i kada bude na 29* Strelca biće u kvadratu sa Mesecom u Ribama na 29*!!! Neko neraspoloženje i dalje tokom dana!!! Teška komunikacija....Merkur retrogradan pa možda i nostalgija, prošlost....prisutni na razne načine!!!
Možda pomogne to što će Mesec u 17:19 CET preći u Ovna!!!
Ne znam, nisam pametna od jutros :-)). RxMerkur će se pridružiti Saturnu u Strelcu...neće oni danas biti u konjukciji ali će biti u istoj energiji....što budu bliže jedan drugome i nama će biti teže... Ipak neće se oni sresti u egzaktnoj konjukciji!!! Merkur će već 8.Januara krenuti u direktan hod i tako će se odaljiti jedan od drugog... Već 12.Januara Merkur će ponovo ući u Jarca....Čisto da utvrdimo ponoviću da će Merkur iz retrogradne senke izaći 27.Januara!!!
I još nešto....Merkur neće biti u egzaktnoj konjukciji sa Saturnom ali hoće sa Plutonom...ne tako skoro ali ipak da najavim....29.Januara 2017



To što dana Merkur ponovo ulazi u Strelca sigurno će imati odjeka....
Bez obzira što će relativno kratko boraviti u ovoj energiji i što će stići samo do 28* Strelca, nešto će nam se dogoditi za ovo kratko vreme....Energija Strelca nas fokusira na: životnu filozofiju, vidike, pogled na sve ti okolinu, religiju, moral, putovanja, druge kulture, učenje, obrazovanje....Nešto od ovoga ili sve :)). Vratiće nas u neke priče od ranije....Ponavljanje je samo jedan od energija retrogradnog Merkura!!!
Merkur je ranije već boravio u Strelcu, prošle godine od 12.Novembra 2016.do 2.Decembra kada je prešao u Jarca! Eto prilike da do 8.Januara kada će Merkur krenuti direktno sa 28* Strelca završite nedovršeno....rešite neke probleme, možda i neke stvari iz prošlosti ili ih ostavite u prošlosti ili se "razračunate" sa njima!!! 12.Januara Merkur će ponovo biti u Jarcu!!!





Нема коментара:

Постави коментар