четвртак, 2. фебруар 2017.

"Listening to the wind of change".....Danas na zvezdanom nebu...



☆☆☆
Četvrtak je...Jupiterov dan, Jupiter je u Vagi na 23* , polako se sprema za redovni retrogradni hod (6.Februar - 9.Jun)...Venera je na poslednjim stepenima Riba, samo što nije za oko sat vremena biće na 29*...Mars u Ovnu (vladar Ovna a Mesec u Ovnu)....na 3* i "čeka" Veneru :-)) na megdan :)). Merkur 22* je i dalje u konjukciji sa Plutonom 18* Jarca i vrlo je aktivan....i tek će da bude :)))....Mesec je u Ovnu aspektovan sa Plutonom, Uranom, Merkurom i Jupiterom!!! Nisam ni morala ali ipak jesam pogledala vesti...kad tamo: Rumuni u masovnim demonstracijama....Gledam tako dalje ne bi li našla neku lepu vest....nema :-(... i mislim nešto kako moram da se potrudim da tu lepu vest pronađem negde u okruženju :)))


Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Ovnu
Mesec kvadrat Pluton 06:12
Mesec konjukcija Uran 11:29
Mesec kvadrat Merkur 14:52
Mesec opozicija Jupiter 15:00
Mesec trigon Saturn 17:50
Mesec u praznom hodu od 17:50 do 02:50 (3.Februar)

Merkur kvadrat Jupiter 16:15



Mesec je u Ovnu, od jutros na 20*
Mnogi su se jutros probudili nervozni, napeti.....možda je bilo i incidenta sa alarmom :))...Mesec je u vatrenoj energiji Ovna....jutros u kvadratu sa Plutonom.....ko ima tanke živce jutros je bio na iskušenju...za nekih sat vremena Mesec će biti u egzaktnoj konjukciji sa Uranom na 21*....Uh...uh...neka vrsta "eksplozije"....I onda će se ređati jedan za drugim napeti aspekti sve u razmaku od sat vremena: prvo Mesec kvadrat Merkur, onda Mesec opozicija Jupiter...Aktiviran T-Kvadrat na dnevnom nivou..... Rumuni se bune što državni organi ublažuju borbu protiv korupcije....Ukrainski predsednik hoće referendum za ulazak u NATO....zvecka oružje....Oni koji su sve zakuvali sede u nekim foteljama....narod će da plati....Mi ovde najbolje znamo kako zlokobno zvuči svaki zveket oružja....nema pobednika...svi su gubitnici....
Kasnije popodne Mesec u trigonu sa Saturnom....dolazi nam bar na nekoliko sati smirivanje...odmah zatim Mesec ulazi u prazan hod od 17:50 do 02:50 (3.Februar) kada će preći u Bika!!!
Ali negde u to vreme...



Merkur kvadrat Jupiter

Aspekt kao aspekt ne tako negativan da nije deo drugih aspekata!!! Od juče imamo još uvek Merkur kvadrat Uran...Proradio T-Kvadrat!!! Mada sam to nagovestila već u nedeljnom izveštaju:

Šta rade zvezde u periodu od 30.Januara do 6.Februara...


Danas je i Mesec sa svojim aspektima sve ovo još i više podigao na stepen uzbune...i ako sam već postavila kartu neba, evo je još jednom:

Još od Novembra 2016. nas muči ovaj T-Kvadrat....Danas je aktuelan zbog Merkura i Meseca....Mesec u konjukciji sa Uranom, Merkur u kvadratu sa Uranom u opoziciji sa Jupiterom u kvadratu sa Plutonom....Okosnicu ove energije zapravo čine: Jupiter, Pluton i Uran!!! Mesec i Merkur su "okidači"....Ne pišem o samim aspektima jer sam već pisala:
I još ranije ovde:




Na globalnom nivou radi kako radi....Lično bi svako od nas trebao da pokuša da nađe svoj mir dok ovi aspekti traju....Obratite pažnju na komunikaciju pre svega - Merkur!!! Merkur je prilično nervozno aspektovan....pripazite sa mislima, odlukama, rečima, komunikacijom...Sve bi moglo da ode u pravcu u kom ne želite da ode....zadržite nešto za sebe...ne idite na "prvu loptu"....Mars u Ovnu je tu borbenost i sukobi svakako mogući!!! Mesec u Ovnu sve ovo još i više komplikuje!!! Jupiter sve ovo širi....do preterivanja!!! Uran donosi raznorazna iznenađenja, Pluton vreba nezgodan je kada otpusti negativnu energiju!!! Još se i Venera sprema za prelazak u Ovna...
Kada sve ovo znate...nije rešenje ne izaći iz kuće, kako bi mnogi pomislili....rešenje je da se suzdržite i mirno prevaziđete lični uticaj ovih planeta na vaš život (natalni horoskop). Mene ovih dana zovu više nego ikada....i ja to razumem!!! I sama imam problem da se snađem u svemu ovom ali uspevam....Srećom pa isti taj Tran Mars u Ovnu mi daje energiju....trigon moje Nat Sunce i Merkur..Tran Pluton trigon moja Nat Venera...i ja sam se "uhvatila" za te energije i guram :))....
Hajde ☆☆☆...glavu gore....i počnite da menjate svet počevši od sebe!!! Izborite se sa ovim izazovima....Pokušajte da budete što manje impulsivni!!!!






Нема коментара:

Постави коментар