недеља, 5. март 2017.

Šta rede zvezde u periodu od 6.Marta do 13.Februara



Lepo počinje ova nedelja... Jučerašnji trigon Marsa u Ovnu sa Saturnom u Strelcu na 27* mnogima daje snagu ovog Ponedeljka....Mesec je od jutros u Blizancima na 26* u sekstilu sa Marsom u Ovnu dodaje strast i potrebu za akcijom...mada je Mesec i u opoziciji sa Saturnom u Strelcu, biće i onih koji će osećati neku težinu, nemoć....Mesec će biti u preznom hodu od 09:21 do 13:54 kada će preći u Raka!!!
Sunce i Merkur u Ribama na početku nedelje u jakom zagrljaju - konjukcija i u saradnji - sekstil sa Plutonom u Jarcu... Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Saturnom u Strelcu...Energija Riba (Merkur, Sunce) u saradnji sa Plutonom mogu doneti mogućnost promena i simboličnog čišćenja! Ovde Pluton donosi snagu transformacije volje, ega (Sunce) i misli, komunikacije (Merkur)
Mars napušta energiju vatre - Ovna i prelazi u Bika kojim vlada Venera pa je moguće da se retrogradna Venera probudi i da mi osetimo tu retrogradnu energiju svako na svoj način. Vladari iz opozicije RxJupitera u Vagi i Urana u Ovnu, Venera (Vaga) i Mars (Ovan) neće biti više u istom znaku!!! Pun Mesec u Devici doneće kulminaciju i neki kraj. Mnogi bi ovu energiju mogli da dočekaju neraspoloženi, uznemireni, melanholični jer se dešava u vreme kvadrata Merkura i Saturna! Posebno jer je Merkur vladar Device a Pun Mesec se dešava u Devici!!!

Ove nedelje na zvezdanom nebu:

07.Mart 01:28: Sunce konjukcija Merkur
08.Mart 06:24: Merkur sekstil Pluton
09.Mart 09:32: Sunce sekstil Pluton
10.Mart 01:33: Mars ulazi u Bika
12.Mart 13:09: Merkur kvadrat Saturn
12.Mart 15:54: Pun Mesec u Devici na 22*



07.Mart 01:28: Sunce konjukcija Merkur
U Utorak susret - konjukcija Sunca i Merkura u Ribama na 17*, nagoveštava lepu energiju kada su naše misli, reči, komunikacija u pitanju...u energiji Riba sve je ovo emotivnije, osetljivije, osećajnije....ispunjeno maštom, kreativnošću, empatijom...Ovo je vrlo aktivan um, ali i sve ono što je vezano za Sunce i Merkura....mogli bi da budemo pričljiviji nego obično :)). Šaljite pisma, pregovarajte, komunicirajte....Budite i u pokretu jer ova energija je upravo za tako nešto....još ako imate neku vodu u blizini sve će se kockice složiti!!!

08.Mart 06:24: Merkur sekstil Pluton
U Sredu Merkur i dalje u dobroj ulozi, sada je to sekstil Merkura u Ribama i Plutona u Jarcu na 18*, ovo je odlična energija za misli, komunikaciju...i intuiciju! Kako se nastavlja dobar trend Merkura iskoristite ovo...ova energija će vam posebno dobro doći u karijeri (Pluton u Jarcu), dobro će doći i da umiri kvadrate Plutona sa RxJupiterom i Uranom, zapravo da nam omogući da budemo pametniji, intuitivniji i da što manje podlegnemo uticaju T-Kvadrata!!!

09.Mart 09:32: Sunce sekstil Pluton
U Četvrtak i Sunce  se pridružuje dobrim energijama, Sunce u Ribama sekstil Pluton u Jarcu na 18*, eto još jednog "poklona" da lakše izađemo na kraj sa svim što sam već navela!!! Ovo je jaka energgija promene....aspekt je kratkotrajan ali dovoljno je jak da vas podrži u nekoj promeni! 

10.Mart 01:33: Mars ulazi u Bika
U Petak, Mars napušta znak Ovna i prelazi u Bika...Mislim da je to za neke od vas k'o poručeno...Vreme je za uživanje u svim čulima pre svega...Vreme je za Ferdinanda... Vreme je da se kontakt sa prirodom i da se polako pripremimo za doček proleća...Ima Mars u Biku i dobrih i manje dobrih osobina, ali na jednu ne zaboravite to je uživanje....u svemu, hrani, piću, sexu :)).

12.Mart 13:09: Merkur kvadrat Saturn
12.Mart 15:54: Pun Mesec u Devici na 22*
U Nedelju, opet Merkur ali ne u baš dobroj energiji kao na početku nedelje....Merkur u Ribama kvadrat Saturn u Strelcu na 27*...nekoga će ova energija ubedačiti, umoriti, oneraspoložiti...biće i zaboravnih...Mogući su i neki strahovi...ograničenja, a sve ovo u vreme Punog Meseca u Devici na 22*!!! Merkur kao vladar Device ovde će imati posebnu ulogu...Pun Mesec jeste redovan ciklus ali je i neka vrsta kulminacije pa pripazite u ovo vreme....

★★★
Ovog meseca na nebu:

Нема коментара:

Постави коментар