уторак, 28. март 2017.

"U ritmu me okreni"...Mars u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama...



Utorak je...Marsov dan...Od jutros razmišljam o novom početku koji mi se prosto nameće...i nije to klasičan novi Novi početak....u pitanju je zapravo sasvim nov pristup jednom segmentu mog života a sve zakvaljujući konjukcijama u Ovnu: Sunce konjukcija RxVenera, Merkur konjukcija Uran i Sunce konjukcija Mesec svi u Ovnu!!! 
Kada smo kod Marsa vladara današnjeg dana on je danas u egzaktnom sekstilu sa Neptunom u Ribama, iskreno se nadam da će nas sve pojedinačno nadahnuti, osnažiti...i da ćemo takvi zajedno sa sutrašnjim trigonom Merkura u Ovnu sa Saturnom u Strelcu lakše preproditi najavljeni kvadrat RxJupitera sa Plutonom u Jarcu!!!



Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Ovnu, od jutros na 9*....tačno u 04:57 CET imali smo Mlad Mesec u Ovnu na 7* - konjukcija Sunca i Meseca...Od jutros situacija na nebu ovakva: RxVenera 3*, Sunce 7*, Mesec 9*, Uran 23* i Merkur 25* Ovna....prilično snažna energija Ovna!!! Dve egzaktne konjukcije u nekoliko dana 24.Marta konjukcija Sunca i RxVenere i danas konjukcija Sunca i Meseca, obe u Ovnu!!! Energije novog početka...
Mesec jednom mesečno ima konjukciju sa Suncem i to je njegov redovni ciklus....Venera je pre ove aktuelne konjukcija bila u konjukciji sa Suncem 6.Juna 2016 godine u Blizancima na 15*. Sledeća konjukcija nas očekuje 9.Januara 2018. u Jarcu na 18* (Pluton tada na 19* , Saturn na 2* Jarca)!!! Iste godine 26.Oktobra imaćemo još jednu konjukciju Sunca i retrogradne Venere u Škorpiji na 3* (Jupiter tada u Škorpiji na 27*)...Ovo je Venerin ciklus...
Ovaj današnji Mlad Mesec u Ovnu je značajan i zbog konjukcije Sunca i RxVenere...događaju se u razmaku od nekoliko dana pa je samim tim sve još intezivnije!!!
Ovde je energija Ovna istaknuta i ovo je vreme (period) u kome se možete istaći na najbolji način...možete biti najbolja verzija vas...Ovan - JA!!!
Sigurno se pitate kako je moguće ili da li je moguće imati novi početak sa retrogradnom Venerom...Svakako je moguće! Možda kod mnogih od vas to neće biti sasvim novi početak...već početak sa novim mogućnostima....ista veza (ako je ljubav u pitanju) sa novim pristupom i sl. Ili što se finasija tiče (Venera) novi pristup vrednostima...Na sve ovo Mlad Mesec i novi zamah, sveža stranica života...u ljubavi, finasijama....ili već prema kući (oblast života) u kojoj se ove konjukcije nalaze....


Današnji Mlad Mesec osim što se dešava nekoliko dana posle konjukcije Sunca i RxVenere dešava se u vreme egzaktnog sekstila Marsa u Biku sa Neptunom u Ribama...Mars vladar Ovna!!! Za dva dana očekuje nas i egzaktni kvadrat RxJupitera u Vagi sa Plutonom u Jarcu!!!

Egzaktni aspekt:
     27.Mart 18:44: Mars sekstil Neptun


★Mars sekstil Neptun
Mars u Biku sekstil Neptun u Ribama na 12* u 18:44
Lepa je ovo energija, pokreće maštu, kreativnost, istraživanje... Sa ovim aspektom energija je više usmerena na potrebe drugih, tu se ova energija najviše i troši. Pomaže se onima kojima je vaša pomoć potrebna onima koji su u nekoj nevolji... Ova energija će nekog od vas povući u neku vrstu meditacije, drugi će imati neka mistična iskustva ili potrebu za mistikom.. Od fizičkih aktivnosti dobri su svi sportovi u vodi  ples, joga... Kreativnost je podstaknuta ovom energijom, tu su muzika, ples, film, fotografija.. Sa ovim aspektom pokreće se i versko nadahnuće, ili duhovnost primenjana na neke vaše životne ciljeve i potrebe...Vreme je za kreativnost (Neptun)....za takve poduhvate, aktivnosti (Mars).


★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:


Нема коментара:

Постави коментар