четвртак, 9. март 2017.

Vodite ljubav a ne rat...Sunce u Ribama sekstil Pluton u Jarcu!




Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Lavu od jutros na 8*, jedinii današnji aspekt Meseca je trigon sa RxVenerom u Ovnu na 12* 15:54: jedna jako lepa energija, ugodna, pozitivna...odnosi i veze sa ovom energijom idu glatko, ovo je ljubavna energija 💗...ljubav u porodici, ljubav ona partnerska, prijateljska... Sa ovom energijom svi odnosi mogu biti lepi, ali posebno sa ženama....i o dnosi sa javnošću jako dobri...nekoliko sati lepe energije za sva socijalna druženja...posebno je naklonjen onima koji su na neki način popularni...ali i vi svako na svoj način i u svojoj sredini imate mogućnost da budete popularni, viđeni :)))... Mali dodatak: Venera je retrogradna, pa je moguća neka prošlost...susret sa prijateljem iz prošlosti, sa bivšom ljubavlju, sa nekim iz porodice....za reunion što bi englezi rekli...Možda samo za neko lepo sećanje za nešto već viđeno i doživljeno Deja vu...Još nešto je bitno, a to je činjenica da Venera vlada Vagom, u Vagi je RxJupiter a on je deo jedne energije u nastavku teksta više o tome!!!

Egzaktni aspekti:

9.Mart 1991.

Energija promene
★Sunce u Ribama sekstil Pluton u Jarcu
Danas jedan egzaktni aspekt Sunce u Ribama, Pluton u Jarcu na 18* 09:32
Baš na današnji dan...9.Marta 1991. održane su velike demonstacije u našoj zemlji...narod je tada bio željan promena...bio je to "miting protiv petokrake"!!! Danas posle 26 godina od dana kada su na ulicama bili tenkovi, kada je vlast demostrirala moć, kada su izgubljena dva života poginuo je jedan učenik i jedan policajac....mnogo toga se promenilo i jeste drugačije ali na žalost ima i mnogo toga što je ostalo isto....
Ovaj aspekt koji je na snazi od jutros egzaktno ali je prisutan i od juče i biće prisutan bar koliko sutra još....donosi nam energiju promena! Mogućnost, šansu, priliku...nazovite to kako hoćete da se nešto promeni i globalno i pojedinačno!!! Imajte na umu da globalne promene idu od pojedinca!!! 


Sa energijom Plutona svi imamo mogućnost da nešto transformišemo u svom životu...promenimo i da se regenerišemo! Nešto suštinski...nikako površno!!! Ovo je i energija potrebe za uspehom (Pluton u Jarcu) u profesiji pre svega (Jarac) ali i svim oblastima života zavisno od kuće u kojoj se Pluton u Jarcu nalazi na 18*. Kuća je ta koja će odrediti oblast života!!! Ovo je energija koja će vam pomoći da rešite neku enigmu, tajnu, misteriju....Ovo je i energija liderstva! Energija uticaja na one sa kojima ste u nekom odnosu...Borba za vlastsamopotvrđivanjesuperiornost...
Ovo je kratkotrajni aspekt ali on ima snagu da pokrene promene....budite sigurni u to...na vama je da prepoznate moć ovog tranzita...ako ništa drugo, bar da započnete proces promena!!!


Ovaj današnji aspekt u prvi plan stavlja opoziciju RxJupitera u Vagi sa Uranom u Ovnu!!! Pluton je u kvadratu i sa RxJupiterom (egzaktno 30.Marta) i sa Uranom (ranije egzaktan aspekt ali i sada aktuelan). Ovo je energija T-kvadrata, koja nas muči još od Novembra 2016. onako postepeno...nekada slabije, nekada jako (egzaktno)!!! Nagovestila sam da će Mart mesec biti buran što se zvezda i energija tiče....Počeo je burno 3.Mart i završiće burno 30.Mart!!! Gotovo celog meseca će ovaj T-Kvadrat uticati na sve nas i lično i globalno!!! Danas i ovih dana imamo priliku da nešto preduzmemo da nas ta energija ne pritiska toliko!!! Današnja energija i Meseca (trigon sa Venerom) i sekstila Sunca i Plutona nudi nam nadu da nešto možemo promeniti....ako počnemo od sebe ove promene mogu biti i šire....Ono što je ovde najvažnije je: Nikada ne odustajte!!!
Vodite ljubav a ne rat!!!

★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:




Нема коментара:

Постави коментар