понедељак, 13. март 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 13.Marta do 20.Marta...





Nedelja počinje sa energijom "Dan posle Punog Meseca"...
Mesec je od jutros u Vagi...teška noć je iza nas: Mesecu Devici  kvadrat Saturn u Strelcu 01:24, Mesec u Devici opozicija Merkur u Ovnu 03:36, prazan Mesečev hod do 06:28 kada je Mesec zapravo prešao u Vagu!!! Danas Mesec neće imati značajne aspekte...budimo se sve sa aspektima koji su u noći iza nas....Na samom početku nedelje Merkur menja znak, napušta energiju Riba iza sebe ostavlja Kirona, Sunce, Neptuna i RxJMČ!!! Pridružuje se energiji Ovna u kojoj su RxVenera i Uran!!! Ubrzava se energija misli, reči, komunikacije i svega onog što Merkur predstavlja... Mars lagano nastavlja svoj put kroz energiju Bika!!! Sunce će se sresti sa Kironom kao Merkur prošle nedelje...koju li će ranu(rane) osvetleti Sunce, izneti na svetlost dana i globalno i lično?! I da li će zaboleti još više kada Sunce u Ribama bude u kvadratu sa Saturnom u Strelcu, kao Merkur juče.... Ulazak Merkura u Ovna doneće još jedan važan susret...Venera "unatraške" i Merkur srešće se u konjukciji na kraju nedelje!!! Uspavana Venera će se probuditi....i ako ona "kopa" po prošlosti tu je Merkur u Ovnu da je podseti i ohrabri da misli na budućnost....mada ima još do trenutka kada će Venera krenuti napred (15.April)!!!
Budi se ove nedelje energija vatre - Ovan!!! Merkur će svojim ulaskom prodrmati atmosferu u kojoj je energija Riba dominantna!!!




Na godišnjicu Bloga malo sam čaprkala po statistici Bloga i zaključila da je Blog najčitaniji oko 10-11h pre podne, oko 16h i oko 22h!!! I vi ste mi pisali da prva kafa ne može bez Bloga :)).
Pokušavam da ranije pišem tekstove i nadam se da ću uspeti!!! Sa Merkurom u Ovnu to će mi sigurno i uspeti....Tranzitni Merkur će prolaziti mojom 6.kućom, slaže se sa mojim Merkurom u Lavu (vatra), sigurno će me ubrzati :))).


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

13.Mart 22:07: Merkur ulazi u Ovna
17.Mart 22:47: Sunce kvadrat Saturn
18.Mart 12:26: Merkur konjukcija Venera


13.Mart 22:07: Merkur ulazi u Ovna
"Brži jezik od pameti" :))


U Ponedeljak, osim što Mesec menja znak i prelazi u Vagu i Merkur menja znak i prelazi iz Riba u Ovna...Što je bio romantičan, bio je :))), što je bio tajanstven i zatvoren, bio je :-))... Propričaćete i na "uši" što se kaže :))... Brži jezik nego pamet :)). Ne biraju se reči, Merkur u Ovnu je direktan, bez uvijanja u "oblande" (kao u Ribama). Ima smisla...Ovnom vlada Mars!!!
Posle neke vrste tišine (Merkur u Ribama) na red dolazi bučno i glasno...dodala bih i jasno, iskreno i direktno, baš onako kako voli Merkur u Ovnu. Merkur je po prirodi glasnik i odgovara mu ova nova energija...Sa ovom novom i svežom energijom Ovna impulsivnost je ono što prvo pada na pamet, zatim brzina... i ogromna energija ideja koje će biti svuda oko nas...Energija Ovna će obojiti komunikaciju u ovom periodu strašću, često i netaktičnošću... pripazite! Iskrenost je dobra ali treba biti oprezan!!!


Merkur u Ovnu (tranzitni)



Prvi aspekt koji će Merkur u Ovnu praviti je baš ove nedelje u subotu...konjukcija sa RxVenerom na 9* Ovna!!! Prodrmaće uspavanu Veneru koja će sigurno imati šta da kaže....
Sledeći aspekt Merkura u Ovnu je kvadrat sa Plutonom u Jarcu 24.Marta, istog dana Merkur će biti i u opoziciji sa RxJupiterom u Vagi....energija retrogradnosti (Venera i Jupiter) probudiće i neku priču iz prošlosti...nešto nedorečeno!!! Još jedna konjukcija Merkura do kraja meseca, konjukcija sa Uranom u Ovnu 26.Marta!!!
27.Marta Merkur ulazi u retrogradnu senku i najavljuje sledeći retrogradni ciklus Merkura (u Biku 10.Aprila). U retrogradnu senku Merkur ulazi sa 24* Ovna!!! U retrogradni hod kreće sa 4* Bika!!! 20.Aprila ponovo ulazi u Ovna, 3.Maja kreće direktno sa 24* Ovna!!! Dakle, posle Venere i Merkur retrogradan u energiji Ovna!!! U toj kući/kućama gde se nalazi Ovan je očigledno nešto što trebamo da ponovimo, obnovimo, revidiramo, reorganizujemo, dovršimo, preispitamo.....(retrogradnost). Posle Venere (ljubav, emocije, novac) Merkur (misli, reči, komunikacija)....Nikada ništa nije slučajno!!!
Poslednji aspekt Merkura u Ovnu je trigon sa Saturnom u Strelcu 29.Marta!!!
31.Marta Merkur prelazi u Bika!!!

17.Mart 22:47: Sunce kvadrat Saturn
U Petak, ćemo po svoj prilici malo (ili više) prikočiti....na nebeskom svodu biće istaknut nevidljivi znak "ograničenja brzine"...Kočnica će biti podignuta hteli mi to ili ne....Možda je i tako dobro...Mada što se energije tiče ona će kod mnogih od nas biti u padu...Čuvajte se, da se ne razbolite...ova energija obično utiče na vitalnost....ali i na odnose sa autoritetima!!! Muškarci bi mogli da budu u posebnom (ne)raspoloženju....

18.Mart 12:26: Merkur konjukcija Venera

U Subotu, srešće se Merkur i RxVenera u Ovnu na 9*...Progovori sliko :))))). I progovoiće Venera...posebno kod onih koji su na bilo koji način nezadovoljni...progovoriće o osećanjima, o novcu...Javiće se i neko iz prošlosti...ili ćete vi pozvati nekog...Da li ćete odgovoriti, da li ćete dobiti odgovor...zavisi pre svega od vaših aspekata, od aspekata tranzitnog Merkura i Venere sa vašim natalnim planetama i u kojim su one (vaše planete) kućama!!! Kod nekih će biti ono: "Otkud ti k'o sudbina", kod drugih ma neću da se javim ili blok!!! Ipak imajte na umu da je Venera retrogradna i da ponekad proto moramo nešto da dovršimo....nema ništa od "guranja pod tepih"....nije to dobro!!! Treba ponekad i progovoriti....i možda nešto dovršiti!!! Ne bežite od prošlosti ali budite oprezni....jer ono što je u prošlosti sigurno ima razloga, dobrih razloga što je u prošlosti!!!

★Ovog meseca na nebu:

Нема коментара:

Постави коментар