среда, 12. април 2017.

"Srpljenje je moć"....



Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Škorpiji, od jutros na 4*
Mesec u Škorpiji opozicija RxMerkur u Biku na 4* u 09:40
Jedini aspekt Meseca danas...nema ni drugih egzaktnih aspekata...Razmišljam šta da pišem od jutros, nemam ni puno vremena, znam da neću stići tekst da završim i postavim pre 12h....RxMerkur radi svoje...znam da ću zakasniti sa tekstom ali ne odustajem da ga napišem...počinjem sa pisanjem, prekidam zbog konsultacije pa ću ga nastaviti u pauzi....

Pogledajte kartu neba za danas:
Saživeli smo se sa retrogradnom Venerom....ona je retrogradna od 4.Marta:

I to što se od Januara smenjuju dve energije u kojima Venera prolazi (tranzitira): Ribe i Ovan nam je već postalo normalno....Onda je i Saturn krenuo u redovan retrogradni ciklus:

Retrogradni Saturn u Strelcu od 6.Aprila do 25.Avgusta 2017.





Šta hoće Venera i Saturn od nas:
Realno donose neka ograničenja, zastoje, vrše neki pritisak na nas!!! Posebno Saturn!!! Kuća kroz koju prolazi RxSaturn (vraća se na neke ranije pozicije - stepene) jako je bitna u ovoj priči, svakome od vas na poseban način!!! Saturn nije deo T-Kvadrata, ali je deo priče o T-Kvadratu!!! Promene koje zahteva T-Kvadrat od nas lično i globalno dodatno su otežane ovim kvadratom...Neko zbog njega ima emotivne, psihološke, zdravstvene probleme, neko materijalne, finansijske...Neko sve ovo zajedno na žalost!!! Od Januara (25.Januar), do Aprila (8.April, 21.April) susrećemo se sa ovim kvadratom...Sve zbog menjanja pravca planeta - retrogradnosti!!! Dakle planete, energije nas vraćaju da nešto dovršimo, vraćaju nas u prošlost!!! Venera nam nudi energiju razmatranja, sagledavanja, gde smo u emotivnom i materijalnom smislu, da li smo zadovoljni sobom i drugima!!! Saturn nam nudi energiju preispitivanja, da li smo odgovorni, disciplinovai... i gde su nam granice!!!
Ovaj kvadrat Venere i Saturna je zapravo prva Saturnova lekcija (aspekt) na retrogradnom putu koji se završava 25.Avgusta ove godine!!! Biće još RxSaturnovih lekcija:
Saturn trigon Merkur 11.Maja; Saturn trigon Uran 15.Maja; Saturn opozicija Mars 29.Maja; Saturn opozicija Sunce 15.Juna; Saturn opozicija Merkur 18.Juna; Saturn trigon Merkur 19.Jula; Saturn opozicija Venera 24.Jula, Saturn trigon Sunce 13.Avgusta...
Ovo su tranzitni aspekti, narvno bitni su, još i bitniji aspekti koje će RxSaturn praviti sa vašim Nat planetama za vreme retrogradnog ciklusa!!! Njih znate samo vi, ako ne znate a želite da znate možete sami (sam svoj majstor) ili uz nečiju pomoć!!!

★Saturn od 25.Avgusta ide direktno ka Jarcu, u Jarca će preći 20.Decembra 2017.

★Venera uskoro kreće u direktni hod 15.Aprila sa 26* Riba!!! Već 21.Aprila ponovo nas očekuje kvadrat direktne Venere i RxSaturna!!! 
★Venera 28.Aprila ponovo ulazi u Ovna!!!
★Venera 18.Maja izlazi iz retrogradne senke sa 13* Ovna!!!
★Venera konačno prelazi u Bika 6.Juna!!!!





Već spomenuti T-Kvadrat:
Aktuelan u više navrata od novembra prošle godine!!! 
Jupiter u Vagi je jednim delom najzaslužniji za aktiviranje ove konfiguracije!!!
26.Decembra 2016. imali smo prvi put opoziciju Jupitera u Vagi i Urana u Ovnu...
★Nedavno 3.Marta smo imali isti aspekt po drugi put:

Buđenje....Jupiter u Vagi opozicija Uran u Ovnu...

★30.Marta imali smo još jedan aspekt Jupitera u Vagi, kvadrat sa Plutonom u Jarcu...

"Bolji život"....Jupiter u Vagi kvadrat Pluton u Jarcu Drugi deo

Kvadrat Urana i Plutona i dalje se drži!!! Prisutan još od 2012. godine u različitim intezitetima!!!

★4.Avgusta Jupiter u Vagi po treći put u kvadratu sa Plutonom u Jarcu!!! 
★28.Septembra Jupiter u Vagi po treći put u opoziciji sa Uranom u Ovnu!!! 
Ni u Avgustu ni u Septembru više neće biti T-Kvadrata!!!
★Jupiter će preći u Škorpiju 10.Oktobra 2017.




Na zvezdanom nebu već duže vreme položaj prlaneta je takav da nam je život pun izazova, promena, iskušenja...I globalno i lično!!!
Taman kada smo pomislili da smo se rešili kvadrata Urana i Plutona (2012-2015.) Jupiter u Vagi ga je aktivirao!!! Te tri planete: Jupiter, Uran i Pluton nas već duže vreme iskušavaju svaka na svoj način i svi zajedno - Tkvadrat!!!
Saturn trenutno preko Venere vrši jak pritisak!!!
Međutim uskoro 19.Maja RxSaturn u Strelcu biće u trigonu sa Uranom u Ovnu!!! Što će nagovestiti bolje dane ili bar manji pritisak na nas!!!
Maj, Juni, Juli nešto lakši meseci kada su zvezde u pitanju...Onda treba "preživeti" Avgust i Septembar...


Нема коментара:

Постави коментар